GöteborgsPosten > Nyheter

Sunday, 28 February, 04:42

GöteborgsPosten - 22 jan 21 kl. 21:05

7 500 sjukvårdare får gå gratis på Super BowlDet kommer att bli storpublik – med pandemiska mått mätt – när Super Bowl avgörs i Tampa, Florida, den 7 februari..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Super Bowl, Tampa

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 7 500, sjukvårdarefår , , gratis, Super, Bowl
GöteborgsPosten - 03 jan 16 kl. 07:00

Svenska sjukvårdare inger hopp i Etiopien

Under ett par intensiva dagar fick GP följa med ett svenskt sjukvårdsteam med öron-näsa-halsläkare och sjuksköterskor som åkte till Addis Abeba i Etiopien för att operera patienter på plats och utbilda etiopiska kollegor i syfte att utveckla och förbättra sjukvården i landet. De arbetar alla gratis..

BT - 26 aug 14 kl. 10:10

Tandvården skulle kunna fylla sjukvårdens hål

De rödgröna i Västra Götalandsregionen har beslutat om cirka 100 miljoner per år till gratis tandvård för 20–24 år. De avser till och med att höja till 25 år om de får fortsatt styre. De borgerliga partierna vill använda dessa pengar till sjukvård.

Barometern - 05 sep 14 kl. 08:17

KD tar sjukvården på allvar

”Vi tycker att glasögon till barn upp till 18 år ska vara kostnadsfritt hjälpmedel, precis som hörselhjälpmedel.” När människor ska beskriva vad som är viktigt för dem kommer ofta familjen först. Strax efter brukar ofta sjukvård och äldreomsorg placeras.

YLE - 10 aug 17 kl. 05:07

Pargasborna har gått man ur huset för gratis vaccin

Den avgiftsfria TBE-vaccineringen i Pargas är populär. Över 17 000 personer har låtit sig vaccineras största delen är fast bosatta Pargasbor. Allt som allt har man sedan början av april gett 17 500 doser av TBE-vaccinet.

YLE - 10 aug 17 kl. 05:07

Pargasborna har gått man ur huse för gratis vaccin

Den avgiftsfria TBE-vaccineringen i Pargas är populär. Över 17 000 personer har låtit sig vaccineras största delen är fast bosatta Pargasbor. Allt som allt har man sedan början av april gett 17 500 doser av TBE-vaccinet.

YLE - 29 aug 17 kl. 18:00

SFP vill satsa på dem som har det sämst - och få fler att jobba

SFP vill satsa på dem som har det sämst i samhället. Genom att ta hand om ensamförsörjare, psykiskt sjuka och arbetslösa unga bättre anser SFP att man kan öka sysselsättningen rejält. Vid sitt sommarmöte i den åländska skärgården presenterade Svenska riksdagsgruppen en lång rad förslag med målet att ingen ska lämnas utanför samhället och arbetslivet.

YLE - 21 feb 16 kl. 19:29

MTV: Stora kostnader då läkartider inte annulleras

I Helsingfors uteblir patienter från ungefär 60 000 inbokade vårdtider varje år - det visar en kartläggning som MTV har gjort. Besöken som inte annullerades kostade Helsingfors stad ungefär 5 miljoner euro ifjol. På Social- och hälsovårdsverket uppger man att mellan 70 och 80 personer kunde ha anställts för den summan, bland dem både läkare och sjukvårdare.

YLE - 21 maj 17 kl. 08:00

Filippinska sjukskötare utan rättigheter

Filippinska sjukskötare utan rättigheter Många har tvingats till olagliga avtal eller krävts på pengar Flera hundra filippinska sjukskötare har rekryterats till Finland för att sköta äldre på privata vårdhem. Men deras universitetsutbildning godkänns inte i Finland, och därför arbetar de med enklare uppgifter än de skulle ha kompetens för. Många skötare har dessutom tvingats till olagliga avtal.

Cornucopia - 09 apr 17 kl. 16:41

Drottninggatan - slutet för socialdemokratin?

Den svenska tafattheten mot våldbejakande extremism kan sägas ha kommit till vägs ände. Frågan är om vändningen är slutet för socialdemokratin som sk statsbärande parti? Allt beror på partiets agerande bortom populistiska uttalanden.

YLE - 23 jan 16 kl. 18:48

Infuensavaccin finns fortfarande

Det finns fortfarande influensavaccin att få. Den som ännu är intresserad av vaccinet uppmanas ta kontakt men hälsocentralen i den egna kommunen eller med en privat läkarstation. Fullt skydd bildas inom ungefär två veckor och vaccinet skyddar också mot H3N2-viruset och B-influensan som väntas till Finland senare under våren.

Sydsvenskan - 23 okt 13 kl. 06:30

Regeringens bilar skulle skrämma bort flyktingar

Bilar med stora skyltar som uppmanar utlänningar som uppehåller sig illegalt i Storbritannien att åka hem var ingen bra idé. Nu läggs försöket ner.Bilarna är ett initiativ från landets inrikesministerium ?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.