DI > Ekonomi

Friday, 26 February, 11:36

DI - 23 jan 21 kl. 18:07

Protester i hela Ryssland – tusental bortförda
Läs mer på DI
Läs mer om:
Ryssland

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Protesteri hela , Ryssland, tusental, bortförda
Kristianstadsbladet - 10 jun 14 kl. 18:30

Två flickor bortförda i Norge


Två flickor som var på väg hem från skolan blev på tisdagen bortförda av maskerade män i norska Austmarka, nära Kongsvinger och bara några mil från Charlottenberg i Sverige.Flickorna är sex och åtta år gamla. Enligt polisen i Hedmarks polisdistrikt hämtades de från en skolbuss och placerades i en silvergrå suv av mindre modell.

BT - 10 jun 14 kl. 18:30

Två flickor bortförda i Norge

Två flickor som var på väg hem från skolan blev på tisdagen bortförda av maskerade män i norska Austmarka, nära Kongsvinger och bara några mil från Charlottenberg i Sverige. Flickorna är sex och åtta år gamla. Enligt polisen i Hedmarks polisdistrikt hämtades de från en skolbuss och placerades i en silvergrå suv av mindre modell.

Expressen - 03 okt 19 kl. 17:36

Sex skolflickor bortförda av beväpnade män i Nigeria

Sex skolflickor och två lärare har blivit bortförda av beväpnade män i Nigeria, rapporterar Xinhua. Personerna ska ha blivit bortförda från en skola..

Barometern - 25 nov 13 kl. 21:04

Svenska journalister bortförda

Två erfarna svenska journalister har försvunnit i Syrien. Enligt utrikesdepartementet blev de bortförda i lördags. Vem som ligger bakom är okänt.

BT - 28 aug 14 kl. 23:38

Över 40 FN-observatörer bortförda

Beväpnade rebeller i Syrien har fört bort 43 observatörer ur en FN-styrka i Golanhöjderna. Inga svenskar finns bland de bortförda.Enligt FN greps observatörerna och fördes bort på torsdagsmorgonen nära Quneitra, av en beväpnad grupp som strider mot syriska regimen.

Skånskan - 25 nov 13 kl. 16:55

Två svenska journalister bortförda

Två erfarna svenska journalister har försvunnit i Syrien. Enligt utrikesdepartementet blev de bortförda i lördags. Vem som ligger bakom är okänt..

GöteborgsPosten - 25 nov 13 kl. 19:02

Svenska journalister bortförda i Syrien

Två erfarna svenska journalister har försvunnit i Syrien. Enligt utrikesdepartementet blev de bortförda i lördags. Vem som ligger bakom är okänt..

UNT - 25 nov 13 kl. 16:32

Svenska journalister bortförda

Två svenska journalister har försvunnit i Syrien. Enligt utrikesdepartementet blev de bortförda i lördags..

TA - 26 nov 13 kl. 10:01

Journalister bortförda vid Maaloula

Foto: TT
Journalisterna Magnus Falkehed och Niclas Hammarström som försvunnit i Syrien fördes bort när de var på väg att lämna byn Maaloula, skriver Expressen.
Niclas Hammarström är knuten till bildjournalistbyrån Kontinent som har haft kontakt med sina kollegor i samband med resan. Det var när Hammarström inte, som avtalat, hörde av sig som man valde att undersöka om något hänt.

SmålandsPosten - 26 nov 13 kl. 11:41

Svenska journalister bortförda

Två erfarna svenska journalister har försvunnit i Syrien. Enligt utrikesdepartementet blev de bortförda i lördags. Vem som ligger bakom är okänt.

Kristianstadsbladet - 05 apr 14 kl. 09:25

Präster, nunna bortförda i Kamerun


Två italienska präster och en kanadensisk nunna har kidnappats av beväpnade män i Kamerun, uppger Italiens utrikesdepartement och medier. Attacken ska ha skett under natten till lördagen i de norra delarna av landet. De bortförda prästerna hörde hemma i regionen Vicenza i norra Italien..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.