Dalarnas tidningar > Nyheter

Sunday, 28 February, 04:04

Dalarnas tidningar - 22 jan 21 kl. 11:13

Statligt stöd till nya bostäder i Borlänge – 37 miljoner till Jakobsdalen: ”Byggstart i vår”Boverket beviljar ett stöd på 37 miljoner kronor till bostäder i den nya stadsdelen Jakobsdalen i....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Borlänge, Jakobsdalen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Statligt, stödtill nya , bostäderi , Borlänge37 miljoner , till Jakobsdalen Byggstart i vår
YLE - 18 jun 14 kl. 04:32

Invånare i Sato-bostäder rasar - "Jag vågar inte ens köpa ny spis"

Ovilja att fixa en söndrig hiss, ett balkongtak som har läckt i tiotals år, luftkonditionering som inte fungerar och svårigheter att få kallt vatten. De här problemen får invånare i ett hus i Helsingfors, som till största delen ägs av bostadsbolaget Sato tampas med. Dessutom har Sato skickat brev till de invånare som har en delägarbostad och erbjudit sig att köpa deras bostad.

Kristianstadsbladet - 14 jun 12 kl. 08:14

Kommer husen från himlen?

Enligt Murphy?s lag kommer förr eller senare den värsta möjliga kombinationen av olyckliga omständigheter att inträffa. Detta hände i början av 1990-talet.

YA - 14 jun 12 kl. 09:17

Kommer husen från himlen?

Enligt Murphy?s lag kommer förr eller senare den värsta möjliga kombinationen av olyckliga omständigheter att inträffa. Detta hände i början av 1990-talet.

News55 - 05 jul 16 kl. 18:34

Många äldre fångna i sina hem i sommar

Många äldre ser inte fram emot sommaren. Istället handlar det om en tid av ensamhet där verkligheten för många innebär att inte ens komma ut ur lägenheten, i vissa fall inte på flera veckor – samtidigt som livet och sommarvärmen pågår där utanför. Och det är ett växande problem.

Cornucopia - 03 apr 20 kl. 10:16

Bostadspriserna - vad talar för och emot stigande priser?

Dags för en liten mikroanalys av bostadspriserna framöver. Vad talar för fortsatt stigande priser på bostäder, framför allt lägenheter och villor i våra storstadsområden?
Hammarby Sjöstad.

YLE - 01 nov 15 kl. 06:00

Kan vi ha en ny bostadsbubbla?

Fem år av lågkonjunktur märks knappast alls i bostadspriserna. I huvudstadsregionen har priserna tvärtom fortsatt uppåt. Kan det handla om en bubbla som snart spricker?

Cornucopia - 20 jun 17 kl. 20:09

Pyramiden - perfekt kommunistisk utopi frusen i tiden

Som vore det en scen ur Stjärnklart är den kommunstiska utopin Pyramiden 78°39′22″N helt övergiven. Skillnaden ligger dock i att med ett arktiskt klimat sker nedbrytningen mycket långsamt på grund av frånvaro av bakterier och svamp, och utopin är bokstavligen frusen i tiden sedan den slutligen övergavs 1998.
Pyramiden förblir den största nordliga civila permanenta mänskliga bosättningen.

Barometern - 28 mar 14 kl. 06:37

Ny byggplan för sjönära boende

Ett nytt förslag för landsbygdsutveckling i sjönära lägen är på väg att tas fram. Det handlar om sjöar som kan vara intressanta att exploatera med bostäder. På måndag tar kommunstyrelsen upp frågan och kan då besluta om att gå vidare planen i samråd.

Kristianstadsbladet - 12 jun 14 kl. 07:10

Oenighet om asylinvandring

Foto: ANDERS WIKLUND / TT

Som kommuninvånare är jag oerhört förundrad över, de officiella maktspråk som kommunalrådet Patric Åberg (M) för fram i media. Med brösttoner, basunerar Patric ut: ”statligt övergrepp på enskild kommun”. Det är ett barnsligt uttalande.

YLE - 15 okt 13 kl. 04:25

Lamt intresse för radontester orsakar hälsofara

Höga radonhalter kan mångdubbla risken för att få lungcancer. Ändå testar många finländare inte sina hem. Myndigheterna borde informera mer aktivt, tycker folk.

BT - 31 aug 14 kl. 07:31

Ökande klyftor i Borås

Borås är en delad stad. I de redan segregerade bostadsområdena går utvecklingen åt fel håll. Men det finns hopp.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.