Aftonbladet > Nyheter

Wednesday, 03 March, 15:49

Aftonbladet - 22 jan 21 kl. 19:42

Stugägaren: "Har aldrig varit såhär mycket snö"▸ Det snöar kraftigt på många håll i landet just nu, och allra mest i Kittelfjäll. Pablo Grate säger att det är ovanligt att det kommer så mycket snö på så kort tid..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Kittelfjäll, Grate

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: StugägarenHar , aldrigvarit , såhärmycket , snö
Expressen - 27 feb 19 kl. 22:01

Polisens nya Palme- vittne: Stugägaren

Nya Palme-förhör har hållits kring Stig ”Skandiamannen” Engström.Magasinet Filter berättar om ett förhör med en stugägare som veckan efter mordet hyrde ut en skidstuga till Engström.– Paret Engström bodde bara hos oss en enda gång, det var den veckan, säger han till Filter..

YA - 02 apr 14 kl. 08:29

Stugägare tar strid för att få bygga ut i Sandskogen

Två gånger har läns- styrelsen rivit upp bygglovet till en utbyggnad av en sommarstuga. Nu överklagar stugägaren till mark- och miljödomstolen.
I juni 2011 fick stug- ägaren bygglov för att bygga en ny stuga, en så kallad komplementsbyggnad på tomten i Sandskogen.

YLE - 21 maj 13 kl. 14:15

Dyra tomter upprör stugägare vid Andra sjön

Nykarleby stad och Föreningen Andra sjön har hamnat på kollisionskurs. Stadens prisnivå på stugtomterna vid Andra sjön är otänkbar, säger Jan-Erik Frostdahl, själv politiker och stugägare. Stadens värderingsman har uppskattat att tomterna är värda från 60 000 till 80 000 euro styck beroende på läge.

YA - 20 feb 20 kl. 06:00

Viteshot: Stugägare föreläggs att ta bort stenar

En stugägare i Löderups strandbad får nio månader på sig att ta bort de stenar som lagts ut som skydd mot havet. Annars hotar ett vite på 200 000 kronor. – Jag har gott hopp om att lösa det här, säger stugägaren..

ÖstersundsPosten - 09 okt 14 kl. 05:00

"Svamptjuv" länsade stugägares kantarellområde

För att kantarellerna skulle klara livhanken i torkan hade stugägaren vid Tansen i Gagnefs kommun ansträngt sig och vattnat dem..

Kristianstadsbladet - 10 jan 18 kl. 00:01

Stugägare tar striden vidare

Stugägaren ger icke upp. Han fortsätter bestrida alla avslag och vill fortfarande riva den strandnära lilla boningen för att istället bygga ett enbostadshus. Nu har ärendet nått mark- och miljödomstolen.

YA - 24 okt 19 kl. 06:00

Ägaren får bygga till stugan i Sandskogen

Stugägaren fick först nej till påbyggnaden på stugan i Sandskogen. När ritningarna ändrades sa myndighetsnämnden ja till bygglov.

NSD - 08 jul 14 kl. 07:00

Stugägaren: "Blir bara värre"

"Det blir bara värre, och ingen gör något..

Nyan - 28 jul 20 kl. 15:47

Svenska stugägares familjer får komma hit

Alla som äger en fastighet i Finland får nu ta emot sina familjer, det gäller också vuxna barn och barnbarn.
Gränsbevakningen uppmanar dock fortsättningsvis alla inresande från Sverige att följa karantänsrekommendationerna. Uppdateringen av gränsrestriktionerna som började gälla under måndagen berör bland annat fastighetsägare utan finländskt medborgarskap och deras familjer.

YA - 21 maj 14 kl. 10:53

Stugägarna får bo fast i Sandskogen

En 10-procentig höjning, 15-årigt avtal och rätt att skriva sig i Sandskogen. Det är en del av innehållet i det nya arrendekontraktet med stugägarna.
Vid årsskiftet löper de tioåriga arrendekontrakten för 543 sommarstugor i Sandskogen ut.

Länstidningen i Jämtland - 12 maj 18 kl. 15:43

Stugägare smakade Jämtländskt kött – nu hoppas charkuteriet på stororder från Stockholm

I påskas köpte en stugägare i Ottsjö en av Trångsvikens charks produkter på ortens närlivs. Nu väntar delägaren Marcus Färnström och kollegor med spänning på besked från en grossist i Stockholm..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.