UNT > Nyheter

Sunday, 07 March, 12:28

UNT - 24 jan 21 kl. 15:19

Klar för Sirius: Min lojalitet ligger hos StorvretaJacob Pettersson blir Siriusmålvakt permanent resten av denna säsongen. Blåsvart tar över kontraktet från rivalen Storvreta..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Sirius, Storvreta, Pettersson, Siriusmålvakt

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klarför , SiriusMin , lojalitet, ligger, hos, Storvreta
Uppsalanyheter.se - 04 mar 19 kl. 05:55

Segrar för Sirius och Storvreta i SSL

Superligan: Det blev segrar för både Sirius och Storvreta när den 29:e omgången av innebandysn superliga spelades på söndagen.Det blev segrar för både Sirius och Storvreta när den 29:e omgången av innebandysn superliga spelades på söndagen.   Sirius tog ett kliv mot slutspel genom att besegra Linköping med 8-4 hemma i IFU Arena och samtidigt förlorade Kalmarsund mot Pixbo med 6-3 vilket betyder att Sirius numera ligger tre poäng före Kalmarsund som ligger utanför slutspelet med 44 poäng och sämre målskillnad.

Sydsvenskan - 27 okt 19 kl. 16:58

Bara oavgjort för Eskilstuna mot Sirius

Den allsvenska bottenstriden lever in i det sista. AFC Eskilstuna fick dock bara 0–0 mot Sirius och ligger kvar på sistaplatsen inför säsongsavslutningen. Sirius kommer att spela fotboll i herrallsvenskan även nästa säsong.

Helsingborgs Dagblad - 27 okt 19 kl. 16:58

Bara oavgjort för Eskilstuna mot Sirius

Den allsvenska bottenstriden lever in i det sista. AFC Eskilstuna fick dock bara 0–0 mot Sirius och ligger kvar på sistaplatsen inför säsongsavslutningen. Sirius kommer att spela fotboll i herrallsvenskan även nästa säsong.

BT - 29 sep 14 kl. 17:57

Löfvens regeringsplan ligger fast

Efter ett möte med riksdagens nye talman Urban Ahlin (S) säger S-ledaren Stefan Löfven att hans plan för att kunna ha en regeringsförklaring och ministerlista klar på fredag ligger fast. - Det är fullt möjligt, säger Löfven.I kväll träffades Löfven och Ahlin, som tidigare i dag röstades igenom som ny talman.

UNT - 30 jan 18 kl. 10:43

Sirius en av de dyraste akademierna

För tonåringar som vill spela i Sirius akademi ligger spelaravgiften på 7000 kronor för vissa åldersgrupper..

DN - 27 okt 19 kl. 17:06

Bara oavgjort för Eskilstuna mot Sirius

Den allsvenska bottenstriden lever in i det sista. AFC Eskilstuna fick dock bara 0–0 mot Sirius och ligger kvar på….

Barometern - 27 okt 19 kl. 17:42

Fotboll: Bara oavgjort för Eskilstuna mot Sirius

Den allsvenska bottenstriden lever in i det sista. AFC Eskilstuna fick dock bara 0–0 mot Sirius och ligger kvar på sistaplatsen inför säsongsavslutningen..

Nyan - 04 aug 14 kl. 19:00

Finlandskabeln ligger bra till

Arbetet med finlandskabeln fortskrider och om ingenting oförutsett händer kommer den vara klar i december 2015 precis som planerat.
– Visst är det många delmål som ska uppnås innan den är klar men hittills ligger vi bra till tidsmässigt, säger Sven-Anders Eriksson på Kraftnät Åland.

UNT - 29 sep 14 kl. 17:57

Löfvens regeringsplan ligger fast

Efter ett möte med riksdagens nye talman Urban Ahlin (S) säger S-ledaren Stefan Löfven att hans plan för att kunna ha en regeringsförklaring och ministerlista klar på fredag ligger fast..

GöteborgsPosten - 29 sep 14 kl. 14:38

Löfvens regeringsplan ligger fast

Efter ett möte med riksdagens nye talman Urban Ahlin (S) säger S-ledaren Stefan Löfven att hans plan för att kunna ha en regeringsförklaring och ministerlista klar på fredag ligger fast. -Det är fullt möjligt, säger Löfven..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.