Realtid > Ekonomi

Monday, 01 March, 17:28

Realtid - 24 jan 21 kl. 14:45

Sverige stänger gränsen mot NorgeRegeringen har idag, söndag, fattat beslut om att utvidga det tillfälliga inreseförbudet som sedan tidigare gäller gentemot Danmark till att också gälla Norge..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Norge, Danmark

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sverige, stänger, gränsenmot , Norge
SmålandsPosten - 13 mar 20 kl. 20:55

Danmark stänger gränsen i kampen mot corona

Danmark stänger gränsen från och med i morgon för att stoppa spridning av coronaviruset – utlänningar måste från och med då ha ett "giltigt syfte" för att få lov att passera. Beslutet ska inte påverka godstrafiken till Sverige eller svenskar som jobbar i Danmark, enligt Sveriges regering..

BT - 14 mar 20 kl. 08:45

Danmark stänger gränsen i kampen mot corona

Danmark stänger gränsen från och med lördagen för att stoppa spridning av coronaviruset – utlänningar måste från och med då ha ett "giltigt syfte" för att få lov att passera. Beslutet ska inte påverka godstrafiken till Sverige eller svenskar som jobbar i Danmark, enligt Sveriges regering..

Cornucopia - 24 maj 20 kl. 19:16

Positivt att länder stänger gränsen för svenskar

En del kan inte bestämma sig. Först kritiserar man Sverige för att följa grundlagen och tillämpa viss frivillighet i åtgärder mot corona, och vill ha hårdare tag. Sedan klagar man nu över att andra länder inte tänker acceptera svenska resenärer och ha gränsen stängd mot Sverige eller svenskar.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

17 anledningar till att Sverige är bättre än Norge

1. Dressman är norskt.2.

SR - 21 okt 19 kl. 13:05

Infångning av koldioxid i Sverige hänger på beslut i Norge

För att industrier i Sverige ska börja fånga in koldioxid från skorstenarna och sedan lagra den är det i nuläget avgörande om Norge beslutar att satsa på den här CCS-tekniken. Det är i Norge som lagringen är tänkt att ske djupt under Nordsjöns botten..

SR - 07 aug 14 kl. 08:46

Få blodprov i Sverige jämfört med Norge

I Sverige genomfördes 70 blodprover förra året i jakten på dopade idrottare enligt den internationella antidopingbyråns Wadas testrapport. I Norge togs det 591 prov under samma period, mer än åtta gånger så många som i Sverige..

Expressen - 14 aug 19 kl. 12:54

Sveriges största matbutik spränger miljardgränsen

Nordby Supermarket är Sveriges största shoppingmecka.Nu har matbutiken vid norska gränsen passerat miljarden.– Ett norskt hushåll sparar mycket på att göra inköpen i Sverige, säger butikschefen Heidi Fouganthin till Ica Nyheter..

YLE - 04 apr 20 kl. 08:25

Han är läkare i Sverige, hon i Finland – bekymmersamt för Sverige om Finland stänger gränsen för pendlare

Kronobybördiga Johan Nyman bor intill Torne älv och ser Sverige då han tittar ut genom fönstret. Han jobbar i svenska Kalix medan frun Riitta Nyman jobbar i finska Torneå..

GöteborgsPosten - 24 jan 18 kl. 19:52

Sverige förlorade ödesmatchen mot Norge

Sveriges föll tungt mot grannarna i väst, Norge, men trots 25-28-förlusten lever ännu hoppet om en semifinal.
Nu hänger den blågula framtiden på att Frankrike slår Kroatien..

Aftonbladet - 12 maj 20 kl. 05:21

Corona stänger gränsen - familjer tvingas isär

▸ På ena sidan Haparanda och Sverige, på andra sidan Torneå och Finland..

Expressen - 14 jul 19 kl. 07:00

Sjuksköterskor flyr Sverige – tjänar tredubbelt i Norge

Efter knappt ett år som sjuksköterskor i Malmö har de gamla klasskompisarna flyttat till Nordnorge. Ofta kan de ta ut en lön på 60 000 kronor efter skatt – nästan tre gånger så mycket som lönen i Malmö.– Många säger att man inte blir sjuksköterska för lönens skull.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.