Cornucopia > Ekonomi

Monday, 01 March, 17:47

Cornucopia - 24 jan 21 kl. 14:41

Regeringen inför inreseförbud från Norge - UD avråder från resor till NorgePå grund av spridningen av den brittiska mutationen av Covid-19 stänger Sverige gränsen mot Norge genom ett inreseförbud från midnatt ikväll. Utrikesdepartementet inför också en reseavrådan till Norge för icke-nödvändiga resor, vilket bland annat påverkar försäkringsfrågor vid resa.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Norge, Covid, Sverige, Beskedet, Mikael Damberg, Osloområdet, SARS-CoV

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regeringeninför , inreseförbudfrån , NorgeUD , avråderfrån , resor, till Norge
Regeringen - 04 jul 13 kl. 09:19

Utrikesdepartementet avråder från resor till Kairo och Alexandria

Demonstrationer, våldsamheter, politiskt tumult och ett högst instabilt säkerhetsläge har präglat situationen i Egypten de senaste dagarna. Med anledning av säkerhetsläget avråder Utrikesdepartementet tills vidare från icke nödvändiga resor till Kairo, Alexandria, Port Said och Suez. Transit genom Cairo International Airport omfattas inte av avrådan.

Skånskan - 07 mar 17 kl. 06:55

Nytt försök med inreseförbud

Utrikes Efter att hans första försök att införa inreseförbud för personer från muslimska länder blockerats, skrev Donald Trump på måndagen under en ny version, där medborgare från Irak, undantas, rapporterar Reuters.

ERWP.fif(1)Inreseförbudet, som om det går igenom, träder i kraft den 16 mars, innebär att medborgare från Iran, Libyen, Syrien, Somalia, Sudan och Jemen hindras att resa till USA under en 90-dagarsperiod.

DI - 30 jan 17 kl. 05:57

Trumps inreseförbud kommer gälla 90 dagar

Det inreseförbud som president Donald Trump på fredagen undertecknade kommer att gälla till dess att säkerhetsarrangemangen är på plats, inom 90 dagar. Samtidigt råder stor oklarhet kring exakt vad som gäller kring inreseförbudet..

SVT - 15 mar 17 kl. 18:34

I dag avgörs om USA inför inreseförbud

Idag avgörs om president Trumps nya förslag till inreseförbud kommer att införas imorron eller stoppas igen. Domstolarna i Maryland och Hawaii har chansen att försöka stoppa förbudet under dagen idag. Stora demonstrationer väntas imorron om inreseförbudet träder i kraft.

Helsingborgs Dagblad - 30 jan 17 kl. 00:41

Många demonstrationer mot Trumps inreseförbud

Tiotusentals människor i olika städer i USA demonstrerade mot Donald Trumps inreseförbud för människor från flera i huvudsak muslimska länder. "Det handlar inte om religion", säger presidenten i ett uttalande på Facebook. Runt 10 000 människor deltog i.

GöteborgsPosten - 30 jan 17 kl. 07:32

Många demonstrationer mot Trumps inreseförbud

Tiotusentals människor i olika städer i USA demonstrerade mot Donald Trumps inreseförbud för människor från flera i huvudsak muslimska länder. "Det handlar inte om religion", säger presidenten i ett uttalande på Facebook..

UNT - 30 jan 17 kl. 07:32

Många demonstrationer mot Trumps inreseförbud

Tiotusentals människor i olika städer i USA demonstrerade mot Donald Trumps inreseförbud för människor från flera i huvudsak muslimska länder..

BT - 30 jan 17 kl. 07:55

Tiotusentals i protester mot Trumps inreseförbud

Tiotusentals människor i olika städer i USA demonstrerade mot Donald Trumps inreseförbud för människor från flera i huvudsak muslimska länder. "Det handlar inte om religion", säger presidenten i ett uttalande på Facebook..

DN - 30 jan 17 kl. 10:02

Många demonstrationer mot Trumps inreseförbud

Tiotusentals människor i olika städer i USA demonstrerade mot Donald Trumps inreseförbud för människor från flera i huvudsak muslimska länder. ”Det handlar inte om religion”, säger presidenten i ett uttalande på Facebook..

DN - 01 feb 17 kl. 13:26

Spotify och musikvärlden protesterar mot Donald Trumps inreseförbud

Musiker och musikföretag världen över engagerar sig mot det selektiva inreseförbud som nu råder i USA..

Expressen - 27 feb 17 kl. 02:41

Tysta protesten mot Trumps inreseförbud

Flera nominerade vid Oscarsgalan bar ett blått band på sina festkläder. Orsak: Som en protest mot president Trumps inreseförbud för medborgare i sju muslimska länder..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.