Sydsvenskan > Kultur

Sunday, 07 March, 13:35

Sydsvenskan - 24 jan 21 kl. 00:59

Tre åtalas för knarksmugglingTre män åtalas för grov narkotikasmuggling vid Ystad tingsrätt, skriver Trelleborgs Allehanda . Två av dem greps när de försökte smuggla in närmare 6,5 kilo hasch och 85 tabletter Tramadol som de gömt under golvluckor i baksätet på en bil de förde från.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Ystad, Trelleborgs Allehanda, Tramadol

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Treåtalas för , knarksmuggling
Expressen - 25 okt 16 kl. 15:27

Tre åtalas för knarksmuggling

De tre männen ska ha försökt smuggla in nästan 20 kilo kokain i Sverige genom ett hyrt flygplan. Men männen greps när de landade på den lilla flygplatsen utanför Landskrona. Nu åtalas de tre männen för grov narkotikasmuggling och grovt narkotikabrott..

Nya Wermlands Tidningen - 09 sep 13 kl. 14:13

Tre åtalas för grov knarksmuggling

Tre danska medborgare åtalas nu för ett rekordstort knarkbeslag. När de fastnade i en kontroll i Brålanda hittade polisen 186 kilo cannabis..

GT - 04 okt 13 kl. 14:55

Långt fängelsestraff för knarksmuggling

186 kilo cannabis gav tre års fängelse för de tre danskar som greps under en rutinkontroll i Brålanda..

Kristianstadsbladet - 27 jun 14 kl. 15:21

Trio dömda för knarksmuggling


Tre unga män - 25, 24 och 20 år - dömdes på fredagen av Uddevalla tingsrätt till fängelse för narkotikasmuggling, rapporterar SR P4 Väst.Trion beställde amfetamin från Tyskland och narkotikan skickades sedan via post till Sverige gömd i DVD-fodral. Väl här sålde de narkotikan vidare på nätet till köpare över hela Sverige.

BT - 27 jun 14 kl. 15:21

Trio dömda för knarksmuggling

Tre unga män - 25, 24 och 20 år - dömdes på fredagen av Uddevalla tingsrätt till fängelse för narkotikasmuggling, rapporterar SR P4 Väst. Trion beställde amfetamin från Tyskland och narkotikan skickades sedan via post till Sverige gömd i DVD-fodral. Väl här sålde de narkotikan vidare på nätet till köpare över hela Sverige.

Nyan - 15 feb 16 kl. 08:00

60 dagar fängelse för knarksmuggling

En kvinna har av tingsrätten dömts till 60 dagars villkorligt fängelse och till övervakning i ett år och tre månader för narkotikabrott. Personen har under våren 2015 köpt 43 eller 44 tabletter Subutex, som innehåller det narkotikaklassade preparatet buprenorfin, i Helsingfors och sedan försökta ta med tabletterna till Åland via Åbo. Kvinnan stoppades av tullen i Långnäs.

Expressen - 02 apr 16 kl. 16:04

Tre häktas misstänkta för knarksmuggling

Tre män häktades under lördagen misstänkta för att ha försökt smuggla en större mängd narkotika till Sverige i ett flygplan, rapporterar hd.se. Männen greps när flygplanet landade i Landskrona i onsdags kväll..

YA - 18 jul 17 kl. 00:01

Tre års fängelse för knarksmuggling

En 34-årig man döms till tre års fängelse för grov narkotikasmuggling via Ystad. Mannen utvisas också i tio år från Sverige..

UNT - 05 dec 18 kl. 09:00

Tre häktade för knarksmuggling till Uppsala

Tre Uppsalabor har häktats misstänkta för smuggling av ett större parti cannabis..

Jönköpingsnytt - 15 feb 13 kl. 09:24

Högskolestudent döms för knarksmuggling

En 21-årig kvinnlig student på Högskolan i Jönköping har dömts för medhjälp till knarksmuggling..

UNT - 11 jan 14 kl. 14:14

RÅ går till HD om knarksmuggling

Riksåklagaren (RÅ) vill att Högsta domstolen (HD) avgör om knarksmuggling som avslöjas hos posten är fullbordad smuggling eller bara försök till smuggling. Hovrätt och tingsrätt har givit olika besked i ett rättsfall.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.