DI > Ekonomi

Thursday, 25 February, 08:06

DI - 23 jan 21 kl. 07:04

Sandvik inledde rapportsäsongen starkt – veckans viktigaste händelser
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sandvikinledde , rapportsäsongen, starkt, veckans, viktigaste, händelser
Sydsvenskan - 15 apr 19 kl. 06:00

Hög ribba för kurslyft i rapportsäsongen

Det krävs rejäla rapportrökare för att överraska positivt i rapportsäsongen efter årets starka börsutveckling hittills. Först ut bland börsens tungviktare blir inför påskhelgen Ericsson, Handelsbanken och Sandvik. Stockholmsbörsen har sedan årsskiftet l.

Helsingborgs Dagblad - 15 apr 19 kl. 06:00

Hög ribba för kurslyft i rapportsäsongen

Det krävs rejäla rapportrökare för att överraska positivt i rapportsäsongen efter årets starka börsutveckling hittills. Först ut bland börsens tungviktare blir inför påskhelgen Ericsson, Handelsbanken och Sandvik. Stockholmsbörsen har sedan årsskiftet l.

Affärsvärlden - 15 apr 19 kl. 07:51

Hög ribba för kurslyft i rapportsäsongen

Det krävs rejäla rapportrökare för att överraska positivt i rapportsäsongen efter årets starka börsutveckling hittills. Först ut bland börsens tungviktare blir inför påskhelgen Ericsson, Handelsbanken och Sandvik..

DI - 08 apr 16 kl. 17:35

Analyspodden: Oro inför rapportsäsongen

Snart drar rapportsäsongen i gång och det saknas inte orosmoment när det gäller bolagens utveckling framöver. Ulf Petersson och Johanna Jeansson går igenom ett par i veckans avsnitt av Analyspodden..

PrivataAffärer - 23 okt 19 kl. 16:00

Investeringsstrategen: USA visar vägen i rapportsäsongen

Efter att cirka 15 procent av S&P-bolagen rapporterat är intrycken från USA positiva. Inte minst bankerna har levererat positiva kvartalsresultat, skriver han i Swedbank och Sparbankernas placeringstidning Aktiellt. Enligt data från Factset har hela 64 procent av bolagen i USA ökat sin försäljning mer än förväntat och det är ett av skälen till att sentimentet är positivt inför att rapportsäsongen kulminerar i veckan, menar Mats Waldermarsson.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Alcoa drar igång rapportsäsongen

Aluminiumjätten Alcoa sparkar på tisdagen traditionsenligt igång rapportsäsongen på Wall Street. Senare i veckan följer storbanken Wells Fargo och jordbruks- och kemikoncernen Monsanto. För de 500 största bolagen på Wall Street, som ingår i S&P 500-index, steg vinsterna med knappt mätbara 0,1 procent under tredje kvartalet.

Kristianstadsbladet - 07 jan 13 kl. 15:28

Alcoa drar igång rapportsäsongen


Aluminiumjätten Alcoa sparkar på tisdagen traditionsenligt igång rapportsäsongen på Wall Street.Senare i veckan följer storbanken Wells Fargo och jordbruks- och kemikoncernen Monsanto.För de 500 största bolagen på Wall Street, som ingår i S&P 500-index, steg vinsterna med knappt mätbara 0,1 procent under tredje kvartalet.

Affärsvärlden - 04 feb 13 kl. 13:54

Stjärnförvaltaren om rapportsäsongen

Det känns som att vi har fått en allokering inom it-relaterat från teleoperatörer till leverantören, det vill säga Ericsson, i spåren av utfallen under rapportsäsongen..

DI - 25 jan 14 kl. 15:09

Så gör du inför rapportsäsongen

Den nyss påbörjade rapportsäsongen kommer att bli ovanligt turbulent. Det spår paneldeltagarna i di.ses program Börsrådet..

Affärsvärlden - 09 apr 14 kl. 16:30

Uppåt i USA när rapportsäsongen inleds

USA-börserna steg i den tidiga handeln på onsdagen. Sent i går kväll drog Alcoa igång rapportsäsongen för det första kvartalet genom att presentera ett justerat resultat överstigande förväntningarna..

PrivataAffärer - 10 jul 14 kl. 07:47

Starka siffror från Alcoa inledde rapportsäsongen

Optimism över den kommande rapportsäsongen bidrog till att USA-börserna steg på onsdagen. Alcoa lyfte börshumöret efter en stark rapport....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.