DI > Ekonomi

Monday, 01 March, 17:40

DI - 24 jan 21 kl. 15:43

Folkhälsomyndigheten: Virusmutationen kan vara lika spridd i Sverige
Läs mer på DI
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Folkhälsomyndigheten, Virusmutationenkan vara , lika, spriddi , Sverige
Cornucopia - 31 jul 20 kl. 11:46

Folkhälsomyndigheten rekkommenderar fortsatt arbete hemma om man har möjlighet

Folkhälsomyndigheten (FHM) gick igår ut med en rekommendation om fortsatt hemarbete även under hösten, för att minska trängseln i kollektivtrafiken och smittoriskerna för de som måste ta sig till en arbetsplats för att jobba. Frågan är hur kollektivtrafikens ekonomi ska klara detta och hur stort har hemarbetet varit under våren? Svar nedan.

Cornucopia - 25 feb 20 kl. 15:42

Folkhälsomyndigheten skärper riskbedömningen om covid-19 i Sverige

Folkhälsomyndigheten skärper sin riskbedömning kring fall av coronaviruset och tillhörande sjukdomen Covid-19 i Sverige till hög, motsvarande en fyra på en femgradig skala. Bland annat beror detta på de många milda fallen av sjukdomen, vilket kan innebära att smittspridning inte upptäcks direkt. Risk för allmän spridning förblir låg, eller en tvåa på en femgradig skala.

DalaDemokraten - 28 jul 20 kl. 08:00

Insändare: Folkhälsomyndigheten lika rädda för munskydd som odlarna är för mördarsniglar

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta när jag hör Folkhälsomyndigheten när dom får frågor....

Skånskan - 02 mar 20 kl. 13:17

Folkhälsomyndigheten vill stoppa flygen från Iran

Folkhälsomyndigheten vill att Transportstyrelsen omprövar trafiktillståndet för det iranska flygbolaget Iranair.
– Vi räknar nu med att svenska medborgare kommer att smittas, säger Johan Carson, Folkhälsomyndighetens generaldirektör.Myndigheten höjer nu sin riskbedömning för allmän spridning i Sverige från låg till måttlig Samtidigt höjs riskbedömningen för importfall från hög till mycket hög.

DN - 11 dec 15 kl. 16:15

Folkhälsomyndigheten: Alla bör vaccinera sig mot influensan

Folkhälsomyndigheten rekommenderar alla – inte bara riskgrupper – att vaccinera sig mot årets influensa. ”Det är hög tid, smittan har börjat sprida sig”, säger Mia Brytting, mikrobiolog på Folkhälsomyndigheten..

Regeringen - 28 apr 16 kl. 15:56

Uppdrag till Folkhälsomyndigheten och Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket angående tillgänglighet till antibiotika

Regeringen beslutar att ge Folkhälsomyndigheten i uppdrag att utforma förslag för hur nya antibiotika, samt äldre antibiotika där den nationella tillgängligheten är otillräcklig, kan göras tillgängliga i Sverige. Folkhälsomyndigheten och Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket ska genomföra uppdraget i samverkan med varandra.

DN - 21 aug 18 kl. 18:25

Folkhälsomyndigheten bekräftar ytterligare fall av ehec

Folkhälsomyndigheten har bekräftat ytterligare 30 fall av ehec kopplade till det stora utbrottet i mitten av juli. Totalt handlar det om knappt 80 bekräftade fall av smittan. – Störst antal fall finns i Västra Götaland och Uppsala som det ser ut nu, säger Britta Björkholm på Folkhälsomyndigheten..

SVT - 30 jan 20 kl. 01:22

Folkhälsomyndigheten: ”Sverige behöver förbereda sig för coronaviruset”

Finland har fått sitt första bekräftade fall av coronaviruset. Sverige bör därmed också förbereda sig på att smittan kan komma hit. Det menar Folkhälsomyndigheten.

SVT - 02 feb 20 kl. 15:26

Folkhälsomyndigheten: ”Det är en grupp friska personer som inte är smittsamma”

Snart är de svenskar som evakuerats från coronavirusdrabbade Hubeiprovinsen tillbaka i Sverige. Under resans gång har de kontrollerats flera gånger och enligt Folkhälsomyndigheten är de helt friska. – De var friska när de gick på planet och de har inte fått några symptom eller feber på resan heller, så det är en grupp friska personer som kommer hem och som inte är smittsamma, säger Anders Tegnell, statsepidemiolog på Folkhälsomyndigheten..

SVT - 21 feb 20 kl. 20:46

Folkhälsomyndigheten: “Det vi gjort hitintills har fungerat bra”

Än är det inte försent att stoppa coronavirusets spridning, menar Folkhälsomyndigheten. – Kampen är inte förlorad än, säger Anders Tegnell, statsepidemiolog på Folkhälsomyndigheten..

Helsingborgs Dagblad - 01 apr 20 kl. 13:53

Folkhälsomyndigheten om coronaspridningen

Folkhälsomyndigheten håller klockan 14.00 sin dagliga pressträff om spridningen av coronaviruset i Sverige. Medverkar från Folkhälsomyndigheten gör Johan Carlson, generaldirektör, och Anders Tegnell, statsepidemiolog.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.