DI > Ekonomi

Sunday, 07 March, 07:57

DI - 22 jan 21 kl. 20:09

Nytt förbud mot icke-nödvändiga resor ut ur Belgien
Läs mer på DI
Läs mer om:
Belgien

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nytt, förbudmot , icke-nödvändiga, resorut ur , Belgien
SVT - 09 maj 20 kl. 11:17

Ann Linde (S) om resor i sommar: ”Räkna inte med att resa fritt”

UD avråder från icke nödvändiga utlandsresor fram till den 15 juni och nu berättar utrikesminister Ann Linde (S) att ett nytt beslut kommer om ett par veckor. – Jag tror inte man ska kunna räkna med att man kommer kunna resa fritt, säger Ann Linde i Helgstudion..

YLE - 05 dec 16 kl. 14:22

Nedslag i det självständiga Finlands historia

Nedslag i det självständiga Finlands historia Nationen Finland började skapas redan under den svenska tiden, och som storfurstendöme under Ryssland (1809-1917). Hur har den självständiga nationens historia sett ut? Vi gör några nedslag i 1900-talet och 2000-talet.

BT - 09 aug 14 kl. 21:00

Ebola får Guinea att stänga gränser

Myndigheterna i Nigerias största stad Lagos vädjar till frivilliga om hjälp i kampen mot ett omfattande ebolautbrott och Guinea stänger sina gränser. Nu avråder svenska UD från resor till de tre värst drabbade länderna. - Vi har brist på personal, jag ska inte ljuga om det.

BT - 07 feb 14 kl. 09:40

Väntar barn ? tvingas ut ur Sverige

Linn är gravid i fjärde månaden. Men Steve, hennes man och pappa till barnet – får inte stanna kvar i Sverige. Nu måste han återvända till hemlandet Kongo för att söka uppehållstillstånd därifrån.

YLE - 02 mar 16 kl. 21:41

Yles Pia Santonen lusläste skolrapporten: Inget nytt och fräscht i Raseborg 2020

Eleverna i Raseborgs svenskspråkiga grundskolor har minskat med 400 elever på tio år. Var femte pulpet står så att säga tom. Många skolor har under 60 elever.

Dagens PS - 30 dec 18 kl. 23:25

Gott nytt 2018 – med årets nyhetsraketer

Tack för ett fantastiskt 2018, kära läsare, nu tar vi klivet in i ett lika spännande som oförutsägbart 2019. Och vi gör det med en sprakande kavalkad av era favoritartiklar under året som gått. Mycket läsnöje.

Dagens PS - 30 dec 18 kl. 23:25

Gott nytt år – med bästa nyhetsraketerna

Tack för ett fantastiskt 2018, kära läsare, nu tar vi klivet in i ett lika spännande som oförutsägbart 2019. Och vi gör det med en sprakande kavalkad av era favoritartiklar under året som gått. Mycket läsnöje.

BT - 24 sep 14 kl. 22:06

FN skärper tonen mot "terror-resor"

FN:s säkerhetsråd har enhälligt antagit en resolution för att hindra personer att resa till konfliktzoner i avsikt att strida med terrorgrupper. Men dokumentets allmänna skrivningar kan bli vanskliga att tolka. - Det som är nytt är den enorma mängd krigare som reser till krigshärdar, sade USA:s president Barack Obama, som för dagen ledde säkerhetsrådsmötet i FN:s högkvarter i New York.

DI - 08 maj 15 kl. 14:23

Favorit i smyg får nytt liv

När utgrävningen av Pompeji gjordes – staden som legat begravd i aska efter ett vulkanutbrott 79 e Kr – hittade arkeologerna fullt av porr-målningar på väggarna. Så såg det ut i vardagen under romar-riket. Kulturhistorien är sällan så prydlig som den i efterhand framställs när det icke rumsrena hunnit rensas bort.

YLE - 24 nov 13 kl. 16:45

Svenskar semestrar igen i Egypten - finländare får vänta

I Sverige säljs det igen charterresor till Egypten, med avresa från och med nyår. Egyptenresorna från Finland kan däremot komma igång tidigast i april. Den som tänker åka på charterresa till någon av de populära semesterorterna vid Egyptens rödahavskust i vinter får tänka om - eller kanske resa från Sverige.

SmålandsPosten - 03 jun 14 kl. 07:54

Anteckningar från ett köpberoende

Shopstop
Författare: Gunilla Brodrej
Förlag: Atlas Det är bäst att varna känsliga läsare redan från början. Det kommer att bli mycket jag i den här texten. Gunilla Brodrej, kulturjournalist på Expressen, har haft ett köpstoppsår och skrivit boken Shopstop om det.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.