News55 > Nyheter

Thursday, 25 February, 09:12

News55 - 24 jan 21 kl. 07:12

Pyrande missnöje i det USA som Biden tar överMissnöjet med vart USA är på väg har sällan varit så högt som nu, när demokraten Joe Biden inleder sitt presidentskap. Nästan tre fjärdedelar tycker att landet utvecklas i fel riktning. – Om vi enas och jobbar tillsammans garanterar jag att vi inte miss. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
USA, Biden, Joe Biden

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pyrande, missnöjei det , USAsom , Biden, taröver
Nyhetskanalen - 13 sep 12 kl. 06:19

USA:s militära närvaro i Libyen stärks

USA stärker nu sin militära närvaro i Libyen efter attacken mot det amerikanska konsulatet i Benghazi i Libyen. USA tror att angreppet på konsulatet var en välplanerad räd som bar al-Qaidas kännemärken snarare än en spontan missnöjesyttring. USA skickar nu två jagare till Libyens kust.

BT - 21 nov 14 kl. 05:45

Unga mest missnöjda med kroppen

Utseendefixeringen och missnöjet med den egna kroppen ökar i hela västvärlden. Störst är problemet bland pojkar och flickor. Samstämmiga studier från olika delar av västvärlden visar att många mår dåligt över att inte ha det perfekta utseendet.

YLE - 10 nov 16 kl. 03:57

Djupsund: Partier borde lyssna bättre på väljarnas missnöje

Förtroendet för traditionella partier och politiker har minskat. Donald Trumps seger i det amerikanska presidentvalet följer en trend där missnöjda väljare protesterar mot rådande politik, säger statsvetaren Göran Djupsund. - I Finland blev man överraskad av Sannfinländarnas stora framgång för ett par val sedan, i Sverige blev man förvånad över Sverigedemokraterna, britterna blev överraskade av Brexit och i USA har man nu blivit överraskad av Trumps seger.

YLE - 02 maj 17 kl. 17:45

Carl Bildt: Ukraina har stor betydelse, Ryssland är beroende av väst, USA är oberäkneligt

Ukraina är en central och svårlöst fråga, säger Sveriges tidigare statsminister och utrikesminister Carl Bildt. Bildt befinner sig på Finlandsbesök, och i en intervju för Svenska Yle ger han sin syn på aktuella frågor i dagens värld. Vilken betydelse har Ukraina i dag?

DN - 03 jan 18 kl. 22:03

Missnöjda spioner lämnar NSA – ”Kan påverka USA:s säkerhet”

En av USA:s viktigaste spionorganisationer, NSA, ska motverka både hackare från Ryssland och Nordkorea. Nu blir myndigheten av med personal i sådan takt att USA:s säkerhet riskerar att bli ”betydligt påverkad”. Anledningen är ett utbrett missnöje med både lönerna och ledarskapet.

Kristianstadsbladet - 02 dec 13 kl. 19:30

Wallenbergs familj besviken på USA


Raoul Wallenbergs släktingar är missnöjda med USA:s insatser sedan president Barack Obama i september lovat försöka reda ut vad som hände honom med sin ryske kollega Vladimir Putin.Obama lovade Wallenbergs 92-åriga syster Nina Lagergren att prata med Putin vid G 20-mötet i S:t Petersburg samma månad men återkopplingen har varit obefintlig. - Det är en stor besvikelse, säger Louise von Dardel, Wallenbergs brorsdotter, till nyhetsbyrån AFP.

BT - 02 dec 13 kl. 19:40

Wallenbergs familj besviken på USA

Raoul Wallenbergs släktingar är missnöjda med USA:s insatser sedan president Barack Obama i september lovat försöka reda ut vad som hände honom med sin ryske kollega Vladimir Putin. Obama lovade Wallenbergs 92-åriga syster Nina Lagergren att prata med Putin vid G 20-mötet i S:t Petersburg samma månad, men återkopplingen har varit obefintlig.- Det är en stor besvikelse, säger Louise von Dardel, Wallenbergs brorsdotter, till nyhetsbyrån AFP.

SR - 12 jan 15 kl. 16:35

USA:s stjärna vädrar spelarnas missnöje till Fifa

Abby Wambach, USA:s storstjärna inom damfotbollen, har samtalat med Fifas generalsekreterare Jerome Valcke om missnöjet med att VM i Kanada nästa år ska spelas på konstgräs..

Skånskan - 09 nov 16 kl. 09:56

”Trump lyckas fånga upp ett missnöje”

USA Republikanernas Donald Trump tog hem segern i nattens presidentval, och blir så USA:s 45.e president. Jacob Sohlberg, forskare i statsvetenskap vid Göteborgs universitet med inriktning på politisk psykologi, ger sin syn på valet.

YLE - 09 feb 17 kl. 17:43

Martin Fourcade lämnade prisceremonin framför ögonen på de ryska bronsmedaljörerna – "Kalla kriget var mellan Sovjetunionen och USA"

Det är inte första gången som den franska skidskyttestjärnan visade sitt missnöje över den ryska dopningsverksamheten. Fourcade försökte lämna ceremonin efter mixedstafetten då de ryska åkarna fick sina blommor. Tyskland var etta i mixedstafett i VM i skidskytte i Hochfilzen i Österrike.

Sydsvenskan - 17 okt 18 kl. 17:36

Ökat missnöje mot La Liga-match i USA

Det spanska missnöjet mot att La Liga-fotbollsmatchen mellan Girona och Barcelona ska spelas i USA växer. Storklubben Real Madrid har i en skrivelse till det spanska fotbollsförbundet poängterat att de är emot beslutet som meddelades i augusti. Högstali.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.