Nerikes Allehanda > Nyheter

Monday, 01 March, 08:35

Nerikes Allehanda - 24 jan 21 kl. 16:30

DIREKTRAPPORT: Tyskland köper in Trumps antikroppscocktail • Senaste siffrorna • Senaste nyttHär nedan samlar vi korta och stora nyheter om hur pandemin påverkar vårt län – men också....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Direktrapport, Trumps

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DIREKTRAPPORT, Tyskland, köperin , Trumps, antikroppscocktailSenaste , siffrornaSenaste , nytt
SR - 26 jan 18 kl. 13:50

Direktrapport: Följ Donald Trumps tal i Davos

Donald Trump håller tal på Världsekonomiskt forum i Davos i Schweiz. Den amerikanske presidenten har sagt att han planerar att sända ett positivt budskap.  Amerikansk ekonomi är oväntat stark och Trump kommer enligt nyhetsbyrån AP att argumentera för att det är en gynnsam tid för företag att investera i USA.

SR - 26 jan 18 kl. 13:50

Direktrapport: Följ Donald Trumps tal i Davos

Donald Trump håller tal på Världsekonomiskt forum i Davos i Schweiz. Den amerikanske presidenten har sagt att han planerar att sända ett positivt budskap.  Amerikansk ekonomi är oväntat stark och Trump kommer enligt nyhetsbyrån AP att argumentera för att det är en gynnsam tid för företag att investera i USA.

DI - 22 nov 19 kl. 07:13

Pandox expanderar ytterligare i Tyskland – köper fastigheter för 3 miljarder

Hotellfastighetsbolaget Pandox har avtalat om att köpa sju hotellfastigheter i Tyskland för cirka 290 miljoner euro,.

DI - 29 jan 19 kl. 08:06

Loomis gör miljardförvärv i Tyskland – köper Ziemann Sicherheit

Kontanthanteringsbolaget Loomis köper tyska Ziemann Sicherheit för motsvarande cirka 1,6 miljarder kronor. Bolaget har cirka 2.700 anställda..

Helsingborgs Dagblad - 22 feb 11 kl. 13:31

Roxette etta i Tyskland

Roxettes comeback har fått en flygande start i Tyskland, Europas största musikmarknad. Svenskduons nya platta "Charm school" går direkt in som etta på den tyska albumlistan och petar därmed ner förra årets schlagervinnare Lena till andraplatsen. ?

SVT - 18 nov 16 kl. 05:11

Tyskland köper hus i USA

När nazisterna kom till makten 1933 flyttade författaren Thomas Mann till USA. Nu har hans gamla hemland köpt hans gamla hus i Los Angeles med planer på att göra det till ett center för akademiker och konstnärer på besök..

SR - 07 dec 17 kl. 09:30

Direktrapport: Efter Trumps Jerusalemutspel

Efter att Donald Trump har erkänt Jerusalem som Israels huvudstad rasar reaktionerna in. Den amerikanska ambassaden ska flytta från Tel Aviv till Jerusalem.  Beskedet möter massiv kritik från flera länder och FN ska hålla ett extrainsatt krismöte på fredag.

YLE - 16 apr 17 kl. 08:00

Luthermania i Tyskland

När tyskarna firar, firar de på tyskarnas vis: med besked. Ta årets reformationsjubileum som exempel. 500 år av protestantism skall uppmärksammas.

SR - 26 sep 14 kl. 09:30

11.59: Direktrapport från Stefan Löfven och talmannens presskonferens

På fredagen ska Stefan Löfven rapportera hur möjligheterna ser ut att bilda regering med Miljöpartiet till talman Per Westerberg. Därefter, klockan 12.00 håller talmannen och Stefan Löfven en gemensam presskonferens.

Supermiljöbloggen - 16 mar 15 kl. 14:04

Per Bolund (MP) kan ha överdrivit Vattenfalls utsläpp – med över 58 miljarder ton

Finansmarknadsministern vägrar fortsatt att ge en kommentar till Supermiljöbloggen om sina egna tidigare ståndpunkter då det gäller det statliga energibolagets brunkolsverksamhet i Tyskland. I förra veckan skrev Supermiljöbloggen en längre artikel om hur Per Bolund på våren 2008 gick till hårt angrepp mot alliansregeringen. Vid den här tidpunkten krävde Per Bolund att regeringen skulle låta Vattenfall ta fram en plan för en fullständig avveckling av såväl kolbrytning som kolkraftsproduktionen.

SVT - 22 nov 16 kl. 18:54

Historiskt dokument visar: Donald Trumps farfar förvisades från Tyskland för alltid

En historiker har funnit ett kungligt dekret från 1905 som visar att Donald Trumps farfar Friedrich Trump förvisades från Bayern i Tyskland, och beordrades att aldrig mer återvända..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.