DI > Ekonomi

Monday, 01 March, 17:44

DI - 24 jan 21 kl. 15:15

Spelet bakom miljarderna: Wallenbergs sms räddade SAS – ”tror frågan är akut”
Läs mer på DI
Läs mer om:
SAS

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Spelet, bakom, miljarderna, Wallenbergs, sms, räddade, SAS, tror, frågan, är akut
Nyheter 24 - 05 nov 11 kl. 15:07

Nu berättar agenten om spelet bakom kulisserna


Nyheter24 har pratat med agenten Anders Karlsson. Silly Season-tider stundar och agenterna jobbar på för fullt för att förbättra villkoren för sina spelare - och självklart tjäna en rejäl summa pengar på köpet.Men det är inte bara under dessa intensiva tider som agenterna sliter.

Expressen - 10 nov 11 kl. 12:08

Spelet bakom Ranelid

Expressen kan i dag berätta om spelet bakom kulisserna som ledde till Björn Ranelids medverkan i Melodifestivalen. Samtidigt driver de tidigare vinnarna Malena Ernman och Richard Herrey med författarens deltagande - något han själv fruktat: - Jag vill inte veta av att man hånar mig eller är ironisk. .

Nyheter 24 - 23 jan 12 kl. 12:16

Nuder till angrepp - skriver om spelet bakom Juholts avgång


Pär Nuder går nu till angrepp mot de socialdemokrater som avsatte Håkan Juholt.
? Är det de eller Juholt som egentligen borde kölhalas?

Expressen - 07 maj 12 kl. 03:01

Hemliga spelet bakom flytten till Coventry

Magnus Hedman släpper i veckan sin självbiografi "När ljuset släcks". SPORT-Expressen kan som enda tidning publicera utdrag ur boken - och berätta om spelet bakom flytten till Coventry. "Jag bekräftade för styrelsen att jag gick ner i min procentsats.

Expressen - 26 jun 12 kl. 10:53

Spelet bakom Jonas Jerebkos comeback

Han var trött på basket. Därför tackade Jonas Jerebko nej till spel för Sverige i EM-kvalet. Men för två veckor sen ändrade sig NBA-stjärnan ?

Expressen - 09 jul 12 kl. 12:35

Det hemliga spelet bakom arena-beslutet

SVT:s beslut att lägga Eurovision Song Contest i Malmö i stället för i Stockholm möts av kritik. Expressen kan i dag berätta om de hemliga nattförhandlingarna hemma hos arenaägaren Percy Nilsson och spelet bakom beslutet att arrangera musiktävlingen i Malmö arena i stället för i betydligt större Friends arena - det handlar till stor del om ekonomi. - Det är klart att det är en pengafråga, vad man vill lägga pengarna på, säger Martin Österdahl, exekutiv producent för Eurovision Song Contest som beräknas kosta över hundra miljoner kronor..

Expressen - 31 dec 12 kl. 11:05

Här är spelet bakom Almqvists avhopp

Trycket efter järnrörsskandalen blev för hårt. I går lämnade Sverigedemokraternas förre ekonomisk­politiske talesperson Erik Almqvist både partiet och sin riksdagsplats. Expressen kan i dag avslöja spelet bakom uppgörelsen med partiledaren Jimmie Åkesson - som garanterar Almqvist ett miljonavtal.

SVT - 11 jan 13 kl. 21:37

Experten: Det mentala spelet bakom spurterna

Du måste våga utlämna dig själv totalt. Annars kommer du vara en förlorare. Vinterstudions expert Anders Blomquist berättar om det mentala spelet bakom spurtstriderna ?

Expressen - 19 feb 13 kl. 08:40

Spelet bakom Centerns kris

På kort tid lyckades Annie Lööf ena det djupt splittrade Centerpartiet. Den liberala idéprogramgruppens förslag offrades öppet i medierna. Expressen kan nu skildra spelet bakom den intensiva krishanteringen.

Expressen - 04 apr 13 kl. 09:44

Spelet bakom löftet: Löfven körde över LO

Stefan Löfven rivstartade S-kongressen med ett storslaget löfte om att Sverige ska ha lägst arbetslöshet i EU sex år efter att han tagit makten. Under arbetet med förslaget körde S-ledaren över LO - som ville ha en annan inriktning på utspelet. Efter flera veckors förberedelse lanserade han sitt kaxiga mål på kongressens första dag för att sätta jobben i fokus under resten av veckan.

Expressen - 26 apr 13 kl. 12:10

Därför får Renovas vd gå - spelet bakom

GÖTEBORG. GT kan i dag avslöja varför Renovas vd Christian Baarlid får sparken och det politiska spelet bakom. Det kommunägda företaget har mörkat sin djupa ekonomiska kris i många år och är mycket illa ute efter en felinvestering.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.