GlobeNewswire > Ekonomi

Sunday, 07 March, 08:09

GlobeNewswire - 22 jan 21 kl. 11:00

Hexatronic tecknar ett strategiskt leverantörsavtal med Vocus i AustralienHexatronic Group AB (publ)
556168-6360 Pressmeddelande 22 januari 2021 Hexatronic tecknar ett strategiskt leverantörsavtal med Vocus i Australien Hexatronic Australia Pty, ett helägt dotterbolag till Hexatronic Group AB, har tecknat ett strategiskt leverantörsavtal med telekombolaget Vocus Pty om att leverera fiberoptiska kablar till deras utbyggnad av fibernät i Australien. Avtalet kommer initialt att löpa under två år och Hexatronic kommer att vara leverantör av fiberkablar med högt fiberantal. “Vi är stolta och glada över att ha blivit en leverantör till Vocus utbyggnad av fibernät i Australien. Detta samarbete med Vocus är en viktig milstolpe för Hexatronic i Australien och stärker vår position i den växande australienska marknaden,” säger Henrik Larss
Läs mer på GlobeNewswire
Läs mer om:
Vocus, Australien, Group AB, Australia Pty, Hexatronic Group AB, Vocus Pty, Hexatronic, Henrik Larsson Lyon, Larsson Lyon, Hexatronic Group, Matrix, Wistom, Göteborg, Sverige, Zeeland, USA, Kanada, Nasdaq Stockholm, HTRO

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hexatronic, tecknarett , strategiskt, leverantörsavtalmed , Vocusi , Australien
DI - 25 feb 15 kl. 12:41

Saab tecknar leverantörsavtal med AEL

Försvarskoncernen Saab har valt AEL Sistemas, AEL, som ny leverantör till Gripen NG i Brasilien. AEL kommer att leverera Wide Area Display, WAD, och Head-Up Display, HUD, som kommer att integreras i Gripen NG för Brasilien som en del av kontraktet F-X2.Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 29 apr 15 kl. 14:08

Adidas tecknar nytt tioårsavtal med storklubben

Tyska sportklädsbolaget Adidas har tecknat ett nytt tioårsavtal att förse storklubben Bayern München med kläder..

DI - 11 dec 14 kl. 10:40

ÅF tecknar treårigt ramavtal med Vattenfall

Teknikkonsulten ÅF och Vattenfall har tecknat ett nytt treårigt A-leverantörsavtal. ÅF uppskattar volymen på avtalet till cirka 500 miljoner kronor över tre år.Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 13 maj 19 kl. 13:49

Scania tecknar batteriavtal med Northvolt – överväger aktieinvestering

Volkswagen-ägda lastbilstillverkaren Scania har skrivit på ett leverantörsavtal med batteriutvecklaren Northvolt och för dessutom diskussioner om att gå in med en aktieinvestering som en del av batteribolagets strävan att ta in motsvarande 1,5 miljarder euro i kapital. Det sade Scanias vd Henrik Henriksson till Reuters på måndagen..

Affärsvärlden - 13 maj 19 kl. 14:37

Scania tecknar batteriavtal med Northvolt

Volkswagen-ägda lastbilstillverkaren Scania har skrivit på ett leverantörsavtal med batteriutvecklaren Northvolt och för dessutom diskussioner om att gå in med en aktieinvestering som del av batteribolagets strävan att ta in motsvarande 1,5 miljarder euro i kapital..

Nya Wermlands Tidningen - 14 sep 12 kl. 07:30

Svenska rallyt tecknar flerårsavtal

Svenska rallyt tecknar nu flerårsavtal med tävlingskommunerna och är på väg att göra det samma med Fia när det gäller VM-statusen. ? Signalerna till oss är att de vill bygga på långsiktighet, säger Glenn Olsson..

NSD - 09 feb 15 kl. 19:01

LKAB omförhandlar avtal med leverantörer

LKAB ska förhandla om alla sina leverantörsavtal för att sänka sina kostnader..

Sydsvenskan - 11 feb 15 kl. 22:09

LKAB river leverantörsavtal

Det statligt ägda gruvbolaget LKAB gjorde en miljardförlust det tredje kvartalet förra året. Sedan dess har priset på järnmalm fortsatt att rasa. Inför att årsbokslutet presenteras på fredag river bolaget nu avtalen med hundratals underleverantörer och kräver sänkta priser, skriver Dagens Industri.

Helsingborgs Dagblad - 11 feb 15 kl. 22:09

LKAB river leverantörsavtal

Det statligt ägda gruvbolaget LKAB gjorde en miljardförlust det tredje kvartalet förra året. Sedan dess har priset på järnmalm fortsatt att rasa. Inför att årsbokslutet presenteras på fredag river bolaget nu avtalen med hundratals underleverantörer och kräver sänkta priser, skriver Dagens Industri.

UNT - 11 feb 15 kl. 22:08

LKAB river leverantörsavtal

Det statligt ägda gruvbolaget LKAB gjorde en miljardförlust det tredje kvartalet förra året..

SvD - 11 feb 15 kl. 22:08

LKAB river leverantörsavtal

Det statligt ägda gruvbolaget LKAB gjorde en miljardförlust det tredje kvartalet förra året. Sedan dess har priset på järnmalm fortsatt att rasa. Inför att årsbokslutet presenteras på fredag river bolaget nu avtalen med hundratals underleverantörer och kräver sänkta priser, skriver Dagens Industri..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.