SR > Nyheter

Thursday, 25 February, 09:11

SR - 24 jan 21 kl. 07:04

Misstänkt knarkboss gripen i AmsterdamDen misstänkte ledaren för Asiens största brottssyndikat och en av världens mest eftersökta män har gripits i Nederländerna. Australiska myndigheter försöker nu få honom utlämnad för att ställa honom inför rätta i Australien. Enligt FN:s kontor för bekämpning av narkotika och kriminalitet (UNODC) misstänks han leda en kartell som kallas Sam Gor, som producerar och distribuerar stora mängder metamfetamin..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Amsterdam, Asiens, Nederländerna, Australien, FN, Unodc, Sam Gor

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Misstänkt, knarkboss, gripeni , Amsterdam
SmålandsPosten - 26 jul 18 kl. 05:26

Nattens händelser: Misstänkt koppartjuv gripen i Växjö

Misstänkt koppartjuv gripen i Växjö och rån mot en butik på Öland..

Alingsås tidning - 26 jun 19 kl. 13:32

Kvinna död – misstänkt man gripen

En kvinna hittades vid lunchtid död i en lägenhet i Alingsås. En förundersökning gällande mord har inletts. En man greps på onsdagseftermiddagen och polisen avlossade pistolskott i samband med gripandet.

Alingsås tidning - 26 jun 19 kl. 13:32

UPPDATERING: Misstänkt man gripen – skott avlossades

En kvinna hittades vid lunchtid död i en lägenhet i Alingsås. En förundersökning gällande mord har inletts. En man greps på onsdagseftermiddagen och polisen avlossade pistolskott i samband med gripandet.

BT - 22 mar 13 kl. 15:29

Misstänkt moderatpolitiker gripen för bedrägeri - i Thailand

En efterspanad och bedrägerimisstänkt tidigare moderat landstingspolitiker från Värmland har gripits i Thailand. Genom sin praktik ska kvinnan, enligt misstankarna, ha lurat till sig flera miljoner från landstinget genom att ta betalt för patientbesök som aldrig gjordes. Hon är häktad i sin frånvaro och polisen har sedan tidigare känt till att hon var i Thailand.

UNT - 19 apr 13 kl. 08:37

Globe: Misstänkt bombare gripen

En polis sköts i morse ihjäl vid MIT-universitetet i Boston och en misstänkt har gripits.Enligt tidningen Boston Globe är en misstänkt för maratonbomberna gripen vid insatsen, men det finns inga bekräftelser..

Expressen - 11 sep 13 kl. 15:14

Misstänkt pistolman gripen

Polisen jagade en misstänkt pistolman nära tunnelbanestationen Farsta Strand utanför Stockholm under onsdagsftermiddagen. Mannen ska ha hotat två ordningsvakter med ett föremål som liknade ett skjutvapen, enligt polisen. Han är nu gripen, misstänkt för grovt olaga hot.

DN - 18 aug 17 kl. 08:21

Polisen i Katalonien: Tredje misstänkt terrorist gripen

På fredagsmorgonen uppger katalansk polis att en tredje misstänkt terrorist är gripen misstänkt för inblandning i terrordådet i Barcelona.  Minst 13 personer dog i terrorattentatet på La Rambla i Barcelona.  Nu framkommer det att CIA för två månader sedan hade varnat polisen i Katalonien att Barcelona var ett potentiellt terroristmål – där fokus lades på Barcelonas paradgata La Rambla.

Sydsvenskan - 27 nov 15 kl. 17:06

Misstänkt terrorist gripen i Belgien

En person har anhållits i Belgien misstänkt för att ha varit inblandad i terrorattacken i Paris. Det är den sjätte personen som grips i landet som misstänks ha koppling till dådet den 13 november, då 130 människor dödades.— I går togs en person in till förhör i Bryssel.

Helsingborgs Dagblad - 27 nov 15 kl. 17:06

Misstänkt terrorist gripen i Belgien

En person har anhållits i Belgien misstänkt för att ha varit inblandad i terrorattacken i Paris. Det är den sjätte personen som grips i landet som misstänks ha koppling till dådet den 13 november, då 130 människor dödades.— I går togs en person in till förhör i Bryssel.

Norrtelje Tidning - 29 jul 16 kl. 13:49

Misstänkt terrorist gripen

En misstänkt 35-årig man greps vid 7.30- tiden på fredagsmorgonen av gränspolisen vid passkontrollen på Arlanda. Mannen ska vara efterlyst i Ryssland misstänkt för mord och terrorism, skriver Aftonbladet.

Trelleborgs Allehanda - 30 jul 12 kl. 08:37

Misstänkt pyroman gripen på bar gärning

Polisens arbete gav resultat. I går morse greps en 62-årig tysk medborgare på bar gärning när han försökte sätta eld på Hamncaféet i Ystad. Mannen ska även ha synts till vid branden i Beddingestrand tidigare i juli.

