DI > Ekonomi

Monday, 01 March, 16:46

DI - 22 jan 21 kl. 18:50

Kristersson kräver svar efter MSB:s varningar
Läs mer på DI
Läs mer om:
MSB

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kristersson, kräver, svarefter , MSB:s, varningar
DN - 13 jan 20 kl. 17:25

Kristersson kräver svar av statsministern om falske officeren

Regeringen visste att den falske officeren ljugit men Försvarsmakten säger att man aldrig fick informationen. .

SR - 12 jan 20 kl. 18:26

Kristersson kräver 9 miljarder mer till försvaret

Moderatledaren Ulf Kristersson kräver nu att förvarsanslaget blir nio miljarder kronor högre 2025 än vad regeringen, Centern och Liberalerna är överens om..

SR - 15 jan 20 kl. 09:28

Ulf Kristersson kräver extra val

Moderaternas partiledare Ulf Kristersson kräver ett extra val. Det säger han under dagens partiledardebatt i riksdagen..

Expressen - 20 aug 18 kl. 16:17

TU kräver svar från Ulf Kristersson om Hanif Bali

Mediehusens branschorganisation, TU, har begärt ett möte med M-ledaren Ulf Kristersson – om M-riksdagsledamoten Hanif Bali.TU anser att det är ”olämpligt och väldigt negativt” att Bali poserar på bilder med vapen och anspelar på krig mot DN.– Det är väldigt hätsk stämning mot journalister, säger Jeanette Gustafsdotter, vd hos TU..

SR - 20 aug 18 kl. 16:35

Vapenbilden: TU kräver svar från M

Moderaten och riksdagsledamoten Hanif Bali poserar med vapen på en bild i sociala medier, där han skriver att han ”ligger i krig med DN”. Nu vill Tidningsutgivarna ha svar från M:s partiledare Ulf Kristersson.”Vi tar de här anspelningarna på största allvar”, skriver branschorganisationen i ett pressmeddelande..

DI - 20 aug 18 kl. 16:01

Mediehusen kräver svar av Kristersson efter Balis DN-attack

"Press E to destroy DN" har den moderate riksdagsmannen Hanif Bali skrivit under ett bildmontage där han själv poserar med en automatpistol i varje hand och två automatkarbiner slängda över ryggen..

SVT - 08 jun 19 kl. 20:18

Moderaterna kräver svar av regeringen om stoppad FN-konferens

Den svenska regeringen måste reda ut om FN-organet UNDP valde att ställa in en konferens om mänskliga rättigheter efter att de fått påtryckningar från Kina. Det menar Moderaternas partiledare Ulf Kristersson och partiets utrikespolitiska talesperson Hans Wallmark i en debattartikel i Aftonbladet i dag..

DN - 28 maj 18 kl. 10:01

Ulf Kristersson oroad över bristen på tillit i samhället

Ulf Kristersson (M) är bekymrad över utvecklingen i Sverige – framför allt vad gäller tilliten. Partiledaren menar att det finns risk att medborgargarden blir en del av samhället.  – Men vi är inte där än, säger Kristersson i intervju med Financial Times.

Nya Wermlands Tidningen - 22 sep 17 kl. 06:00

Ulf Kristersson tar över

Som väntat föreslog en enig moderat valberedning Ulf Kristersson till ny partiordförande efter Anna Kinberg Batra. Så brukar det gå till i Moderaterna. Det fanns egentligen aldrig på kartan att man skulle ha inlett ett öppet nomineringsförfarande, där olika kandidater fått tävla mot varandra.

BT - 11 dec 14 kl. 09:13

Kristersson tar över efter Borg

Ulf Kristersson blir ny ekonomisk-politisk talesperson för Moderaterna. Elisabeth Svantesson blir ny ledamot i arbetsmarknadsutskottet, meddelar partiledarkandidaten Anna Kinberg Batra. - Det här är kärnan i den nya moderatledda ekonomiska politiken, säger Kinberg Batra på en pressträff och fortsätter:- Sverige behöver tillväxtskapande reformer, och förmåga att kunna genomföra dem också.

Helsingborgs Dagblad - 11 dec 14 kl. 09:17

Kristersson tar över efter Borg

Ulf Kristersson blir ny ekonomisk-politisk talesperson för Moderaterna. Elisabeth Svantesson blir ny ledamot i arbetsmarknadsutskottet, meddelar partiledarkandidaten Anna Kinberg Batra. — Det här är kärnan i den nya moderatledda ekonomiska politiken, säger Kinberg Batra på en pressträff och fortsätter: — Sverige behöver tillväxtskapande reformer, och förmåga att kunna genomföra dem också..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.