Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Sunday, 07 March, 18:54

Nya Wermlands Tidningen - 24 jan 21 kl. 15:26

Insändare: Vägra vaccin – sparken med omedelbar verkan
Läs mer på Nya Wermlands Tidningen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Insändare, Vägra, vaccin, sparkenmed , omedelbar, verkan
Nyan - 23 apr 15 kl. 06:00

Ordförande ovetande om obunden insändare

De Obundnas styrelseordförande Henrietta Hellström står inte bakom en insändare som är undertecknad av partiet. Det bubblar inom De Obundna. I måndagens Nya Åland fanns en insändare som riktade hård kritik mot de ledande politikerna i Eckerö i samband med deras agerande under kommunfullmäktigemötet när dåvarande kommundirektören Rasmus Basilier fick sparken.

YA - 14 mar 18 kl. 04:04

Kloka insändare om hamninvesteringen

Kommentar till Hans Elméns insändare angående hamninvesteringen. Tack Hans Edmén för två utmärkta insändare om hamnomflyttningen. Du ställer några viktiga och berättigade frågor till Ystads politiker, som kräver ett svar till stadens invånare.

YA - 14 nov 19 kl. 00:33

Göte Lundqvist: Faktafel om ”Saltan” i Joakim Strandbergs insändare

Joakim Strandberg har en insändare om Ystad Saltsjöbad i tisdagens tidning. Jag vill som tidigare ordförande i styrelsen för bolaget rätta några faktafel som insmugit sig i insändaren..

DalaDemokraten - 03 nov 14 kl. 17:10

Insändare; Svar om Region Dalarna

Signaturen Undrande vill med en insändare i DD få veta vad är och gör Region Dalarna. Jag ska svara på några av hans frågor. Regionförbunden i Sverige tillkom genom att Riksdagen tog en lag om ändrat regionalt ansvar för utvecklings- och tillväxtfrågor.

Resume - 13 nov 14 kl. 09:27

Insändare gav 400 svar – bara från kvinnor

Metro publicerade en insändare tidigare i veckan där skribenten undrade om det finns några kvinnliga gamers. Idag ger 401 kvinnor svar på tal..

ÖstersundsPosten - 17 jun 16 kl. 10:08

Insändare: Rädsla styr oss in i en storregion

Det gick fort. För några dagar sedan efterlyste flera insändare (däribland undertecknad) vassa och trovärdiga skäl till varför Stornorrland är en bra idé..

UT - 28 apr 18 kl. 01:00

Insändare: Kollegorna slutkörda efter ett arbetspass

Ska börja med att tacka för alla de insändare som skrivits senaste tiden om förhållandena inom vården. Bra att några äntligen vågar skriva hur vi på golvet har det. .

YA - 29 aug 18 kl. 00:23

Insändare: Fortfarande inga svar om hamnen

I en tidigare insändare (YA 23 augusti) ställde jag några frågor med anledning av den planerade flytten till yttre hamnbassängen av Bornholms och Polentrafiken. YA, inte jag, satte rubriken "Många risker med yttre hamnutbyggnaden"..

YA - 26 sep 18 kl. 01:01

Insändare: Det var inte min rubrik

Leili Åhman, jag vill förtydliga några saker som du uppenbarligen missuppfattat i min insändare 20 september..

Sydöstran - 06 apr 19 kl. 08:00

Därför publicerade jag kritiserad insändare

Några läsare har ifrågasatt hur vi kunde publicera en insändare där Sverigedemokraternas gruppledare i Karlskrona fick torgföra att hans parti inte har nynazistiska rötter. .

Trelleborgs Allehanda - 21 sep 19 kl. 00:01

Insändare: När beräknas vi bli klimatneutrala?

Läste Kjell Forsbergs insändare (den 17 september) om energiomställning i Trelleborgs kommun och kom då att tänka på en artikel i tidskriften "Sveriges Natur" för några dagar sedan..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.