Nerikes Allehanda > Nyheter

Thursday, 25 February, 00:05

Nerikes Allehanda - 24 jan 21 kl. 15:26

Även pensionärer i Ljusnarsberg reagerar mot vaccinerings-planMåste absolut vara bättre att utföra vaccinationer lokalt än att tusentals äldre med svårigheter....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Ljusnarsberg

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Även, pensionäreri , Ljusnarsberg, reagerarmot , vaccinerings-plan
YA - 07 jun 18 kl. 02:02

Även pensionärer betalar skatt

Pensionärer betalar också skatt. Det tappar Klas Göthe bort i sin insändare den 2 juni, där han bekymrar sig över att Liberalerna föreslår en satsning på Simrishamn som seniorkommun..

Helsingborgs Dagblad - 11 jun 15 kl. 01:05

Pensionärer lovas sänkt skatt

Regeringen vill sänka skatten för pensionärer från nästa år. De ska inte betala högre skatt än löntagare vid årsinkomster på upp till cirka 120 000 kronor. Även pensionärer med högre inkomster får sänkt skatt.

Sydsvenskan - 11 jun 15 kl. 01:05

Pensionärer lovas sänkt skatt

Regeringen vill sänka skatten för pensionärer från nästa år. De ska inte betala högre skatt än löntagare vid årsinkomster på upp till cirka 120 000 kronor. Även pensionärer med högre inkomster får sänkt skatt.

ÖstersundsPosten - 18 dec 17 kl. 06:00

Bättre wifi till pensionärer: "Vill kunna se fotbollen"

Nu vill även pensionärer på Östersunds särskilda boenden kunna streama ÖFK:s fotbollsmatcher ute i Europa. Kravet: Bättre och snabbare wifi. Vård- och omsorgsnämnden ska därför undersöka möjlighet....

Helsingborgs Dagblad - 27 aug 18 kl. 17:20

Pensionärer ställde politiker mot väggen

Åtta partiföreträdare pratade om ämnen som även pensionärer är intresserade av..

Ekonomistas - 24 jun 14 kl. 20:00

Därför betalar inte pensionärer högre skatt

Under valår är det som bekant röstköp som räknas bland de politiska partierna. Sveriges pensionärer utgör en av de största väljargrupperna, och detta märktes tydligt i socialdemokraternas senaste utspel att skatten på pensionerna ska sänkas ifall vi byter regering i höst. Men håller Stefan Löfvéns argument om att 1) pensioner är uppskjuten lön och 2) pensionerna idag beskattas hårdare än arbetsinkomster?

Kristianstadsbladet - 09 apr 14 kl. 08:01

Alliansen har inte höjt skatten för pensionärer

Replik på Kent Wallin ”S sänkte skatten för pensionärerna”, 22/3.
Kent Wallin må vara engagerad i pensionsfrågorna men när han jämför höjda grundavdrag med sänkta skatter blir det fel, för det är inte samma sak. S gjorde inte några skattesänkningar för pensionärer under sina 12 år vid makten.

SmålandsPosten - 15 jan 15 kl. 06:45

Studentbostadsbristen drabbar även pensionärerna i Växjö

Innan valet 2014 genomförde Sifo en rikstäckande undersökning av bostadsmarknaden, och konstaterade att det i Växjö kommun fattas 2001 hyreslägenheter. Alla data pekar på ett enormt behov av nybyggnation av små, billiga lägenheter i Växjö, skriver Daniel Svedbjörk, ordförande Linnéstudenterna och Remi Jönsson, ordförande PRO Kronoberg. Som bekant tycker Växjö kommun om att kalla staden för Europas grönaste.

Cornucopia - 25 mar 17 kl. 10:47

Pensionärer hånar regeringen för "skattesänkningen"

Enligt en artikel hos Expressen skrattar svenska pensionärer Stefan Löfvens "satsning" på sänkta skatter för pensionärer i vissa inkomstintervall rakt i ansiktet. Sänkningen ses som ett hån och de i bästa fall 200:- SEK man får per månad räcker på sin höjd till toalettpapper, men äts upp av stigande hyror och annan "icke-inflation".

Några citat ur artikeln hos Expressen som citerar lobbygruppen Pensionärernas Riksförbunds hemsida:"Varför tre ministrar för att tala om att dom sänker skatten med 195 kr för pensionärerna.

News55 - 04 jan 16 kl. 17:23

Senorierna behövs i yrkeslivet – allt vanligare ta hjälp av pensionärer

News55 har vid ett flertal tillfällen berättat om hur pensionärers yrkeskunskaper i allt högre utsträckning tas tillvara. Bland annat inom polisen och sjukvården har man insett värdet av detta då behovet av hjälp ökat i samband med senare tids flyktingkris. I början av december berättade vi om hur man vid Närhälsans flyktingmedicinska mottagning i Göteborg hanterat flyktingsituationen genom att kalla in pensionerade läkare, erfarna doktorer som kan sätta igång direkt utan någon startsträcka.

Cornucopia - 24 mar 17 kl. 14:33

Rädda det som räddas kan - regeringen låtsas sänka skatten för kvinnliga pensionärer

Regeringen har panik inför valåret 2017 och låtsas därför sänka skatten för pensionärer. För gruppen kvinnliga medianpensionärer, som får den största skattesänkningen, innebär det i teorin 200:- SEK i månaden. Manliga pensionärer (av vilka det finns färre pga kortare livslängd) ska inte få lika stora skattesänkningar och fattigpensionärer på t ex garantipension får inga skattesänkningar alls.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.