DI > Ekonomi

Thursday, 25 February, 20:11

DI - 22 jan 21 kl. 18:14

Free2move vill ta in 25 miljoner i nyemission
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Free2movevill ta in 25 miljoner i , nyemission
DI - 27 feb 15 kl. 15:29

Free2move tar miljonorder

NGM-bolaget Free2move har fått en order på den nu uppgraderade volymprodukten GLA med senaste version av Bluetoth Classic..

DI - 18 apr 16 kl. 10:38

Ny riktad emission i Free2move

Free2move föreslår ytterligare en riktad emission, denna gång en emission på 0,5 miljoner kronor riktad till ledande befattningshavare: Peter Mörsell, styrelseledamot, Per Melin, utvecklingschef, Andreas Holmgren, försäljningschef samt Anders Due-Boje, vd..

DI - 19 maj 17 kl. 11:01

Tungt för Free2move

NGM-noterade Free2Move hade nettointäkter på 1,1 miljoner kronor under första kvartalet (0,6) och rörelseresultatet uppgick till -2,5 miljoner kronor (-2,2)..

DI - 25 aug 17 kl. 12:10

Mindre resultatförändringar för Free2Move

Teknikbolaget Free2Move rapporterar mindre resultatförändringar i andra kvartalet 2017..

DI - 22 nov 18 kl. 09:07

Free2Move ökade förlusten i tredje kvartalet

Teknikbolaget Free2Move redovisar en minskad omsättning under tredje kvartalet jämfört med samma period året innan. Bolaget rapporterar även en ökad förlust..

DI - 22 nov 19 kl. 09:41

Free2move: Resultatet blev minus 5,5 Mkr

NGM-noterade Free2move, som är en IT-konsult inom IoT, redovisar en nettoomsättning på 0,7 miljoner kronor (0,0) för….

Cornucopia - 13 feb 20 kl. 14:07

Tesla gör nyemission på 2 GUSD

Tesla gör det rätta och utnyttjar perfekt den uppblåsta aktiekursen och går ut med en nyemission på 2 miljarder USD (GUSD). VD:n Elon Musk ska delta med 10 MUSD och Oracles Larry Ellison, som sitter i styrelsen går in med 1 MUSD.
Nyemission.

PrivataAffärer - 09 okt 19 kl. 12:10

Oscar Properties: Nyemission och utbyte av preffar mot stamaktier

Stämman ska besluta om ett erbjudande till innehavare av bolagets preferensaktier och preferensaktier av serie B att frivilligt byta dessa till nyemitterade stamaktier samt en nyemission av stamaktier med företrädesrätt för bolagets stamaktieägare. Nedanstående är en sammanfattning av de två delarna i förslaget till extra bolagsstämma. Utbyteserbjudandet Utbyteserbjudandet är utformat som ett återköp av preferensaktier på villkor att det belopp till vilket preferensaktier återköps i sin helhet utnyttjas som betalning vid teckning av stamaktier i en nyemission.

Dagens PS - 04 jun 18 kl. 14:45

Nyemission kan rädda livet på spädbarn

”Jag hoppas att du vill vara med och rädda fler liv”, säger vd:n Anna Söderlund. Calmark Sweden AB, grundat 2007, har arbetat fram en flexibel analysmetod som snabbar på processen med att utvärdera vilken specifik vård nyfödda, så kallade riskbarn behöver. Den globala marknaden för metoden, patientnära diagnostik (PNA), uppgick till cirka 13,87 miljarder dollar i fjol och bedöms kunna växa till nära 24 miljarder dollar 2026.

Cornucopia - 03 apr 19 kl. 20:04

Climeon gör riktad nyemission för att bredda ägandet

Energiteknikbolaget Climeon offentliggjorde ikväll avsikten att genomföra en riktad nyemission utan företräde för befintliga aktieägare. Tanken är att bredda institutionellt ägande, killgissningsvis har institutioner velat köpa aktier men inte kunnat göra det över börsen i önskade volymer.
Geotermisk anläggning på Island.

Sydsvenskan - 08 mar 11 kl. 06:30

Genovis gör nanotekniksatsning med nyemission

Bioteknikföretaget Genovis vill genomföra en nyemission om 20 miljoner kronor. Pengarna ska bland an?
LUND.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.