Aftonbladet > Nyheter

Thursday, 25 February, 08:26

Aftonbladet - 24 jan 21 kl. 16:07

Damberg om mutantsmittan: ”Vi har inget kluster”▸ Sverige har infört ett inreseförbud från Norge i ett försök att hindra den brittiska virusmutationen som just nu sprider. .
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Norge

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dambergom , mutantsmittanVi har , inget, kluster
YLE - 11 okt 16 kl. 12:38

Konstnär: Inget alternativ till ateljéerna i Kasernområdet i Vasa

Bland annat ny ventilation och nya fräscha ytor är vad stiftelsen Pro Artibus i Vasa skulle vilja ha till sina utrymmen vid Kaserntorget i Vasa. Mia Damberg är en av 21 konstnärer som har sin ateljé i konstnärshuset och hon håller med om husets skick inte är det bästa. - I perioder går man nästan i en vägg då man kommer hit.

Politologerna - 07 mar 14 kl. 07:45

Hur snabbt vänder Mikael Damberg en atlantångare?

”– Det är som att vända en atlantångare. Man vrider om ratten häftigt, men det tar tid innan fartyget har svängt.” Citatet är från utbildningsminister Jan Björklund, och är ett svar på frågan om varför regeringens utbildningspolitik inte lyckats bryta den negativa utvecklingen i den svenska skolan – 2010.

Skånskan - 04 dec 19 kl. 08:50

Tre kluster har slagits ut

Mellanskåne Under 2017 började polisen se en ökning av brotten där kriminella grupperingar började ägna sig åt så kallad vishing.Vishing är ett engelskt begrepp och står för voice phishing. Det handlar om att man använder rösten för att via telefon fiska information från brottsoffren.

Barometern - 17 jul 14 kl. 06:58

Återvinning med Damberg

När Magdalena Andersson (S) häromdagen lovade 16 000 nya högskoleplatser var Barometern kritisk. Ännu fler högskoleplatser skulle förvärra problemen med utbildningsinflation, som visar sig genom högskole­nybörjare med allt sämre förkunskaper, sänkta kunskapskrav på högskolorna och höjda utbildningskrav för att få ett jobb. En högskoleutbildning är dessutom inget vaccin mot arbetslöshet, utan avgörande är vad man pluggar.

Barometern - 17 jul 14 kl. 06:58

Återvinning med Damberg

När Magdalena Andersson (S) häromdagen lovade 16 000 nya högskoleplatser var Barometern kritisk. Ännu fler högskoleplatser skulle förvärra problemen med utbildningsinflation, som visar sig genom högskolenybörjare med allt sämre förkunskaper, sänkta kunskapskrav på högskolorna och höjda utbildningskrav för att få ett jobb. En högskoleutbildning är dessutom inget vaccin mot arbetslöshet, utan avgörande är vad man pluggar.

DI - 16 maj 19 kl. 05:28

Damberg kallar till expertmöte om IS-tribunal

Det är hittills få återvändande IS-terrorister som har gripits och åtalats i Sverige. Mikael Damberg tror att fler skulle kunna dömas i en tribunal om den fanns i den drabbade regionen – vilket inte är helt oproblematiskt. ”Det försvårar i allra högsta grad, för inget av de länder som jag pratat med vill samarbeta med Assad-regimen utan vi tittar på andra lösningar, kanske ett samarbete med en annan aktör i regionen”, säger Damberg till Ekot..

Kristianstadsbladet - 03 jan 13 kl. 14:16

Joni, Pixel och kluster - Österlen 13

Foto: AARON HARRIS
Kulturskribent Bengt Eriksson kikar framåt. Vad är att vänta av kulturåret 2013 i trakterna kring Österlen? Jodå, han finner både filmfestival, en ny litteratursatsning och funderar lite kring vem som kan bli affischnamn under augusti månads jazzfest i Ystad.

SmålandsPosten - 16 jan 14 kl. 00:36

Djärv Damberg anföll Moderaternas styrkeposition

Valårets första partiledardebatt i riksdagen hölls i går. Statsminister Fredrik Reinfeldts huvudmotståndare var Mikael Damberg, som är Socialdemokraternas gruppledare i riksdagen. Stefan Löfven är ju som bekant ännu inte folkvald och kan inte företräda partiet i riksdagen.

Nyheter 24 - 04 jul 11 kl. 18:10

Mikael Damberg - 10:e sexigaste politikern


Den elegante riksdagsledamoten med den alltid lika oklanderliga sidbenan föräras plats nummer tio på listan. Solnapågen Damberg föddes 1971 och att det blev just politikeryrket var knappast förvånande med en riksdagskandidat till mamma och en generalkonsult och partikassör till pappa.Sedan 2002 är 39-årige Damberg riksdagsledamot och Socialdemokraternas talesperson i utrikespolitiska frågor.

Sydsvenskan - 20 dec 15 kl. 04:00

Dricka – inget för en flicka

En kollega hade en gång en utläggning om hur jobbigt det var när kvinnor över 40 blev fulla på firmafesterna. Att de inte riktigt själva förstod hur de framstod. Något om sludder och slipprighet.

E24 - 09 jul 16 kl. 07:00

Damberg: ”Därför saknar jag att vara flyttgubbe”

Det är inget enkelt jobb att trolla fram enkla jobb. Det vet näringsminister Mikael Damberg som under hektiska dagar på regeringskansliet kan sakna sin tid som flyttgubbe. I säsongens sista avsnitt av Neuraths toppmöte berättar han om de enkla jobben – och varför Spotify lockar mer än SEB..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.