Expressen > Sport

Friday, 05 March, 13:50

Expressen - 22 jan 21 kl. 19:29

Efter bilderna – fick hjälp av miljardärenBilderna på förre NBA-spelaren Delonte West, 37, som levde på gatan oroade en hel basketvärld.Nu har den tidigare stjärnan fått hjälp från multimiljardären Mark Cuban.Och ett nytt jobb..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
NBA, Delonte West, Mark Cuban

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter bildernafick , hjälpav , miljardären
Expressen - 12 aug 13 kl. 10:56

Här är nya bilderna på Hans Kristian Rausing

Om 354 dagar får Hans Kristian Rausing lämna specialkliniken i London där han tvångsvårdas för sitt drogmissbruk. Här är de nya bilderna på miljardären då han förra veckan sågs spatsera runt i sina favoritkvarter i Knightsbridge - välkammad och med ansat skägg. ?

Dagensanalys.se - 27 jul 18 kl. 10:21

Google Drive har en miljard användare

Om du tror att Google tjänar mest på Sök så har du fel. Även deras molntjänster drar in jättesummor till bolaget. Bara se på Google Drive som nu stoltserar med en miljard användare.

Dagens PS - 06 sep 13 kl. 08:55

BILDLÄNK: Hans lyxyacht tar priset

Miljardären tvingas sälja familjens lyxyacht bara tre månader efter skilsmässan. Priset för värstingbåten är nästan 30 miljarder dollar. Kolla in bilderna!.

Ekonomistas - 22 jan 15 kl. 05:07

Den globala förmögenhetskoncentrationen och dess svenska motsvarighet

I dagarna har en rapport från Oxfam om global förmögenhetskoncentration fått enorm spridning. Den faktauppgift som tycks få alla att stanna upp är att världens 80 rikaste personer har en samlad förmögenhet som motsvarar förmögenheten hos den fattigare halvan av världens befolkning, alltså cirka 3,5 miljarder personer. Siffran är förstås uppseendeväckande men absolut inte ny i bemärkelsen att förändringen är ganska marginell jämfört med den siffra som presenterades vid samma tidpunkt förra året.

Sydsvenskan - 18 jun 15 kl. 07:00

Så mycket kostar det att hålla flyktingar utanför EU

Vårens upprepade drunkningstragedier i Medelhavet har åter satt fingret på Europas migrationspolitik. Men kampen mot den irreguljära migrationen kommer inte bara till ett pris i människoöden. För första gången finns beräkningar på hur många miljarder Europas länder lägger på att hålla borta och skicka hem människor som försöker ta sig hit.

Helsingborgs Dagblad - 18 jun 15 kl. 07:00

Så mycket kostar det att hålla flyktingar utanför EU

Vårens upprepade drunkningstragedier i Medelhavet har åter satt fingret på Europas migrationspolitik. Men kampen mot den irreguljära migrationen kommer inte bara till ett pris i människoöden. För första gången finns beräkningar på hur många miljarder Europas länder lägger på att hålla borta och skicka hem människor som försöker ta sig hit.

BT - 26 okt 14 kl. 08:08

Miljarder som inte får gå upp i rök

Snart ska Borås stad fatta beslutet som inte får gå fel: flytten av gamla Ryaverket till Sobacken. Miljarder ligger i potten. Precis som i Linköping och Örnsköldsvik.

Ekonomistas - 22 mar 19 kl. 07:16

Nej, det är fortfarande inte lönespridning som ökat inkomstskillnaderna i Sverige

I början av varje år finns ett antal händelser som förutsägbart skapar rubriker kring de ökande inkomstklyftorna i samhället. En är Oxfams rapport om hur många av världens rikaste miljardärer som äger lika mycket som den fattigaste hälften av världens befolkning som traditions enligt publiceras i samband med WEF-mötet i Davos (som jag tidigare år kommenterat här). En annan är den lika traditionella årliga publiceringen av LOs rapport om den svenska ”makteliten”.

HBL - 05 jan 14 kl. 10:23

Dan Loeb blev rik på att vara ful i mun

När Daniel S. Loeb var tolv år var han så stor i truten att han måste anställa en klasskamrat som livvakt för att inte riskera stryk. I dag sprider han skräck i världens storbolag.

BT - 18 jun 14 kl. 00:30

Världen kan inte blunda

Terrororganisationen Isis utgör ett påtagligt hot mot hela Mellanöstern. Det vore osmakligt att endast kommentera den nuvarande kaotiska situationen i Irak med ett triumfatoriskt: ”Vad var det vi sa?” Men att många före invasionen 2003 förutsåg att landet skulle slitas sönder av ett inbördeskrig, kvarstår som ett obestridligt faktum.

BT - 04 mar 14 kl. 18:14

Putin: Ryssland har rätt gripa in

Rysslands president Vladimir Putin hävdar att det har skett en grundlagsvidrig kupp i Ukraina, och utesluter inte möjligheten att använda sig av militärmakt. USA lovar samtidigt ekonomiskt stöd till Ukraina. Putin tog till orda på en presskonferens från sitt residens i Moskva i dag, för första gången sedan Ukrainas tidigare president Viktor Janukovytj flydde landet den 21 februari.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.