PrivataAffärer > Ekonomi

Thursday, 25 February, 11:32

PrivataAffärer - 22 jan 21 kl. 11:00

Så har det gått för portföljbolagen i veckan
Läs också: Följ aktieportföljen online Exklusivt för dig som är prenumerant på Placeringsguiden ger vi dig varje vecka en sammanfattning av nyheter kring de bolag som ingår i vår aktieportfölj samt kollar hur aktierna utvecklats. Vi börjar med MTG B som vid en första anblick ser ut att ha sjunkit tvåsiffrigt jämfört med inköpskursen den
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Placeringsguiden, MTG, SBB, Ilija Batljan, Entra, Castellum, Offentliga Hus, Holdings, Climeon, Cell Impact, Azelio, Kungsleden, Molly, Fastpartner, Scandinavian Biogas, First North, Nordea Markets, Arjos, IAR Systems, AQ Group, Borg, Swedish Match, Finans, Group, Systems Group, Finans Holding, SBB Norden, Match

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: har det , gåttför , portföljbolageni veckan
PrivataAffärer - 12 mar 19 kl. 07:39

Succéstart för PA-portföljen

Så får du tillgång till PA-portföljen: Privata Affärers modellportfölj publiceras endast i våra tidningar.  Just nu har vi ett kanonerbjudande där du får sex nummer av Privata Affärer och två nummer av Placeringsguiden för endast 199 kr. Läs mer och bli prenumerant här.

E24 - 16 jul 15 kl. 15:45

Investor ökar vinstkraven för portföljbolagen

Räntorna kan knappast falla så mycket mer och driva på börskurserna. Nu vill Investors nye vd Johan Forssell se ökade vinster i de bolag man äger stora delar av..

Affärsvärlden - 18 mar 20 kl. 18:00

”Portföljbolagen klarar nedgångar bättre”

GlobeNewswire - 08 sep 20 kl. 09:22

Solidium Oy:s halvårsöversikt 1.1–30.6.2020 och bokslut

Halvårsperioden 1.1.-30.

GlobeNewswire - 28 aug 20 kl. 08:00

Delårsrapport 1 januari - 30 juni 2020

STABIL OPERATIV UTVECKLING, FÖRVÄRV AV ADMIT, GENOMFÖRD FÖRETRÄDESEMISSION
Det andra kvartalet var händelserikt. Verksamheten och portföljbolagen stod alla på tå för att möta pandemin med så begränsade effekter som möjligt. Som koncern räknat har Stockwik klarat sig mycket bra.

GlobeNewswire - 20 aug 20 kl. 08:00

Delårsrapport för januari – juni 2020

STOCKHOLM – den 20 augusti 2020. Karolinska Development AB (Nasdaq Stockholm: KDEV) publicerar idag sin delårsrapport för januari - juni 2020. Den fulla rapporten är tillgänglig på bolagets hemsida.

GlobeNewswire - 19 aug 20 kl. 15:30

Stockwik förvärvar RUN Communications, publicerar preliminär finansiell information och undersöker möjligheten att emittera ett säkerställt obligationslån

Stockwik Förvaltning AB (publ) (”Stockwik” eller ”Bolaget”) har idag den 19 augusti 2020 ingått ett villkorat avtal om att förvärva samtliga aktier i RUN Communications AB (”RUN” respektive ”Förvärvet”) (”Transaktionen”). Köpeskillingen uppgår till totalt 80 MSEK.
I samband med Transaktionen har Bolaget mandaterat Pareto Securities AB för att utvärdera möjligheten att emittera ett seniort säkerställt obligationslån med en förväntad volym om 250 MSEK och en löptid om tre år.

YLE - 14 aug 12 kl. 12:28

Utmanande ekonomi syntes i Solidiums placeringar

Avkastningen på det statsägda investeringsbolaget Solidiums placeringar sjönk med 14,6 procent jämfört med i fjol, uppger bolaget i sin halvårsrapport. Avkastningen tyngdes av avmattningen inom världsekonomin, skuldkrisen i Europa och de svagare utsikterna för tillväxtmarknader bland annat i Asien. Under början av året låg avkastningen 0,4 på procent.

BT - 12 nov 14 kl. 12:36

Ica-köpet "strategiskt rimlig affär"

Icas köp av Apotek Hjärtat är strategiskt rimlig, anser Stefan Nelson, analytiker på SEB. - Däremot kan man tycka att prislappen är ganska hög, säger han.Ica-gruppen stiger drygt 3 procent på Stockholmsbörsen i förmiddagshandeln.

Helsingborgs Dagblad - 05 dec 15 kl. 06:58

Pensionskoloss ökar klimatfokus

USA:s största offentliga pensionsfond, Calpers, ska verka för ett ökat engagemang för klimatfrågan i portföljbolagen. Det förklarade fondens chef för bolagsstyrning Anne Simpson i samband med klimatmötet i Paris.— Vi vill att de underliggande företagen i vår portfölj ska vara med på övergången till en ekonomi med låga koldioxidutsläpp, sade Simpson.

Sydsvenskan - 05 dec 15 kl. 06:58

Pensionskoloss ökar klimatfokus

USA:s största offentliga pensionsfond, Calpers, ska verka för ett ökat engagemang för klimatfrågan i portföljbolagen. Det förklarade fondens chef för bolagsstyrning Anne Simpson i samband med klimatmötet i Paris.— Vi vill att de underliggande företagen i vår portfölj ska vara med på övergången till en ekonomi med låga koldioxidutsläpp, sade Simpson.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.