Aftonbladet > Nyheter

Thursday, 25 February, 17:06

Aftonbladet - 23 jan 21 kl. 15:33

Hör Rysslandskännaren Malcolm Dixelius om protesterna▸ Över 1000 personer har gripits under stödprotester i flera ryska städer för den fängslade oppositionsledaren Aleksej Navalnyj.
I Moskva – där över 40 000 rapporteras ha samlats, enligt nyhetsbyrån Reuters – finns den välkända aktivisten Ljubov Sobol bland de frihetsberövade.
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Rysslandskännaren Malcolm Dixelius, Aleksej Navalnyj, Moskva, Reuters, Ljubov Sobol

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hör, Rysslandskännaren, Malcolm, Dixeliusom , protesterna
SR - 26 mar 17 kl. 17:12

Rysslandskännaren: Myndigheterna är rädda för ett folkligt uppror

Oppositionsledaren i Ryssland, Aleksej Navalnyj greps i Moskva i dag, efter landsomfattande protester mot korruption. – Troligen ville myndigheterna undvika att han höll tal, vilket hade kunnat göra protesterna värre, säger Rysslandskännaren Malcolm Dixelius..

SR - 03 apr 17 kl. 15:21

Rysslandskännaren om vem som kan ligga bakom

"Sankt Petersburg är som Rysslands andra huvudstad", säger Rysslandskännaren Malcolm Dixelius..

Nya Wermlands Tidningen - 22 nov 17 kl. 18:24

Malcolm Dixelius ögonöppnare om Ryssland

Journalisten, dokumentärfilmaren och Rysslandskännaren Malcom Dixelius bjöd på en ögonöppnande föreläsning på Sagabiografen på måndagskvällen. Han föreläste inför en salong välfylld av publik med tämligen hög medelålder..

Barometern - 25 apr 18 kl. 16:26

Malcolm Dixelius:”Vi får möta ett mer oförutsägbart Ryssland”

Rysslandskännaren och förre tv-journalisten Malcolm Dixelius var en av talarna under länsstyrelsens kunskapsdag i Oskarshamn.

Expressen - 17 dec 15 kl. 16:27

Västvärlden har överskattat Putin

Putins förmåga att se självsäker och behärskad ut har gett honom utmärkelser som 2015 års "mäktigaste person i världen". Verkligheten talar ett helt annat språk, skriver rysslandskännaren Malcolm Dixelius..

Expressen - 05 okt 19 kl. 18:49

”Finns en djup oro att de unga ska smittas”

Greta Thunberg fick så sent som på fredagen motta hurrarop från tusentals människor i Iowa.Men i ryska statsmedier blir hon kraftigt svartmålad. – Det finns en djup oro att för att den unga generationen i Ryssland ska smittas av Gretas protest, säger Rysslandskännaren Malcolm Dixelius.

SVT - 13 sep 19 kl. 22:11

Rysslandskännaren om aktionen mot oppositionsledaren Navalnyj

Rysk polis har genomfört razzior mot oppositionsledaren Aleksej Navalnyjs rörelse i 39 städer. Rörelsen anklagas för penningtvätt av polisen. Enligt Navalnyj beror razziorna på hans framgångsrika kampanj mot maktpartiet Enade Ryssland i helgens regional- och kommunalval.

Västerbottens Folkblad - 25 nov 14 kl. 12:57

TV-krönika: Tichonov var en man som inte log i onödan

Ishockeytränaren Viktor Tichonov, 84, har gått ur tiden. Han var en man som inte log i onödan. Men det var få tränare som egentligen hade anledning att skratta lika ofta som Tichonov.

YLE - 09 okt 14 kl. 15:56

Nya Yle-korrespondenter i Berlin och Kiev

Svenska Yles korrespondent i Bryssel Dan Ekholm och Rysslandskännaren Kerstin Kronvall flyttar till den finska nyhetsredaktionen. Ekholm blir från och med årsskiftet korrespondent i Berlin för Yles finskspråkiga nyheter. Posten är ny och uppgiften blir bland annat att specialbevaka Tyskland och EU-länderna i Mellaneuropas östra del.

Sydsvenskan - 18 aug 12 kl. 11:28

Regimmissnöjet lyfter Pussy Riot

Aktionskonst har gamla rötter i Ryssland. Inte minst under 1970-talet fanns en aktiv performancescen.
?

DN - 04 maj 13 kl. 00:40

?Ryssland utgör inte något militärt hot mot Sverige?

Skräckvisioner utan grund. Ryssland är på väg in i en djup inre kris och president Putins framtoning som en stark ledare har rämnat. Det är hög tid att skrinlägga allt tal om att Ryssland är i färd med en massiv militär upprustning, skriver Rysslandskännaren Stefan Hedlund..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.