DI > Ekonomi

Thursday, 25 February, 11:47

DI - 22 jan 21 kl. 11:22

Södertälje bygger för en hållbar framtid
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Södertälje, byggerför en , hållbar, framtid
Regeringen - 29 jan 18 kl. 13:51

Minister inviger Södertälje Science Park och nya KTH Södertälje

Hållbar produktion står i fokus när Södertälje Science Park och nya KTH Södertälje invigs, tisdagen den 30 januari. Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, är på plats i Södertälje för att tala om Sveriges konkurrenskraft i världen..

Regeringen - 13 apr 16 kl. 11:30

Hållbar produktion i fokus på industrisamtal i Södertälje

Hur kan hållbar produktion bidra till ökad konkurrenskraft? Vilka fördelar har den svenska industrin? och hur kan hållbarhet stärka dessa fördelar?

Nyteknik - 26 apr 17 kl. 06:00

Södertälje storsatsar på produktion

En procent av alla svenskar bor i Södertälje – en stad som producerar 10 procent av alla varor som exporteras från landet. Med Södertälje Science Park vill staden ta ett steg till och bli en nationell nod inom hållbar produktion och produktionsflöden..

Länstidningen i Södertälje - 26 feb 20 kl. 11:00

Två nya hotellchefer i Södertälje: ”Bidra till att Södertälje går en ljus framtid till mötes”

Södertälje har fått två nya hotellchefer. På Quality hotel park i Södertälje centrum börjar Anna....

Regeringen - 25 jan 16 kl. 15:49

Pressinbjudan: Ibrahim Baylan besöker Scania samt Igelsta kraftvärmeverk i Södertälje

Onsdagen den 27 januari är energiminister Ibrahim Baylan i Södertälje. Teman för dagen är hållbar energiproduktion samt hållbara transporter. Han besöker Igelsta kraftvärmeverk och därefter Scania..

Dagensanalys.se - 06 aug 18 kl. 18:37

Chefredaktören på Mittmedia: ”Alla inser givetvis att all framtid ligger i de digitala kanalerna”

Den som vill bilda sig en uppfattning om dagsläget och framtidstron inom den svenska landsortspressen gör rätt i att söka kontakt med Daniel Nordström som är chefredaktör på Mittmedia. Han är en av de offensiva mittfältarna, chefredaktör för en grupp av tidningar, som är en av de mäktigaste mediekoncernerna utanför storstäderna. Vi fick en pratstund med Daniel och hans syn på framtiden och tidningsbranschen i synnerhet.

Magazin24 - 15 jun 12 kl. 15:41

MITC främjar industrins framtid

I Mälardalen finns ett stort antal företag som arbetar inom tillverkningsindustrin. För att öka konkurrenskraften har nu bolaget MITC bildats. I flera år har man arbetat för att ta fram en projektarena för att öka konkurrenskraften inom tillverkningsindustrin i Mälardalen.

Nyteknik - 28 maj 15 kl. 08:19

Är montering Sveriges framtid?

LEDARE. ”Det osar framtid.” Orden kom från statsminister Stefan Löfven efter nyheten att Astra Zeneca ska bygga en ny produktionsanläggning för biologiska läkemedel i Gärtuna, Södertälje..

Kristianstadsbladet - 21 dec 12 kl. 09:21

Osäkerhet kring Jens framtid i KHK

Foto: Bosse Nilsson
Jens Svensson, 33, har nu gjort sina två allsvenska matcher med Karlskrona HK. Frågan är bara ? blir det spel för Blekingelaget även den 26 december, borta mot Almtuna?

Kristianstadsbladet - 25 jul 14 kl. 14:18

Mästaren ser en framtid i Sverige

Thierry Gueorgiou vann som väntat O-ringen sammanlagt. Hans segermarginal blev nästan 14 minuter före Jonas Leandersson, Södertälje-Nykvarn.Efter uppvisningen hintade fransmannen, som tävlar för den finländska klubben Kalevan Rasti, att han kan gå till en klubb i Sverige.

Helsingborgs Dagblad - 25 jul 14 kl. 14:23

Mästaren ser en framtid i Sverige

Thierry Gueorgiou vann som väntat O-ringen sammanlagt. Hans segermarginal blev nästan 14 minuter före Jonas Leandersson, Södertälje-Nykvarn. Efter uppvisningen hintade fransmannen, som tävlar för den finländska klubben Kalevan Rasti, att han kan gå till en klubb i Sverige..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.