Sydsvenskan > IT

Wednesday, 03 March, 15:17

Sydsvenskan - 23 jan 21 kl. 20:00

Scener från ett pandemifritt SkåneBeväpnad med kartong och arkivbilder reser fotograf Tom Wall tillbaka till en avlägsen tid..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Skåne, Tom Wall

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Scenerfrån ett , pandemifritt, Skåne
Supermiljöbloggen - 25 sep 18 kl. 21:31

Bokrecension: Scener ur ett hjärta

Scener ut ett hjärta, skriven av operasångerskan Malena Ernman och hennes man Svante Thunberg, är ingen vanlig biografi. Det är ett frustrerat rop på förståelse och handling i ett kallare, passivare och alltmer handlingsförlamat samhälle.     Författarna gör det tydligt i bokens första kapitel när de bekänner att de inte är intresserade av långa biografiska redogörelser eller saftiga historier från Malena Ernmans långa operakarriär.

YA - 25 sep 13 kl. 06:00

Scener från Ystad blir vanliga i Bron

Foto: Johanna Wallin
Med start i söndags rullar nu Bron 2 i SVT. Redan i det första händelserika avsnittet togs tittarna ? tack vare Ystad-Österlen filmfond ?

Nyheter 24 - 21 feb 11 kl. 16:56

Våldsamma scener på två engelska arenor


Våldsamma scener försegick på två olika engelska arenor under helgen. FA ska nu ge sin syn på saken, men med tanke på de senaste årens sätt att handskas med liknande problem kan vi nog vänta oss åtgärder. ENGLAND.

Kristianstadsbladet - 22 okt 11 kl. 06:30

Scener ur en prisutdelning

Foto: Tommy Svensson
Axel Danielson tilldelas Kristianstadsbladets Kultur- & nöjespris 2011.
Överraskningen Torsdag. Det ösregnar i Kristianstad.

Expressen - 19 nov 14 kl. 20:01

Skandal-scener: Båda lagen vägrade anfalla

Bisarra scener utspelade sig när Elfenbenskusten och Kamerun kvalificerade sig för Afrikanska Mästerskapen. Under matchens fem sista minuter vägrade båda lagen anfalla – och Kameruns förbundskapten Hervé Renard lämnade planen. Efter slutsignal utbröt tumultartade scener där supportrarna stormade planen..

Skånskan - 21 mar 16 kl. 16:08

Kärlekskrig som fortfarande behöver fler scener

Recension BOK
Århundradets kärlekskrig
Författare: Ebba Witt-Brattström
Förlag: NorstedtsPå Wikipedia har någon skrivit: ”Punktromanen är kortprosa i en liten berättelse. Punktromanen är skriven med få ord men mycket tankar.”
Det är som en sådan punktroman Ebba Witt-Brattströms Århundradets kärlekskrig har lanserats, fast den också skulle kunna kallas aforismsamling eller diktsvit.

Sydsvenskan - 09 apr 16 kl. 04:00

Dödligt laddade scener

Böckerna ligger prydligt i var sin monter. Genom att trycka på en knapp öppnas pärmarna och upp växer små scener, som hämtat sitt stoff från den aktuella nyhetsströmmen. Dessa översvämningar, katastrofer och protester laddar Lena Ignestams och Christina Bredahl Duelunds pop up böcker.

Dalarnas tidningar - 29 dec 16 kl. 13:45

Borlänges musiker: Det behövs fler små scener

När Borlänges musiker har sin egen firmafest uppträder ett trettiotal band och artister under samma kväll. Men det behövs fler små spelställen menar musikerna själva.
– Det är viktigt att det finns scener och det skulle kunna finnas lite fler.

Cornucopia - 22 jan 18 kl. 17:13

Starka scener på Östermalm - Sida flyttas till Botkyrka

Som ett led i regeringens utflyttande av Stockholms ca 130 myndigheter (landets näst största stad Göteborg har fem) utspelar sig just nu starka scener på Östermalm. Den svenska biståndsmyndigheten Sida ska nämligen flyttas billigare lokaler och glesbygden i Botkyrka, vilket tydligen upprör.Östermalm.

Cornucopia - 15 okt 19 kl. 14:16

Le systemcollapse - gårdsförsäljningen av vin (OBS: STARKA SCENER)

Är som bekant på cykelsemester i ett av Frankrikes lite mer kända vindistrikt - Champagne - och kan nu redogöra för systemkollapsen som gårdsförsäljning av vin innebär. Våld, smärta, lättja, upplösning av lag och ordning och i slutändan katolocisimens förtappade depraverade livsstil där man kan få syndernas förlåtelse. Starka scener nedan.

Cornucopia - 28 apr 20 kl. 13:18

Foton: Starka scener från krondiket Göteborg under pandemi

Bloggen begav sig på grund av anledningar in till krondiket och byggarbetsplatsen som av andra kallas Göteborg. Fotodokumentation uppstod. Varning för starka scener.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.