Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Monday, 01 March, 14:11

Vestmanlands Läns Tidning - 24 jan 21 kl. 06:00

19-åringarna har varit föräldrar – i bara tre veckor: ”Obeskrivlig känsla”En kväll bestämde sig 19-åriga Louise Pirttinen för att göra ett graviditetstest. Det visade....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
Louise Pirttinen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 19-åringarnahar varit , föräldrari , bara, tre, veckor, Obeskrivlig, känsla
Kristianstadsbladet - 12 sep 14 kl. 15:47

Hundraåringarna ökar snabbt i Japan


Antalet personer som passerar den aktningsvärda åldern 100 år växer snabbt i Japan och har slagit rekord för 44:e året i rad.Hundraplussarna har blivit 4 423 fler de senaste året, och den första september var de 58 820 stycken. I genomsnitt finns det drygt 46 stycken per 100 000 invånare.

BT - 12 sep 14 kl. 15:47

Hundraåringarna ökar snabbt i Japan

Antalet personer som passerar den aktningsvärda åldern 100 år växer snabbt i Japan och har slagit rekord för 44:e året i rad. Hundraplussarna har blivit 4 423 fler de senaste året, och den första september var de 58 820 stycken. I genomsnitt finns det drygt 46 stycken per 100 000 invånare.

Västerbottens Folkblad - 05 jan 18 kl. 10:35

Vem av 17-åringarna stal tuggummit?

Stal båda tonåringarna tuggummipaketet? Eller är bara en av dem skyldig? Det blir en fråga för Umeå tingsrätt att reda ut.

Corren - 12 dec 19 kl. 16:35

18-åringar rånade tre män – på samma natt

De två 18-åringarna gjorde sig skyldiga till tre rån under en och samma natt..

YLE - 07 nov 15 kl. 09:45

Ekenäs har glömt beväringarna

Mat och öl - det är det som erbjuds beväringarna i Ekenäs på vintern. Inom Beväringskommittén efterlyser man mera evenemang som skulle kunna intressera. En solig höstkväll är jägarna André Nyman från Nykarleby och Jaakko Varkki från Grankulla på väg ut på sin första kvällspermission i Ekenäs.

YLE - 20 aug 13 kl. 04:42

Föräldrar skrämmer bort ungdomar från Facebook

Färre tonåringar använder Facebook. Orsaken är bland annat ungdomarnas föräldrar också använder sig av tjänsten och det här skrämmer bort ungdomarna. Men nya tjänster konkurrerar också med Facebook.

YLE - 10 okt 16 kl. 05:23

Föräldrar och tränare missnöjda med Wasa Fotboll Akademi

Wasa Fotboll Akademi, lät enligt både tränare och föräldrar som ett bra projekt när det startade för ett drygt år sedan. I dag väcker projektet missnöje bland en del föräldrar som inte ser några fördelar med satsningen på juniorfotboll. Yle Österbotten har talat med tio av varandra oberoende källor - föräldrar och tränare i olika lag i olika delar av Vasatrakten.

YA - 10 jan 14 kl. 03:55

Föräldrar farligare än skärmen

Är följande scenario bekant? Släkten har samlats, flera generationer.
Efter middagen drar sig de äldre barnen undan till en soffa – och sina mobiltelefoner.

SmålandsPosten - 12 jun 13 kl. 07:15

Föräldrar kan motverka drickande vid skolavslutningen

Skolavslutningen är ett viktigt tillfälle för vuxet ansvarstagande. Vår förhoppning är att den minoritet som idag tycker att det är okej att bjuda minderåriga på alkohol ska tänka om, skriver ledningsgruppen i Livsstil Kronoberg, Kristina Alsér, landshövding, Länsstyrelsen i Kronobergs län, Peter Hogla, regiondirektör, Regionförbundet södra Småland, Henrik Malmquist, länspolismästare, Polismyndigheten i Kronobergs län och Martin Myrskog, tillförordnad landstingsdirektör, Landstinget Kronoberg,

Skolavslutningarna är här och tonåringarna i Kronobergs län kan se fram emot ett välförtjänt sommarlov. Tyvärr innebär skolavslutningen inte bara björkade studentflak och glädje, det är också ett tillfälle då många tonåringar dricker sig berusade.

Kristianstadsbladet - 04 mar 14 kl. 06:30

Mopeder - inte bara för 15-åringar

Mopedisterna har börjat våga sig fram i det fina vårvädret. Och det är inte bara 15-åringarna som plockar fram sina EU-mopeder. Många äldre har även insett fördelarna med moppe.

BT - 04 mar 14 kl. 06:31

Mopeder - inte bara för 15-åringar

Mopedisterna har börjat våga sig fram i det fina vårvädret. Och det är inte bara 15-åringarna som plockar fram sina EU-mopeder. Många äldre har även insett fördelarna med moppe.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.