Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Monday, 01 March, 17:24

Expressen Dina Pengar - 24 jan 21 kl. 04:30

Hon startade kändisarnas favoritmärke – i sitt garageKlädmärket Revolutionrace har rusat från noll till 500 miljoner kronor i omsättning på sju år.Grundare är Pernilla Nyrensten och maken Niclas som startade verksamheten i ett garage hemma i Borås. I dag är de mångmiljonärer.Pandemin och friluftsboomen har gett märket draghjälp, liksom alla kändisar som bär kläderna.– Det är extremt viktigt med starka profiler som lirar med varumärket, säger Pernilla Nyrensten..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Revolutionrace, Pernilla Nyrensten, Niclas, Borås

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hon startade, kändisarnas, favoritmärkei , sitt, garage
Expressen - 25 sep 17 kl. 15:04

Sofia väljer Madeleines favorit framför Victorias

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia har köpt en ny barnvagn.De bryter nu ut den svenska trenden som kronprinsessparet startade – och väljer Madeleines och Chris favoritmärke, holländska Bugaboo, i stället.– Det är en perfekt syskonvagn, säger Anna Lavfors, barnvagnsexpert som grundat ombarnvagnar.

Barometern - 01 aug 13 kl. 11:26

Tommy Ohlsson

Tommy avled på Kalmar lasarett den 12 juli 2013 efter en tids sjukdom. Han sörjs närmast av hustrun Barbro, döttrarna Annette och Helene med respektive, fem barnbarn och tre barnbarnsbarn samt mig, hans syster, och min familj. Tommy föddes den 24 augusti 1946 i Jönköping.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.