DI > Ekonomi

Sunday, 07 March, 10:24

DI - 22 jan 21 kl. 15:38

Pareto eldade på aktiekursen – storsålde sedan aktier åt största ägaren
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pareto, eldade, aktiekursen, storsåldesedan , aktier, åtstörsta , ägaren
DI - 07 okt 17 kl. 07:32

Islands statsminister storsålde – precis före bankkraschen

Islands statsminister Bjarni Benediktsson ställs inför nya avslöjanden med bara veckor kvar till nyvalet. Läckor visar att han sålde aktier för flera miljoner timmarna innan en isländsk bank förstatligades 2008..

Affärsvärlden - 04 jan 18 kl. 11:32

Intels vd storsålde aktier

Chiptillverkaren Intels vd Brian Krzanich sålde hundratusentals aktier i bolaget efter att i juni ha fått information om de allvarliga säkerhetsproblem som nu har blivit offentliga..

DI - 04 jan 18 kl. 11:24

Intels vd storsålde aktier

Chiptillverkaren Intels vd Brian Krzanich sålde hundratusentals aktier i bolaget efter att i juni ha fått information om de allvarliga säkerhetsproblem som nu har blivit offentliga. Det rapporterar Marketwatch..

DI - 16 feb 18 kl. 06:56

Utländska investerare storsålde i USA under december

Utländska investerare nettosålde rejält i USA under december. Totalt uppgick utflödet till 119,3 miljarder dollar, ned från nettoköp om 33,5 miljarder dollar (reviderat från 33,8) månaden före. Det visar statistik från det amerikanska finansdepartementet..

Dagens PS - 04 apr 18 kl. 10:08

Sony storsålde aktier i Spotifys börspremiär

Sony uppger att man sålt av en del av aktierna i Spotify i samband med bolagets börsnotering i New York under tisdagen. Sony som ägde 5,7 procent av aktierna sålde 17,2 procent av sitt innehav under första handelsdagen. Med anledning av detta räknar företaget med att kunna redovisa en icke-realiserad nettovärdeökning för de kvarhållna aktierna och en realiserad för de sålda på 105 miljarder yen, motsvarande 8,3 miljarder kronor.

DI - 07 sep 18 kl. 14:53

Medgrundaren: Därför storsålde jag i Catena Media

Att Catenas Medias grundare Erik Bergman och Optmizer Invest, tidigare största ägare, sålde stora delar av sina innehav i princip samtidigt var "ren slump".  Det skriver Erik Bergman i ett mail till Nyhetsbyrån Direkt på fredagen efter att det via ägardatatjänsten Holdings och Direkts rapportering blivit känt att han sålt aktier för cirka 100 miljoner kronor under augusti. .

DI - 30 mar 19 kl. 07:57

Swedbanks ägare storsålde aktier i rätt tid

Swedbanks storägare SEB Fonder och Swedbank Robur sålde hundratusentals aktier i banken under dagarna före Uppdrag gransknings program den 20 februari.  Försäljningarna gjordes efter att Swedbank informerat storägare om det kommande programmet..

DI - 10 nov 19 kl. 16:29

Billeruds vd storsålde Nexam-aktier innan kurskraschen

Lennart Holm gjorde en lukrativ affär när han sålde Nexam-aktier för cirka 13 miljoner kronor på en kursnivå nära….

SmålandsPosten - 01 maj 20 kl. 20:02

Ordföranden storsålde aktier när krisen bröt ut

Huvuddelen av Penkoncernen har gått i konkurs som följd av coronapandemin. Men i början av mars sålde styrelseordförande Robert Wu aktier värda närmare nio miljoner kronor. Samtidigt poängterade han sin tro på att koncernen ska lyckas generera stora aktieägarvärden..

SR - 13 okt 16 kl. 16:33

Aktiekursen satt under press efter SAS-sälj

Svenska och norska staten storsålde aktier i SAS i dag. Nu är aktiekursen satt under press.– Det faktum att staten aviserar en kortsiktighet i SAS pressar aktiekursen neråt, säger Johanna Kull, sparanalytiker på Avanza..

VA - 31 maj 19 kl. 10:21

Biljättens aktie brant ned efter att vd:n storsålt: "Inget gott tecken"

Dagen efter att Fiat Chrysler lagt fram ett förslag till Renault storsålde vd:n Mike Manley aktier. Fiat Chrysler backar drygt 4 procent på fredagen. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.