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Swedbank släpper krav mot förra vd:n

Swedbank har beslutat att avstå från skadeståndsprocess mot tidigare ordförande och vd Birgitte Bonnesen och Michael Wolf. Det uppger banken i ett pressmeddelande. "Beslutet att avstå är det bästa för banken och för bankens ägare.

SR - 1 timme sedan

Fler kopplingar mellan Khashoggi och saudiske kronprinsen Mohammed bin Salman

Flygplanet som transporterade de personer som misstänks ha mördat den saudiske journalisen Jamal Khashoggi, kom från ett bolag som kontrollerades av den saudiske kronprinsen Mohammed bin Salman. Det rapporterar tv-bolaget CNN som hänvisar till hemligstämplade kanadensiska domstolshandlingar. Idag väntas den amerikanska regeringen offentliggöra en rapport om mordet på Khashoggi i Turkiet 2018.

SR - 1 timme sedan

Företag får olika betalt av regionerna för att vaccinera

Staten ersätter regionerna med 275 kronor per given vaccindos, men betalningen från regionerna till privata aktörer som hjälper till varierar. Till exempel betalar Region Skåne 150 kronor per dos, vilket är 50 kronor mindre än Västra Götalandsregionen och Uppsala. Enligt regionrådet Gilbert Tribo (L) används pengarna som blir över i Skåne till bland annat information, lagring och transporter..

SR - 2 timmar sedan

Politikern och affärsmannen Viktor Medvedtjuk ut som Kremls förlängda arm

I Ukraina pekas politikern och affärsmannen Viktor Medvedtjuk ut som Kremls förlängda arm. I en intervju med Ekot tillbakavisar Medvedtjuk alla anklagelser. - Det är klart att det är förolämpande, att bli kallad för en femtekolonnare i sitt eget land, säger Viktor Medvedtjuk när han tar emot på sitt kontor i Kiev.

SR - 2 timmar sedan

Smittorisken på gym ska undersökas

Folkhälsomyndigheten vill undersöka hur stor risken har varit att smittas av coronaviruset på gym. I en studie tillsammans med gymkedjan Friskis och Svettis medlemmar kommer deltagarnas personnumer och träningsstatistik från förra året jämföras med Folkhälsomyndighetens register över vilka som insjuknat i covid-19..

SR - 2 timmar sedan

Kina har ökat sitt inflytande i Serbien under pandemin

Under covidkrisen har Serbien uttryckt sitt missnöje över bristande solidaritet från EU. Istället har Kina trätt in som en hjälpande hand. Kina har de senaste åren investerat allt mer i industri och infrastruktur i Serbien, och i hela regionen.

SR - 3 timmar sedan

Tusentals britter bor brandfarligt

Tusentals brittiska lägenhetsinnehavare bor i hus med hög brandrisk och kan därför heller inte sälja sin lägenheter. Efter branden i höghuset Grenfell Tower för tre år sedan pågår arbetet med att byta ut brandfarligt material, men det går långsamt. Häromveckan presenterade regeringen ett mångmiljardpaket som ska skynda på processen men intressegrupper för drabbade lägenhetsinnehavare tycker att mer måste göras..

SR - 3 timmar sedan

Ungdomsmottagningar upplever ökad psykisk ohälsa

I över hälften av Sveriges regioner upplever man att den psykiska ohälsan bland unga har ökat under pandemin, det framgår av en enkät som Ekot skickat ut till ansvariga över ungdomsmottagningar i samtliga regioner. De flesta uppger att det rör sig om en ökad problematik. "Den största oron är att de ska må så dåligt så att de inte vill leva", säger avdelningschefen Josefine Brydolf..

SR - 5 timmar sedan

Myndigheter lovar anonymitet – men skickar ip-adresser till Google

Ett åttiotal offentliga webbplatser lovar sina besökare anonymitet, men skickar i själva verket deras personuppgifter till Google. Dubbelt så många sajter skickar vidare uppgifterna, så kallade ip-adresser, utan att berätta om det. Efter Ekots granskning har flera myndigheter anmält sig själva till Integritetsskyddsmyndigheten..

SR - 6 timmar sedan

Större minskning av utrikes födda företagare under pandemin

Under coronapandemin har antalet företagare minskat, särskilt bland dem som är födda i andra länder, enligt statistik från SCB. Utrikes födda företagare har blivit 9 procent färre under pandemin och det kan få allvarliga följder eftersom de ofta anställer personer med samma bakgrund, varnar Svenskt Näringsliv. "De som har svårast att komma in på arbetsmarknaden kommer att få det ännu svårare", säger företagarekonomen Johan Kreicbergs..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.