DI > Ekonomi

Thursday, 25 February, 22:55

DI - 23 jan 21 kl. 09:48

Upp över 50 procent – här är årets bästa och sämsta pensionsfonder
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Upp över 50 procent här är årets bästa och sämsta pensionsfonder
Cornucopia - 23 sep 19 kl. 10:24

Sämsta inköpschefssiffrorna i eurozonen sedan 2012

En lång rad industriindikatorer föll hårt när de rapporterades in idag. Bland annat visar inköpschefsindex (PMI) för tillverkningsindustrin inom eurozonen sina sämsta siffror sedan 2012 och tysk statistik kom in betydligt sämre än väntat. Börserna faller under morgonen.

Expressen - 01 mar 18 kl. 09:59

Här är PPM-systemets 5 värsta pensionsfonder

Högt ansedda Ålandsbanken – med Göran Persson som styrelseordförande – pekas ut som en av Sveriges sämsta PPM-förvaltare av Småspararguiden.De stora förlorarna är spararna som slapp Allra men som sitter kvar med skyhöga avgifter.– Om man tittar på siffrorna så är det bara att konstatera att starten inte gått enligt våra förväntningar.

Supermiljöbloggen - 09 jun 15 kl. 08:22

”Universiteten tiger i divesteringsfrågan, studenter kräver svar”

Att investera i den industri som vi vet förstör vår framtid är moraliskt oförsvarbart, skriver representanter från den svenska Fossil Free-kampanjen. Sedan drygt två år tillbaka har studenter och anställda på Göteborgs universitet, Lunds universitet och Uppsala universitet kämpat för fossilfria investeringar genom lokala Fossil Free-kampanjer. Tillsammans utgör de tusentals röster enade i en av vår generations viktigaste frågor.

YLE - 13 dec 14 kl. 09:30

Konsult: Inget negativt med köpcentrum i Norra hamnen i Ekenäs

Konsult Peter Tanzer från konsultföretaget DeLiza i Söderköping i Sverige ser enbart möjligheter för Raseborg med planerna på ett köpcentrum i Norra hamnen i Ekenäs. På lång sikt blir invånarna fler i Västnyland och därmed växer marknaden, fastslår Tanzer.
Fre 12.

PrivataAffärer - 11 jan 19 kl. 04:00

”Om fem år har Kina kört om väst”

Framtidsutsikterna och de ekonomiska drivkrafterna för tillväxtmarknaderna var den röda tråden i Alexandra Morris anförande. Hon talade specifikt om att de globala marknadsförhållandena är på väg att vändas helt upp och ner. USA som tillväxtmarknad På 1820-talet, när utvecklingen tog fart i USA fanns de rikaste människorna i världen i Kina och i Indien.

PrivataAffärer - 02 apr 20 kl. 12:59

Minskad risk för stora förluster med dynamiska portföljer

Världen har drabbats hårt av det nya coronavirusets framfart, vilket lett till stora fall på börsen. I sådana situationer är det enkelt att man låter känslorna styra och rädslan för stora förluster leder lätt till förhastade och dåligt genomtänkta investeringsbeslut. Otaliga studier visar att vi i kristider tenderar att ta de absolut sämsta investeringsbesluten.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.