Expressen > Nyheter

Saturday, 27 February, 13:29

Expressen - 22 jan 21 kl. 18:50

Richard Bergström bekräftar – färre vaccindoser till SverigeSvensk–brittiska Astra Zeneca kommer inte kunna leverera så många vaccindoser som de har lovat.Ungefär 30 procent färre doser kommer levereras till Sverige under den första månaden, det säger vaccinsamordnare Richard Bergström till GP..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Bergström, Sverige, Astra Zeneca, Richard Bergström, GP

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Richard, Bergström, bekräftar, färre, vaccindosertill , Sverige
SmålandsPosten - 10 apr 14 kl. 07:02

Det har blåst upp till kriminalpolitisk strid i Växjö

Kommunledningen betvivlar såväl en rapport från polisutbildningen som polisens arbete i Araby.
Varför? Jo, för man känner inte igen sig i rapporten.

SmålandsPosten - 29 jan 15 kl. 06:25

?För få gungor på Violen och Lärkan?

Det finns en sliten klätterställning och för få gungor på förskolorna Violen och Lärkan. Det skriver en person till kommunen som vill se en upprustning av förskolornas lekplatser. Personen skriver också att två gungor till över 20 barn är för lite och att det är märkligt att förskolan vid Olofsgården kan få flera nya gungor när inte någon annan förskola får det.

Sydsvenskan - 18 mar 13 kl. 06:30

Pension med guldkant omstridd

Enligt uppgifter i Financial Times ligger Frankrikes förre president Sarkozy i jobbförhandlingar med emiren av Qatar. Det skapar debatt om politik och etik i Frankrike.Sarkozys rådgivare varken dementerar eller bekräftar uppgifterna.

Politologerna - 12 maj 15 kl. 09:00

Orons politiska konsekvenser

Betydelsen av känslor för politiska ställningstaganden och ageranden har fått allt större uppmärksamhet i den internationella politisk-psykologiska forskningen över tid. Känslor är en grundläggande del av alla politiska opinioner (Neuman et al 2007). I det här inlägget ska jag kort illustrera hur oro påverkar två indikatorer på politiskt engagemang i Sverige: intresse för politik och i vilken utsträckning man diskuterar politik.

YLE - 13 aug 17 kl. 17:09

Dyrt för små företag att dra kablar med Caruna

Fiberkablarna sprider sig i Västnyland samtidigt som elöverföringsbolaget Caruna gräver ner jordkablar för att ersätta gamla luftkablar. Att bygga tillsammans skulle vara praktiskt för fiberföretagen, men i praktiken trissar elbolaget upp kostnaderna. Vart fjärde hushåll är redan anslutet till fiber i Västnyland, vilket gör att man till skillnad från många andra regioner i landet håller sig på nordisk fiberanslutningsnivå.

BT - 31 mar 14 kl. 08:52

IPCC varnar: Klimathotet förvärras

De allvarliga effekterna av klimatförändringen blir allt tydligare. Samhällen och ekosystem kommer att drabbas av fler extrema väderhändelser, torka och översvämningar.Den slutsatsen dras i den senaste delrapporten från FN:s klimatpanel (IPCC).

TA - 31 mar 14 kl. 08:52

IPCC varnar: Klimathotet förvärras

De allvarliga effekterna av klimatförändringen blir allt tydligare. Samhällen och ekosystem kommer att drabbas av fler extrema väderhändelser, torka och översvämningar.
Den slutsatsen dras i den senaste delrapporten från FN:s klimatpanel (IPCC).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.