GöteborgsPosten > Nyheter

Wednesday, 03 March, 16:04

GöteborgsPosten - 24 jan 21 kl. 06:52

Obemannade butiker – trend som växerTeknik i stället för personal kan vara räddningen från butiksdöden på landsbygden. Nu öppnas alltfler obemannade butiker..
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Obemannade, butiker, trendsom , växer
DN - 26 mar 20 kl. 10:54

Ny fattigdom växer fram i Europa

En social trend växer fram i Europa – människor arbetar, men lever trots det i riskzonen för fattigdom..

BT - 22 mar 18 kl. 07:39

Så kan din dator kapas - ny trend växer lavinartat

Kryptokapning har blivit cyberkriminellas senaste favorit. Det är helt enkelt mer lukrativt än att sprida utpressningsvirus och mindre riskfullt. I Sverige är ökningen explosionsartad..

YLE - 24 maj 15 kl. 13:15

"Närproducerat är mer än en trend"

Lokalproducerad energi håller på att bli ett hot för de stora bolagen. På sikt kan det också gälla lokalproducerad mat och lokala produkter, sade forskaren Björn Forsberg under ett hållbarhetsseminarium i Jakobstad. Björn Forsberg är doktor i statsvetenskap från Umeå universitet, men numera författare.

GlobeNewswire - 25 aug 20 kl. 16:30

Stark utveckling för Electras kedjekoncept - växer med 38 butiker

ELECTRA GRUPPEN AB (publ) orgnr. 556065-4054 Pressmeddelande 2020-08-25

Stark utveckling för Electras kedjekoncept – växer med 38 butiker   Electra Gruppens olika kedjekoncept har så långt under året växt med totalt 38 nya butiker.


”Vi är mycket nöjda med utvecklingen vi har haft under året”, säger Anneli Sjöstedt,
VD Electra Gruppen AB.

HBL - 07 sep 14 kl. 08:00

Tokmanni växer när andra tappar

Lågpriskedjan Tokmannis främsta buskap till kunden är att socker kostar 75 cent kilot och att man får tre plasthinkar för 2,50. Billighetsimagen avslöjar inte att kedjan växer kraftigt, anställer eget folk i Kina och hoppas på samarbete med Gina Tricot.Minmin Xu lyfter upp en tunn vit t-tröja med färggranna fjärilar.

YLE - 20 jun 14 kl. 07:08

Missnöje med kroppshår växer

Det finns en bransch som går bra för tillfället. Företag som sysslar hårborttagning rapporterar om god efterfråga. Kosmetologer, importörer av intimrakningsprodukter och personal på estetiska kliniker säger att finländarnas behov av att bli av med oönskat kroppshår växer.

YLE - 19 feb 13 kl. 10:35

Halpa-Halli kedjan växer

Halpa-Halli kedjan växer och investerar 30 miljoner euro i fyra nya butiker. Kedjan planerar tre butiker i Uleåborgstrakten och en i Savolax. Tillsammans sysselsätter de nya butikerna 100 personer.

Länstidningen i Jämtland - 21 sep 18 kl. 06:00

Mörsil växer av inflyttning och invandring - mångårig trend bruten

Mörsil är ett samhälle som brutit sin trend av befolkningsminskning och nu växer. Bra....

SmålandsPosten - 09 jan 14 kl. 06:28

Outnorth växer på campinglyx

Det snabbväxande E-handelsbolaget Outnorth, som i sommar flyttar lagerverksamheten till Räppe, stärker sin position när det gäller campingliv utan avkall på bekvämlighet. Nätbutiken Outlife4u som varit störst på det området i Sverige införlivas nu i Outnorth. – Outlife4u har specialiserat sig på ett segment av friluftsliv som kallas Premium camping, eller Glamping som Stockholmarna brukar säga.

Nerikes Allehanda - 11 mar 14 kl. 20:55

Skandalen med buffelkött växer

Skandalen med buffelkött som marknadsförts som italiensk oxfilé växer. Flera medier rapporterar att partiet omfattade drygt 25 ton kött som sålts i butiker över stora delar av landet.  Ica, som köpt in runt 20 ton kött, uppges vara värst drabbat.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.