DI > Ekonomi

Monday, 01 March, 17:08

DI - 22 jan 21 kl. 18:30

Nickelpriset rusar – analytiker varnar för elbilshype
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nickelpriset, rusar, analytiker, varnarför , elbilshype
Dagens PS - 11 okt 17 kl. 08:24

Analytiker varnar för svensk ”domedagsmaskin”

Minsta feljustering kan få katastrofala följder, spår två analytiker. ”Det är den största risken.” Ekonomierna är starka och världens börser går i det hela stora hela bra.

Dagens PS - 17 maj 19 kl. 08:29

Analytiker varnar för tickande bomb

Slår larm om en bostadsmarknad i ”stor obalans” och att insikten om det ännu inte ”slagit ner” i Stockholm. ”De pengar som behövs för bostäderna finns inte på banken”, säger Lars Strömqvist, analytiker på rådgivningsbyrån Property People, som kommit fram i en marknadsanalys att de prisuppgångar på bostadsmarknaden som det rapporteras om inte är en ”hållbar vändning”. I själva verket kännetecknas den svenska bostadsmarknaden av en ”stor obalans”, anser han.

SR - 08 jul 15 kl. 13:20

Analytiker varnar för finanskris

I Kina har börserna rasat i dag - och analytiker varnar nu för en kommande finanskris..

DI - 30 jan 19 kl. 14:50

Analytiker varnar för fortsatt pundras

Theresa May ska nu återvända till Bryssel för nya förhandlingar. Men EU vill inte öppna utträdesavtalet för förhandling och analytiker varnar för fortsatt pundpress..

DI - 06 mar 19 kl. 12:55

Analytiker varnar för osäker framtid för Veoneers teknik

Marknaden för optiska mätinstrument som kan användas för självkörande bilar, så kallad lidar-teknik, går mot konsolidering. Men analytiker varnar för att det kan ta uppemot tio år och att framtiden för tekniken är oviss, rapporterar Reuters..

DI - 26 feb 19 kl. 08:23

Palladium rusar mot nya höjder – analytiker varnar för bubbla

Palladium rusar vidare mot nya höjder och handlades på tisdagsmorgonen för omkring 1.558 dollar per uns. Nu varnar analytiker för att ädelmetallen visar allt fler tecken på att vara en bubbla.

Affärsvärlden - 20 jan 20 kl. 07:08

Bitcoins värde rusar – analytiker tror på dubbling innan årets slut

Kryptovalutan bitcoin har rusat under inledningen av året. Sedan årsskiftet har värdet stigit med 22 procent – den starkaste inledningen sedan 2012. En analytiker tror dock på en värdefördubbling före årets slut..

BT - 23 feb 11 kl. 15:04

Analytiker varnar för bostadsbubbla

Hushållens skulder har ökat dramatiskt och det är bolånen som står för ökningen. Nu varnar Bostadskreditnämnden för en briserande bostadsbubbla inom en snar framtid.
Hushållen underskattar risken med att högbelåna bostaden, anser Bostadskreditnämnden (BKN) i en ny rapport.

Expressen - 28 nov 14 kl. 08:25

Analytiker varnar för schweizisk guldfälla

Schweiz centralbank (SNB) kan fastna i en guldfälla om folket röstar för ett förslag om en ny lag för alplandets guldreserv, varnar en analytiker TT talat med. Och guldpriset skulle kunna skena iväg uppåt..

Affärsvärlden - 04 maj 15 kl. 10:06

Analytiker varnar för valutafall efter urstark månad för pundet

I april hade det brittiska pundet sin starkaste månad gentemot dollarn sedan 2013. Nu varnar analytiker för ett bakslag, skriver Bloomberg..

Affärsvärlden - 29 mar 16 kl. 16:50

Analytiker varnar för oljerekyl

Det finns en risk att oljan kan falla tillbaka till 30 dollar per fat eller ännu lägre. Det varnar flera analytiker till CNBC under tisdagen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.