Expressen > Nyheter

Sunday, 07 March, 09:59

Expressen - 24 jan 21 kl. 07:29

PTS rättar Ygeman: ”Det han säger stämmer inte”Det är en demokratifråga att alla svenskar ska ha snabbt bredband, anser både regering och opposition.Regeringen nådde inte sitt bredbandsmål för 2020 ­– och enligt Post- och telestyrelsen (PTS) krävs statliga investeringar på 20 miljarder kronor för att nå slutmålet 2025.– Den siffran går inte att ta på allvar, säger Anders Ygeman (S), digitaliseringsminister och ansvarig för PTS.PTS svarar att det Ygeman säger ”inte stämmer”..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
PTS, Ygeman, Post, Anders Ygeman

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: PTS, rättar, YgemanDet han säger , stämmerinte
YLE - 14 aug 14 kl. 14:43

Dela säng med Havis Amanda

Havis Amanda gömmer sig nu i ett hölje av svarta plywoodskivor. På fredag öppnar Hotel Manta of Helsinki. Det intima rummet på lite på 60 kvadratmeter fungerar som hotellrum på natten och utställningslokal under dagen.

Skånskan - 06 apr 17 kl. 16:36

Tillbakavisar kritik från Svedalarevyn

SVEDALA Svedala kommun har förståelse för att Hasse Hardenstedt är irriterad över hyresförhållandena i Folkets hus men tycker att man gjort vad man kan för att försöka hitta lösningar som passar honom. ERWP.fif(3)– Folkets hus är slitet och behöver renoveras.

BT - 15 nov 12 kl. 11:27

"Utan sparplanen går SAS under"

SAS är betydligt närmare en konkurs än vad som varit känt, enligt danska uppgifter. Går inte sparplanen igenom kan SAS gå omkull på några veckor, enligt en central källa. Facken är upprörda över föhandlingstonen.

Nyhetskanalen - 15 nov 12 kl. 10:48

SAS-krav: Halvera timanställdas löner

SAS är betydligt närmare en konkurs än vad som varit känt, enligt danska uppgifter.Pengarna räcker inte året ut och går inte sparplanen igenom kan SAS gå omkull på några veckor, enligt en central källa.Den danska tidningen Politiken erfar från flera källor att flygbolaget redan har utarbetat detaljerade krisplaner på flera hundra sidor som skissar hur bolaget ska försättas konkurs.

Dagens PS - 07 jun 17 kl. 10:56

Rea på storbank – gick för under 10 spänn

Men det bör påpekas att det handlade om en krisande bank, som enligt medieuppgifter var på väg att falla. Det är en annan storbank, Santander, som nu köper den spanska banken Banco Popular för endast 1 euro, vilket motsvarar 9,74 kronor med dagens valutakurs. Affären verkställs med omedelbar verkan, rapporterar Nyhetsbyrån Direkt, som hänvisar till ett pressmeddelande från den europeiska bankkrishanteringsmekanismen SRB.

BT - 15 nov 12 kl. 11:56

SAS-budet: 80 kronor i timman

SAS kräver att timanställd kabinpersonal går med på en lön på 80 kronor i timman, en av de sämsta lönerna i Sverige.
Enligt danska uppgifter går SAS omkull på några veckor om sparpaketet inte går igenom.
En del av SAS-ledningens sparkrav är att den timanställda kabinpersonalens löner ska sänkas till 80 kronor i timmen.

BT - 15 nov 12 kl. 14:33

Unionen: SAS bud 80 kronor i timman

SAS kräver att timanställd kabinpersonal går med på en lön på 80 kronor i timman, en av de sämsta lönerna i Sverige, hävdar Unionen.
Ett stort missförstånd, enligt SAS som vidhåller att ingen sänkning blir större än 15 procent.
En del av SAS-ledningens sparkrav är att den timanställda kabinpersonalens löner ska sänkas till 80 kronor i timmen, enligt Unionen.

BT - 23 okt 13 kl. 09:06

Närkamp med livet

Museets chef kallar Ulla Zimmerman en konstens Günter Wallraff. Bestickande ? men stämmer inte.

PrivataAffärer - 04 okt 18 kl. 12:21

”Stenocare vill inte vara en del av cannabis-hajpen”

Läs också: Notering: Hög risk men chans till en riktig rökare i Stenocare Däremot avser företaget agera snabbt inom det fyraåriga legaliseringsprojektet för medicinsk cannabis i Danmark som inleddes vid årsskiftet. De danska kunderna ska betjänas genom samarbetet med Stenocares kanadensiska partner som ska innebära en konkurrensfördel på en marknad där antalet aktörer växer. Utmaningarna best

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.