DI > Ekonomi

Thursday, 25 February, 09:19

DI - 23 jan 21 kl. 13:15

Många gripna efter stora protester i Moskva
Läs mer på DI
Läs mer om:
Moskva

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Många gripnaefter stora , protesteri , Moskva
BT - 18 feb 12 kl. 16:04

50 gripna i Moskva

Moskvapolisen har gripit över 50 personer i centrala Moskva för att förebygga "storbråk", enligt nyhetsbyrån Interfax.
Demonstranter, som tidigare på dagen närvarat vid ett av myndigheterna godkänt möte, hade planerat att träffa representanter för icke-slaviska minoriteter för att reda ut sina meningsskiljaktigheter, sade polisen.
Ett 50-tal personer av både slavisk och icke-slavisk härkomst fördes till polisstationer i staden.

Nyhetskanalen - 08 maj 12 kl. 08:48

Fler oppositionsaktivister gripna i Moskva

Flera framträdande ryska oppositionsaktivister greps återigen under natten mot tisdagen, under protester mot Vladimir Putins återkomst till presidentposten. Den här gången greps Aleksej Navalnyj och Sergej Udaltsov när de tillsammans med hundratals andra försökte övernatta i en park vid myndighetskvarteren i Moskva.Det ryska maktskiftet väntas bli komplett under tisdagen då den avgångne presidenten Dmitrij Medvedev ska bekräftas som ny premiärminister..

SR - 14 okt 13 kl. 16:38

1200 migranter gripna i Moskva efter upplopp i förort

Samtidigt som de flesta av gripna nationalister från nattens upplopp i Moskva släppts grep polis drygt tusen människor på en grönsaksmarknad i förorten Birjuljova. Ryska myndigheter gör nu allt för att stoppa ytterligare upplopp..

DN - 24 feb 14 kl. 11:21

Pussy Riot-medlemmar bland de gripna i Moskva

Minst  70 demonstranter har gripits utanför en domstol i Moskva. Bland de gripna finns två medlemmar i punkgruppen Pussy Riot. Demonstrationen gäller den just avslutade rättegången mot deltagare i massprotesterna mot president Vladimir Putin 2012..

Sydsvenskan - 12 okt 15 kl. 06:58

Terroristmisstänkta gripna i Moskva

Rysk polis har gripit flera personer i Moskva som misstänks ha planerat ett terrordåd. Utredarna hittade fyra kilo sprängämnen i de misstänktas lägenhet och 120 personer evakuerades från byggnaden. Hur många som var inblandade är inte känt.

Helsingborgs Dagblad - 12 okt 15 kl. 06:58

Terroristmisstänkta gripna i Moskva

Rysk polis har gripit flera personer i Moskva som misstänks ha planerat ett terrordåd. Utredarna hittade fyra kilo sprängämnen i de misstänktas lägenhet och 120 personer evakuerades från byggnaden. Hur många som var inblandade är inte känt.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Demonstranter gripna i Moskva

Protesterna mot det misstänkta valfusket Ryssland fortsatte på tisdagen.Minst 100 människor har gripits i Moskva och den liberala politikern Boris Nemtsov uppges vara en av dem, enligt nyhetsbyrån AFP.I måndags grep över 400 människor som var bland de många tusen som protesterade på Moskvas gator.

NSD - 31 dec 11 kl. 15:50

Demonstranter gripna i Moskva

Kravallpolis i Moskva har gripit minst ett dussin personer vid en otillåten demonstration på Triumftorget, rapporterar en AFP-reporter..

UNT - 15 feb 12 kl. 04:37

Demonstranter gripna i Moskva

Polisen har gripit tjugo personer som demonstrerade utanför den centrala valkommisionens kansli i Moskva i går. De hävdade att det kommande ryska presidentvalet är uppgjort i förväg. (TT).

NSD - 15 feb 12 kl. 04:37

Demonstranter gripna i Moskva

Polisen har gripit tjugo personer som demonstrerade utanför den centrala valkommissionens kansli i Moskva. De hävdade att det kommande ryska presidentvalet är uppgjort i förväg..

Nyhetskanalen - 11 apr 12 kl. 09:53

Sex personer gripna i Moskva inför Putins tal

Polisen i Moskva grep på onsdagsmorgonen sex personer, däribland den kände vänsteraktivisten Sergej Udaltsov, ur en grupp som hade samlats utanför det ryska parlamentet inför premiärminister Vladimir Putins årliga tal till ledamöterna. Putins tal blir det sista som premiärminister innan han återgår till posten som president om en knapp månad.Talet väntas ge en fingervisning om vilka som kommer att få lämna den nuvarande regeringen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.