UNT > Nyheter

Monday, 01 March, 01:20

UNT - 24 jan 21 kl. 07:20

Enkät: Förväntningarna på BidenVad väntar du dig av fyra år med Joe Biden som president?.
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Biden, Joe Biden

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Enkät, Förväntningarna, Biden
Cornucopia - 05 jun 20 kl. 09:30

Bloggläsarna tror Trump vinner presidentvalet - men vill att Biden vinner

Bloggläsarnas dom i enkäten om det amerikanska presidentvalet är att de tror att Trump vinner valet, men de vill att Biden vinner. Precis som i USA är alltså trumpeterna i minoritet, om än högljudda.Klockan tickar för Trump.

YLE - 13 jun 12 kl. 11:05

Enkät: Bristfällig service på svenska

Finskspråkiga minoriteter i tvåspråkiga kommuner får vanligen fullgod offentlig service på finska, men däremot säger en av fyra svenskspråkiga att de sällan eller aldrig får service på svenska. Det visar enkäten Språkbarometern 2012, där tillgången till service på finska eller svenska i tvåspråkiga kommuner utreddes. Var tredje svenskspråkig upplever att servicen på det egna språket i den egna kommunen har blivit sämre.

BT - 15 jul 14 kl. 14:26

JM sviker förväntningarna

Bygg- och fastighetsbolaget JM ökade sin vinst med 23,8 procent under andra kvartalet. Trots det föll aktien som en tegelsten. Färre byggstarter och lägre marginaler krossade förväntningarna.

Helsingborgs Dagblad - 12 aug 15 kl. 08:06

Inflationsförväntningarna sjunker

Inflationsförväntningarna bland aktörerna på penningmarknaderna har sjunkit något den senaste månaden.I ny enkät från TNS Sifo Prospera bedömer de att inflationstakten, mätt som KPI, kommer att ligga på 0,9 procent om ett år och 1,4 procent om två år. I julimätningen var motsvarande siffror 1,0 respektive 1,5 procent.

Sydsvenskan - 12 aug 15 kl. 08:06

Inflationsförväntningarna sjunker

Inflationsförväntningarna bland aktörerna på penningmarknaderna har sjunkit något den senaste månaden.I ny enkät från TNS Sifo Prospera bedömer de att inflationstakten, mätt som KPI, kommer att ligga på 0,9 procent om ett år och 1,4 procent om två år. I julimätningen var motsvarande siffror 1,0 respektive 1,5 procent.

SvD - 12 apr 17 kl. 08:31

Inflationsförväntningarna ligger still

Inflationsförväntningarna har inte förändrats den senaste månaden. Det visar analysföretaget TNS Sifo Prosperas senaste enkät bland aktörer på penningmarknaden. De tillfrågade räknar med en inflation på 1,7 procent på ett års sikt, 1,9 procent på två års sikt och 2,0 procent på fem års sikt, samma nivåer som i mars.

DN - 13 mar 13 kl. 10:28

Inflationsförväntningarna sjunker

Inflationsförväntningarna har sjunkit något de senaste månaderna. Det visar analysföretaget TNS Sifo Prosperas senaste enkät bland inköpschefer, aktörer på penningmarknaden och representanter för arbetsgivare och fackförbund..

DI - 08 aug 13 kl. 07:34

Nestlé prickar förväntningarna

Nestle redovisar ett justerat rörelseresultat på 6,8 miljarder schweizerfranc för det första halvåret 2013 i linje med förväntningarna enligt Bloomberg enkät..

Opinionen.se - 23 apr 14 kl. 10:55

Ericsson under förväntningarna


Ericsson missar snittförväntningarna rejält för första kvartalet, och det gäller såväl vinsten som omsättning och rörelseresultat. Aktien föll 4,9 procent direkt när Stockholmsbörsen öppnade. – Klart sämre än väntat, säger Jonas Olavi, chefsaktiestrateg på Nordea om resultatet.

BT - 23 apr 14 kl. 11:00

Ericsson under förväntningarna

Ericsson missar snittförväntningarna rejält för första kvartalet, och det gäller såväl vinsten som omsättning och rörelseresultat. Aktien föll 4,9 procent direkt när Stockholmsbörsen öppnade.- Klart sämre än väntat, säger Jonas Olavi, chefsaktiestrateg på Nordea om resultatet.

ÖstersundsPosten - 15 jul 14 kl. 14:26

JM sviker förväntningarna

Vinsten före skatt landade på 416 miljoner kronor, jämfört med 336 miljoner motsvarande period i fjol. Enligt Reuters enkät hade analytiker förväntat sig en vinst på 438 miljoner kronor. Intäkterna ökade från 3 396 till 3 526 miljoner kronor, vilket var i linje med förväntningarna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.