ÖstersundsPosten > Nyheter

Thursday, 25 February, 08:35

ÖstersundsPosten - 22 jan 21 kl. 19:46

Efter enträget polisarbete – i dag avslutades rättegången mot misstänkt antikvitetstjuvDet kunde te sig som en omöjlig uppgift för polisen att spåra upp de otaliga allmogeföremål som....
Läs mer på ÖstersundsPosten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter enträget, polisarbetei , dag, avslutades, rättegångenmot , misstänkt, antikvitetstjuv
DalaDemokraten - 01 dec 17 kl. 07:59

Kommunen som enträget fortsätter luciatradtionen: "Vi biter oss fast – vi är envisa"

Luciatider närmar sig med stormsteg. Trots att många kommuner inte längre har någon officiell lucia fortsätter Lions i Mora att enträget anordna denna högtid. – Vi biter oss fast.

Dalarnas tidningar - 01 dec 17 kl. 07:59

Kommunen som enträget fortsätter luciatradtionen: "Vi biter oss fast – vi är envisa"

Luciatider närmar sig med stormsteg. Trots att många kommuner inte längre har någon officiell lucia fortsätter Lions i Mora att enträget anordna denna högtid. – Vi biter oss fast.

YLE - 17 jul 19 kl. 05:09

Äldrevården tvingas på knä när sommarvikarierna inte räcker till – “värsta sommaren någonsin” i Åbo, men i Borgå ser läget nu ljusare ut

Stressiga arbetspass, sårbarhet för sjukdomsfall och arbete som samlas på hög. I flera kommuner längs kusten är bristen på sommarvikarier inom äldrevården fortfarande stor. Men efter några tuffa veckor verkar enträget rekryteringsarbete också bära frukt..

Barometern - 02 apr 16 kl. 08:57

Badholmen får ny entré och nytt ansikte in mot stan

Badholmen kommer att få ett nytt ansikte in mot Brädholmen och Oskarshamn, bygget av en ny entré startar vilken dag som helst och ska vara klart före sommaren..

Sydsvenskan - 10 okt 15 kl. 04:00

Kören Vocal Art Ensemble of Sweden rör sig enträget från nuet till evigheten.

Kan sång bidra till att lösa vår tids problem? Vocal Art Ensemble of Sweden (tidigare Kammarkören Pro Musica) och dess ledare Jan Yngwe gör ett försök tillsammans med slagverksduon Rhythm Art Duo. Ansatsen är viktig men resultatet svår­begripligt.

Hela Gotland - 14 apr 16 kl. 19:05

De fick pris för enträget miljöarbete

Under torsdagskvällen delade Miljöpartiet Gotland ut priset "Årets grönare Gotland"..

BT - 19 okt 16 kl. 10:00

Enträget arbete bakom Almedahls vändning

I 170 år har Almedahls bedrivit textilverksamhet. Men för tre år sedan såg det ut att ta slut – in trädde en norsk managementkonsult. Idag har vd Gry Hege Sølsnes och de andra ägarna vänt skutan och nu siktar man på att växa i världen..

YA - 12 feb 20 kl. 10:29

Enträget frieri: Ung kvinna polisanmäler förföljare för ofredande

Under flera månaders tid ska en man ha förföljt en 24-årig kvinna i Rydsgård och envisats med att vilja gifta sig med henne. Nu har kvinnan fått nog och polisanmält honom för ofredande..

UNT - 10 nov 13 kl. 16:53

Fri entré på fars dag

Under söndagen var det Museidagen i Uppsala vilket innebar att alla museer bjöd på fritt inträde..

BT - 21 nov 14 kl. 12:02

Så var Kronprinsessan Victorias dag i Borås

I dag fick Textile fashion center och högskolan finbesök av kronprinsessan som fick ta del av forskning och klädutställningar. –Jag är imponerad av bredden. Det var fascinerande att ta del av, säger hon.

Skånskan - 04 feb 17 kl. 16:13

”En godkänd dag på jobbet”

Recension Metallica
Royal Arena, Köpenhamn
Den 3 februari 2017 ERWP.fif(0)En splitterny arena i Dronningens by, en utsåld premiärafton med tre efterföljande repriser á sextontusen personer per kväll med en av Danmarks största rockstjärnor och hans amerikanska bandkollegor på scen. Säg vad kan man väl önska sig mer?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.