NT > Nyheter

Thursday, 25 February, 23:02

NT - 22 jan 21 kl. 20:00

Företagarens mörker i krisen: "Problemen bara växer"Covid-19 går hårt åt småföretagare inom service och handel när intäkterna krymper. Daniyl Izgis klackbar är inget undantag. "Problemen bara växer, det blir som en snöbollseffekt", hävdar han..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Izgis

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Företagarens, mörkeri , krisen, Problemen, bara, växer
HBL - 16 apr 14 kl. 05:45

Kreativ kraft trotsar krisen

– Om världen brann runt mig skulle jag ändå göra det här, säger Pavlina Papailiopoulou. Hon startade sitt företag Ippolito precis när krisen bröt ut i Grekland, och nu finns hennes showroom med egna, designade väskor i centrum av Aten.Det brinner visserligen inte på Syntagmatorget ett par kvarter bort, men skanderandet i megafoner från demonstrationståget hörs eka mellan väggarna.

Aftonbladet - 19 mar 20 kl. 08:44

Populära bageriet i fara – så ska de klara krisen

▸ FÖRETAGARENS VÄDJAN: ”Kom och stödhandla – visa att du vill ha oss kvar”.

YLE - 08 aug 16 kl. 06:00

Trötta R-kioskföretagare sliter hårt med postens paket

R-kioskföretagares offentliga bokslut visar att en majoritet av de som erbjuder postens service gjorde en förlust i fjol. Flera köpmän pekar ut postens tjänster som en orsak till det dåliga resultatet. Harri är utbildad tradenom och har tidigare jobbat i it-branschen.

Cornucopia - 20 maj 20 kl. 10:29

Är det läge att starta eget företag?

I varje kris finns det möjligheter, och det kan om man har en bärkraftig affärsidé eller identifierat ett hållbart marknadsegment och kundgrupp, faktiskt vara läge att starta företag mitt under krisen. När alla andra drar ner finns utmärkta möjligheter för den med förmåga och vilja att etablera sig på marknaden. Vad för företagsform är det som gäller?

YLE - 09 jul 15 kl. 16:05

Dubbelt fler tips om skattefusk via webben

Skatteverkets elektroniska blankett för anmälning av skattefusk har lett till att antalet tips i år förväntas bli mer än dubbelt flera än i fjol. Den elektroniska blanketten har även lett till att hanteringen av tipsen blivit effektivare. Tipsblanketten på webben har tagits i bruk i år och hela 80 procent av alla tips kommer den vägen.

Skånskan - 27 mar 19 kl. 15:00

Bondehot ska utredas

På landet Hur upplever lantbrukare hat och hot? Och hur kan problemen förebyggas? Det är några av de frågeställningar som ska undersökas i ett nytt forskningsprojekt som drar i gång i vår.

YLE - 11 jul 17 kl. 12:45

Turister trivs i Vasa trots kylig sommar

Det går hyfsat för såväl Top Camping som Tropiclandia i Vasa. Trots att sommaren i Österbotten hittills mestadels varit kylig är besökarna fler än ifjol. Men visst drömmer vi om varmare sommardagar, säger parkchef Tuomas Luukkonen.

Fler nyheter från NT

NT - 30 minuter sedan

Nederländska parlamentet: Folkmord sker i Kina

Nederländernas parlament röstade igenom en icke-bindande förklaring där man anser att behandlingen av folkgruppen uigurer i Kina är att betrakta som folkmord..

NT - 1 timme sedan

It-jättar sänken på Wall Street

Räntan på USA:s tioåriga statsobligationer steg på torsdagen till den högsta nivån på ett år: 1,5 procent..

NT - 45 minuter sedan

Kongresspolis: Nytt hot mot Kapitolium

Anhängare till expresident Donald Trump som deltog i stormningen av kongressen i januari vill genomföra ett nytt dödligt angrepp mot kongressbyggnaden Kapitolium, säger Yogananda Pittman, tillförordnad chef för kongresspolisen..

NT - 45 minuter sedan

Mårdh vald till IFK-ordförande: "Öka delaktigheten"

Sakarias Mårdh är IFK Norrköpings nye ordförande. Han valdes av årsmötet på ett år. "Sveriges vackraste förening", sa han om klubben han nu ska leda..

NT - 45 minuter sedan

Väntad ny ordförande i IFK Norrköping

För en vecka sedan avgick IFK Norrköpings ordförande Peter Hunt med omedelbar verkan efter skarp kritik från fotbollsklubbens revisorer..

NT - 45 minuter sedan

Luleå tappade ny ledning: "Mest frustrerad"

En tvåmålsledning inför slutperioden verkar inte passa Luleå för tillfället. Trots 3–1 blev det förlust 3–4 hemma mot Frölunda. –Man är mest frustrerad just nu, säger Luleås lagkapten Erik Gustafsson till C More..

NT - 1 timme sedan

Bovetemjöl återkallas

Risenta Bovetemjöl återkallas..

NT - 1 timme sedan

Då väntas svar om de tre morden: "Vi är i slutskedet"

Polis och åklagare börjar se slutet på de två jätteutredningarna efter dubbelmordet och Ingelstamordet. "Vi har för avsikt att väcka åtal inom kort", säger Karin Sandén som leder förundersökningarna..

NT - 1 timme sedan

Färjestad skakade av sig märkligt mål

Det började med ett märkligt baklängesmål. Sedan kom en mäktig vändning. Färjestad gick från 1–3 till 5–3 mot Leksand – och har häng på en kvartsfinalplats..

NT - 1 timme sedan

"Ståke", 73: "Nästa årsmöte hoppas jag alla kan ses"

Det blev ett annorlunda årsmöte framför datorn. "Även om det här gav viss blodad tand med digitala möten hoppas jag vi kan träffas nästa gång", säger Sten-Åke Johansson..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.