Nerikes Allehanda > Nyheter

Tuesday, 09 March, 05:30

Nerikes Allehanda - 22 jan 21 kl. 20:06

Liberalerna i krismöte – Johan Pehrson: ”Jag har fullt förtroende för Nyamko Sabuni”På fredagen höll Liberalernas partistyrelse och riksdagsgrupp ett sju timmar långt krismöte.....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Pehrson, Nyamko Sabuni, Liberalernas

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Liberalernai , krismöte, Johan, PehrsonJag har , fullt, förtroende, för Nyamko Sabuni
DN - 22 maj 19 kl. 19:08

DN erfar: Christer Nylander och Johan Pehrson kandiderar till partiledarposten i Liberalerna

DN erfar att Christer Nylander och Johan Pehrson kommer att kandidera till posten som ny partiledare för Liberalerna. ”Jag kampanjar denna vecka för att Liberalerna ska få framgång i söndagens val. Frågor om vem som ska leda partiet tycker jag får vänta till efter EP-valet”, skriver Christer Nylander i en kommentar till DN..

Expressen - 28 maj 19 kl. 06:15

Johan Pehrson: Jag kandiderar till partiledare för Liberalerna

Nästa partiledare måste klara av att samla partiet kring ett budskap om vad vi är för i sak – snarare än emot. Här är min programförklaring, skriver Johan Pehrson som nu kandiderar till partiledare för Liberalerna. .

SVT - 27 jun 19 kl. 16:07

Uppgifter: Johan Pehrson blir gruppledare i Liberalerna

I morgon väljs Nyamko Sabuni till partiledare för Liberalerna efter att hennes största konkurrent Erik Ullenhag dragit in sin kandidatur. Enligt uppgifter till SVT ser partiets nästa gruppledare nu ut att bli Johan Pehrson, samtidigt som den politiska nykomlingen Juno Blom blir ny partisekreterare..

Expressen - 27 jun 19 kl. 20:57

Uppgifter: Johan Pehrson gruppledare för Liberalerna

Under fredagen väljs Nyamko Sabuni till partiledare för Liberalerna efter Jan Björklund.Enligt uppgifter till SVT verkar partiets nästa gruppledare bli Johan Pehrson – som också siktade på att ta över partiet..

Expressen - 16 jun 19 kl. 18:18

Så kan Johan Pehrson få mer makt i L

Johan Pehrson har inte vunnit ett enda län i Liberalernas partiledarstrid.Men Svend Dahl, chef för Liberala Nyhetsbyrån och statsvetare, tror inte Johan Pehrsons syfte med att kampanja var att besegra Sabuni och Ullenhag. Han har i stället krattat manegen för toppjobb inom partiet.

SVT - 22 maj 19 kl. 17:31

Uppgifter: Johan Pehrson och Christer Nylander kandiderar till partiledare för L

Sedan tidigare kandiderar Erik Ullenhag och Nyamko Sabuni till partiledarposten i Liberalerna. Nu ansluter riksdagsledamöterna Johan Pehrson och Christer Nylander, enligt uppgifter till Expressen..

Expressen - 28 maj 19 kl. 06:15

Johan Pehrson vill bli Liberalernas partiledare

Partiledarkandidaterna för Liberalerna börja göra sig till känna. Nu meddelar riksdagsledamoten Johan Pehrson att han utmanar om partiledarposten. ”Partiet står nu inför både ett vägval och ett ledarval”, skriver han på Expressens debattsida.

SVT - 28 maj 19 kl. 07:11

Johan Pehrson utmanare om L-ledarskapet – ”Vi måste åter bli ett folkets parti”

Johan Pehrson (L), riksdagsledamot, ansluter sig nu till konkurrensen om partiledarskapet i Liberalerna. I en debattartikel i Expressen meddelar han sin kandidatur och framhåller att L behöver ett samlande budskap om vad man är för, snarare än om vad man är emot..

SR - 28 maj 19 kl. 08:34

Johan Pehrson vill leda L

Nu träder en tredje kandidat fram inför sommarens val av ny partiledare inom Liberalerna. Det är partiets rättspolitiske talesperson Johan Pehrson, en veteran inom partiet men också jurist och företagare..

Expressen - 23 jun 19 kl. 16:24

Johan Pehrson drar sig ur partiledarstriden

Johan Pehrson drar sig ur partiledarstriden i Liberalerna, uppger Ekot..

DI - 23 jun 19 kl. 16:39

Johan Pehrson drar sig ur striden om L-tronen

L-toppen Johan Pehrson drar sig ur kampen om att bli partiledare för Liberalerna, det uppger han i Sveriges Radio Ekot..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.