Sydsvenskan > Kultur

Thursday, 25 February, 20:00

Sydsvenskan - 24 jan 21 kl. 11:00

Så kunde fyra män lägga ner Sveriges bästa damlagEn chock för trotjänare, tränare, spelare · Historien om Göteborg FC – en udda förening..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Sveriges, Göteborg FC

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: kunde , fyra, män, lägga, nerSveriges bästa , damlag
PrivataAffärer - 22 dec 17 kl. 11:25

Hernhag: Fyra aktier att lägga under julgranen

I säsongens sista aktiechatt tipsade Marcus Hernhag om fyra aktier som han tror på inför 2018. Dessutom tipsade han om en trygg aktie med bra utdelning....

VA - 18 nov 19 kl. 09:04

Fyra aktier att lägga vantarna på nu – två att avvakta med

Börsveckan rekommenderar köp i Momentum, Maxfastigheter, Stille och CAG men avvakta i Collector och TF Bank. Det framgår av senaste numret av Börsveckan. .

PrivataAffärer - 12 jun 20 kl. 11:24

Hernhag: Fyra aktier att ha under sommaren

Berndt: Kan du tipsa om tre till fem aktier att köpa nu och ha under sommaren, och kanske längre?
Marcus: Canadian Utilities för grön energi, chansaktien Lime för lovande mjukvara, Lazard som är bästa investmentbanken, och Arjo som säljer sängar och madrasser till sjukvården vilken verkligen behövs nu. Misswee: Hej Marcus!

Cornucopia - 12 aug 18 kl. 12:47

Fyra år med MP i regeringen - inga minskningar av svenska CO2-utsläpp

Under de fyra år som gått sedan "Miljöpartiet" tog plats i regeringen minskar inte de svenska utsläppen av fossil CO2 via svensk energikonsumtion. Partiet uppmanar nu idioter att rösta på dem igen enligt definitionen att idioti är att upprepa något och förvänta sig ett annorlunda resultat. Man har inte ens på fyra år sedan skogsbranden i Västmanland lyckats genomföra några åtgärder för att hantera skogsbränder, vilket partiet nu hävdar är förutsedda effekter av klimatförändringar.

YLE - 24 jun 17 kl. 14:44

Söderberg etta i slägga – Finland vassare än väntat i lag-EM

Det ser bra ut för Finland i lag-EM i friidrott. IF VOM:s David Söderberg tog hem full pott i släggtävlingen och Sanna Nygård höll för trycket i tresteg. Finland presterade bättre än förväntat på lördag i lag-EM.

YLE - 18 jun 15 kl. 17:02

Mardrömssäsongerna har inte knäckt Romar: ”Tänkte inte på att lägga av”

Andreas Romars två senaste säsonger har spolierats av skador. Han hoppas på att kunna stå vid starten igen i november när den alpina säsongen i störtlopp och super-G inleds i Lake Louise. Romars senaste allvarliga skada kom efter målgången i störtloppet i Saalbach den 21:a februari.

YLE - 11 aug 17 kl. 06:39

VM i dag: Fyra världsmästare koras – tiokampen rycker igång

Damernas 200 meter avslutar den åttonde tävlingsdagen av friidrotts-VM i London. Kvällens övriga finalgrenar är damernas längd, herrarnas slägga och damernas 3000 meter hinder. Inga finländare medverkar under den tredjesista VM-dagen och de största nordiska hoppen bär Norges färger.

UT - 12 sep 13 kl. 07:23

Fyra budgetförslag möjligt i fullmäktige

Tre budgetförslag, kanske fyra. Så ser det ut inför fullmäktiges budgetmangling. Förra veckan presenterade den styrande borgerliga minoriteten sitt förslag till budget för nästa år.

YLE - 18 apr 17 kl. 10:44

Förslag: Studentproven skrivs på fyra timmar, modersmålet på en dag

Märkbara ändringar föreslås i studentexamen av den arbetsgrupp som fått i uppdrag att dryfta en reform. Utgångspunkten har varit att göra studentexamen mer användbart vid valet av nya studerande till högskolor under kommande år och årtionden. Arbetsgruppen som tillsatts av Undervisnings- och kulturministeriet föreslår att de enskilda proven i studentexamen ska skrivas på fyra timmar i stället för nuvarande sex timmar.

PrivataAffärer - 03 apr 20 kl. 11:31

Hernhag: Fyra långsiktiga kvalitetsbolag

Magnus: Hej Marcus! Kan du nämna fyra stycken kvalitetsbolag som man ska investera nu? Min sparhorisont är långsiktig.

YLE - 04 feb 17 kl. 10:04

Fyra olympier, många fler har slutat – vad hände med ungdomspristagarna?

Friidrottarna dominerar det finlandssvenska ungdomspriset, visar Yle Sportens kartläggning. Av de 30 pristagarna har en tredjedel lagt av, men det finns även internationellt erkända namn bland de premierade. På lördagens finlandssvenska idrottsgala delas FSI:s ungdomspris ut för elfte gången, då de tre kandidaterna Julia Häger, Alina Strömberg och Susanna Törrönen gör upp om huvudpriset värt 3000 euro.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.