DI > Ekonomi

Tuesday, 09 March, 05:27

DI - 22 jan 21 kl. 16:42

Vattenfalls nya plan för mardrömsverket – vill bygga anläggning för vätgas
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vattenfallsnya , planför , mardrömsverketvill , bygga, anläggningför , vätgas
Västerbottens Folkblad - 05 mar 19 kl. 17:13

Ministerns besked: ”Vår plan är att bygga ut servicekontoren”

Civilministern har suttit i möte med bland annat Sorseles kommunalråd. Beskedet efteråt: Målet är att den statliga servicen ska förstärkas i hela landet – trots att Arbetsförmedlingen kommer att slå igen flera kontor på landsbygden. – Vår plan är att bygga ut servicekontoren, säger Ardalan Shekarabi (S) till Folkbladet.

BT - 21 maj 20 kl. 20:36

Markägare överklagar Vattenfalls beslut om att bygga ny luftledning

Argumenten höll inte i rätten – nu får Vattenfall bygga luftledning på deras mark. Men markägarna ger inte upp kampen om sin skog..

Sydöstran - 30 aug 19 kl. 10:30

Ny plan: Bolag ska bygga och äga Sydostlänken

Att vänta på att Trafikverket tar för lång tid. Det anser kommunerna som driver på för järnvägsbygget. Med Öresundskonsortiet som förebild tittar man nu istället på att bilda ett bolag som själv ska bygga och äga järnvägen.

BT - 07 mar 14 kl. 08:12

AB Bostäders plan: Totalrenovera studenthem - och bygga på höjden

AB Bostäder vill totalrenovera studentboendet på Tunnlandsgatan och förvandla det till moderna hyresrätter. Dessutom vill man göra husen två till fyra våningar högre. Inget är klart än, allt befinner sig fortfarande i ett utredningsskeende, men AB Bostäders plan är att bygga om fastigheterna Tunnlandsgatan 13 och 15 och införa en högre standard än vad som finns i många andra fastigheter på Hässleholmen i dag.

Kristianstadsbladet - 30 jul 14 kl. 07:30

JP:s planerar att bygga upp huset

Foto: Tommy Svensson
I april brann JP:s Restaurang och Pizzeria. Efter drygt tre månader när inget hänt har nu ägaren fått klart med rivningslov. Men det dröjer innan huset byggs upp igen.

Helsingborgs Dagblad - 05 maj 11 kl. 08:52

Köpenhamn vill bygga tre Metrolinjer

Köpenhamns kommun lanserar nu en plan om att bygga ytterligare tre Metrolinjer. Totalt blir investeringen på 48 miljarder danska kronor. Det skriver Berlingske Tidende.

UT - 17 jun 13 kl. 17:54

Fastighetsägare överklagar plan på återvinningsstation

Fastighetsägare i Stadsskogen i Ulricehamn överklagar kommunens plan på att bygga en återvinningsstation i området. Fastighetsägare som berörs av byggandet av en återvinningsstation i området Stadsskogen i Ulricehamn har lämnat in en överklagan på beslutet efter att detaljplanen skickats ut på samråd. Fastighetsägarna anser att placeringen av stationen kommer medföra stora besvär för de boende i närheten i form av bullerstörningar, dålig lukt, nedskräpning, förekomst av getingar och ökad trafikering av området.

Expressen - 17 aug 14 kl. 16:57

Kanye West vill bygga en familjekatedral

Här är Kanye Wests nya galna plan. Rapparen vill bygga en privat katedral till Kim Kardashian. – Han säger att alla kommer vilja se den, som Empire state building, säger en källa enligt Radaronline..

Skånskan - 02 jun 16 kl. 14:00

Vill hellre rusta upp än bygga superväg

HJÄRUP Staffanstorps kommun vill rusta upp nuvarande cykelväg först innan stora investeringar plöjs ner i en supercykelväg mellan Malmö och Lund.– Den befintliga cykelvägen är inte i bästa skick. Den behöver rätas på vissa sträckor, breddas, vissa korsningar är inte de mest trafiksäkra och så behöver den få en bättre entré till Lund, säger Staffanstorps kommunalråd Christian Sonesson (M).

Sydsvenskan - 03 maj 16 kl. 17:11

Ranieris plan: "Vi ska bygga vidare"

Efter det osannolika ligaguldet blickar Leicester mot framtiden.
Men vad finns egentligen i kikaren?
Inte överdrivet mycket.

Trelleborgs Allehanda - 03 maj 16 kl. 17:09

Ranieris plan: "Vi ska bygga vidare"

Efter det osannolika ligaguldet blickar Leicester mot framtiden. Men vad finns egentligen i kikaren? Inte överdrivet mycket.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.