Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Tuesday, 09 March, 05:08

Vestmanlands Läns Tidning - 22 jan 21 kl. 20:00

Nu slipper multisjuka Annika trängas på sjukhuset: ”Det känns jätteskönt”Efter att VLT kontaktat sjukhusledningen och skrivit om multisjuka Annika Hall som tvingats....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
Annika, VLT, Annika Hall

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu slipper, multisjuka, Annika, trängas, sjukhusetDet , känns, jätteskönt
Västerbottens Folkblad - 28 nov 18 kl. 07:00

”Ordna så vi slipper stå och trängas vid varje vaccination”

Den årliga vaccinationen mot influensa måste det bli bättre ordning på. Jag tillhör Ålidhems hälsocentral i Umeå. Varje år har jag mötts av en folkhop som i stort antal, över 100 ibland, står ihopträngda i hälsocentralens utrymme i väntan på att bli vaccinerade.

Expressen - 17 apr 19 kl. 22:37

Skänkte mat som skulle slängas – fick sparken

Annika Johansson, enhetschef inom socialtjänsten i Avesta (C), blev uppsagd och anklagad för stöld.Orsaken: Hon tillät personalen att skänka bort mat som egentligen skulle slängas, rapporterar P4 Dalarna. – Personligen har det varit en helt overklig resa, säger Annika Johansson..

News55 - 25 okt 16 kl. 10:49

Mångas pension riskerar minskas av negativ ränta

– Det är klart att det kommer att bli en stor utmaning för pensionsbolagen att ge den avkastning till pensionärerna som man hade hoppats och trott. Och det betyder att många pensionärer kommer att bli besvikna med det de får i plånboken säger Annika Winsth till Sveriges Radio. Riksbankens styrränta har varit negativ i mer än ett och ett halvt år och livförsäkringsbolagen hanterar pensionspengarna.

GöteborgsPosten - 05 okt 17 kl. 16:44

Oseriösa tandläkare ska stängas av

Oseriösa tandläkare som missbrukar tandvårdsstödet ska kunna stängas av, säger socialminister Annika Strandhäll (S). Åtgärden är en reaktion på Riksrevisionens granskning av överutnyttjande av det statliga tandvårdsstödet..

Jönköpingsnytt - 16 mar 13 kl. 13:25

LHC rasade - men Jämtin slipper straff

LHC-tränaren Roger Melin kräver att Andreas Jämtin ska stängas av likt Carl Söderberg i SM-kvartsfinalserien men hockeyförbundets domarchef Peter Andersson bekräftar att det inte blir någon ytterligare utredning efter HV71-spelarens matchstraff. - Ja, det stämmer, säger Peter Andersson..

Barometern - 10 jan 14 kl. 07:25

Olycksdrabbad korsning kan stängas av helt

Trafikverket vill stänga den obevakade plankorsningen i Möckhult där två personer omkom i en olycka i höstas. I en utredning föreslås att korsningen slopas. Förslaget får också stöd av Trafikverkets Underhållsområde Syd som i första hand vill stänga korsningen.

Supermiljöbloggen - 05 dec 14 kl. 20:09

Vattenfalls kolkraftverk kan komma att stängas

Tyskland tvingar energiföretagen att minska sina utsläpp av koldioxid med 22 miljoner ton per år. Det är ungefär lika mycket som åtta kolkraftverk, skriver SVT. Enligt Greenpeace betyder det att Vattenfall måste minska utsläppen från sina kolkraftverk med 4,9 miljoner ton per år, vilket skulle motsvara att stänga ett block i kolkraftverket Jänschwalde.

YLE - 09 sep 15 kl. 18:38

Testade positivt för kokain – slipper avstängning

Hull Citys mittfältare Jake Livermore kommer inte att stängas av från fotbollen trots att han testat positivt för kokain rapporterar BBC. Det var i slutet av april som Jake Livermore åkte fast i ett slumpmässigt dopningstest. Spår av kokain hittades och han stängdes då tillfälligt av från fotbollen av det engelska fotbollsförbundet FA.

SR - 17 aug 16 kl. 06:00

Hur slipper vi bli sjuka när skola och jobb börjar? Smittexpert svarar

Nu börjar åter förskola, skola och arbete för många. Vi ska trängas på kontor, i klassrum och i barngrupper. Och virus och bakterier utbyts så det står härliga till.

Sydsvenskan - 02 aug 17 kl. 08:08

Regeringen slipper städa museer

Sveriges statliga museer har gått in i en lättare och lite mindre krånglig tidsålder. Sedan den 1 augusti gäller den nya lag som gör att det inte är regeringen utan museerna själva som avgör vilka föremål som ska lämnas bort eller slängas. Någon gallrin.

Blekinge Läns tidning - 02 aug 17 kl. 08:09

Regeringen slipper städa museer

Sveriges statliga museer har gått in i en lättare och lite mindre krånglig tidsålder. Sedan den 1 augusti gäller den nya lag som gör att det inte är regeringen utan museerna själva som avgör vilka föremål som ska lämnas bort eller slängas.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.