Länstidningen i Södertälje > Nyheter

Sunday, 07 March, 06:54

Länstidningen i Södertälje - 24 jan 21 kl. 07:00

Nyfödd bebis dog på sjukhus – nu utreds vårdens agerandeEn bebis dog på Karolinska universitetssjukhuset mindre än ett halvt dygn efter förlossningen på....
Läs mer på Länstidningen i Södertälje
Läs mer om:
Karolinska

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nyfödd, bebis, dog, sjukhusnu utreds , vårdens, agerande
Västerbottens Folkblad - 07 sep 16 kl. 10:03

Nyfödd bebis dog

En nyfödd bebis avled efter förlossningen. Trots symptom på infektion sattes inte förlossningen igång. Nu gör landstinget en anmälan enligt lex Maria.

DN - 19 mar 18 kl. 00:58

Nyfödd bebis hittad i sjukhusets väntrum

En nyfödd bebis har lämnats av i väntrummet till ett sjukhus i Jersey. Polisen försöker nu komma i kontakt med mamman till barnet, uppger BBC.  .

Expressen - 14 mar 20 kl. 07:57

Nyfödd bebis smittad av coronaviruset

En nyfödd bebis i London har testats positivt för coronaviruset. Både mamman och bebisen vårdas på sjukhus. Nu försöker läkarna förstå hur barnet har smittats, skriver den engelska tidningen Daily Mail.

Sydsvenskan - 27 aug 15 kl. 11:24

Råttbiten nyfödd pojke dog

En nyfödd pojke dog på ett sjukhus i delstaten Andhra Pradesh i södra Indien efter att ha blivit biten av råttor.Den tio dagar gamla pojken vårdades på ett sjukhus i staden Guntur när han blev angripen av råttor. Det var hans mamma som slog larm när hon såg att pojken hade blivit biten.

Helsingborgs Dagblad - 27 aug 15 kl. 11:24

Råttbiten nyfödd pojke dog

En nyfödd pojke dog på ett sjukhus i delstaten Andhra Pradesh i södra Indien efter att ha blivit biten av råttor.Den tio dagar gamla pojken vårdades på ett sjukhus i staden Guntur när han blev angripen av råttor. Det var hans mamma som slog larm när hon såg att pojken hade blivit biten.

Sydsvenskan - 18 aug 20 kl. 17:04

Nyfödd bebis smittad med covid-19

En nyfödd bebis har konstaterats smittad med covid-19 och troligtvis har barnet smittats under graviditeten, rapporterar Dagens Medicin. Om det stämmer är det första kända fallet i Sverige. Det nyfödda barnet vårdas på neonatalavdelningen vid Skånes uni.

News55 - 18 aug 20 kl. 17:04

Nyfödd bebis smittad med covid-19

En nyfödd bebis har konstaterats smittad med covid-19 och troligtvis har barnet smittats under graviditeten, rapporterar Dagens Medicin. Om det stämmer är det första kända fallet i Sverige. Det nyfödda barnet vårdas på neonatalavdelningen vid Skånes uni….

UNT - 27 aug 15 kl. 11:23

Råttbiten nyfödd pojke dog

En nyfödd pojke dog på ett sjukhus i delstaten Andhra Pradesh i södra Indien efter att ha blivit biten av råttor..

UNT - 11 apr 13 kl. 20:58

Hasch gömdes under nyfödd bebis

Polisen i Uppsala gjorde ett ovanligt fynd i en lägenhet i december - när de lyfte på en nyfödd bebis i en bilbarnstol hittade de undangömt hasch där. Flickans pappa dömdes i dag till skyddstillsyn för narkotikabrott.(TT).

Expressen - 11 apr 13 kl. 21:06

Student gömde hasch under nyfödd bebis

När polisen genomförde en husrannsakan i en lägenhet i Uppsala i december gjordes ett uppseendeväckande fynd. När de lyfte på en nyfödd bebis i en bilbarnstol hittade de där en undangömd haschkaka..

YLE - 28 sep 19 kl. 13:00

Sofia och Jussi tillbringar de första dygnen med sin nyfödda bebis på hotell: “Här känner man sig inte som en patient”

Sofia Tigerstedt och Jussi Ukkonen njuter av den första tiden med sin nyfödda bebis på ett patienthotell. Här får de i fred lära känna sin dotter och ta hand om henne..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.