Jönköpingsnytt > Nyheter

Thursday, 25 February, 11:19

Jönköpingsnytt - 22 jan 21 kl. 11:02

JUST NU: Nytt dödsfall bekräftat på sjukhus – 43 coronapatienter döda i januari82 coronapatienter behövs just nu sjukhusvård på de tre sjukhusen i Jönköpings län. Samtidigt har....
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
JUST NU, Jönköpings

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JUSTNU , Nytt, dödsfall, bekräftat, sjukhus43 , coronapatienter, döda i januari
Nyteknik - 05 maj 14 kl. 13:44

Nytt grundämne bekräftat

Forskare i Tyskland har bekräftat existensen av grundämnet Ununseptium. Det kan leda till upptäckten av nya material med märkliga egenskaper..

UNT - 01 mar 13 kl. 14:13

Nytt mässlingfall bekräftat

Ännu ett fall av mässling har nu bekräftats i Uppsala län. Därmed finns nu sex bekräftade fall av mässling i länet, men siffran kan komma att stiga. Ytterligare några misstänkta fall utreds fortfarande..

DI - 20 jun 15 kl. 14:30

Sydkorea bekräftar nytt dödsfall i mers

Sydkorea har bekräftat ytterligare ett dödsfall på grund av virussjukdomen mers, rapporterar Yonhap..

Vestmanlands Läns Tidning - 14 aug 20 kl. 08:23

LISTA: Endast ett nytt dödsfall på en vecka – här är senaste coronasiffrorna

Antalet bekräftat smittade av coronaviruset i Västmanland var den 12 augusti 2549. Den kommun där....

SR - 29 feb 20 kl. 19:01

Nytt bekräftat fall av nya coronaviruset i Stockholm

Ett nytt bekräftat fall av nya coronaviruset i Stockholm. Patienten vårdas isolerat på infektionsklinik, skriver Region Stockholm..

GT - 01 mar 20 kl. 16:18

Nytt bekräftat fall av corona i Västsverige

Ytterligare en person i Västsverige har bekräftats bära på coronaviruset.Det är det sjätte fallet i Västsverige. Personen ska ha vistats i norra Italien tillsammans med ett tidigare bekräftat fall..

Posh24 - 08 jan 13 kl. 08:05

Bekräftat: Taylor Swift och Harry Styles har gjort slut!

Ja, vi slår vad om att många av er redan hade förutspått att detta skulle hända, men nu är det bekräftat: Harry Styles och Taylor Swift har gått skilda vägar. Efter två månaders dejtande bestämde sig paret för att göra slut: "De är båda väldigt upptagna och är sällan på ett och samma ställe under en längre period. Harry är väldigt ledsen över uppbrottet och är väldigt känslig just nu".

Posh24 - 02 okt 14 kl. 11:34

Det är bekräftat – Zoe Saldana ska ha tvillingar!

Det har tisslat och tasslats ett bra tag och nu har det blivit bekräftat – Zoe Saldana, 36, ska ha tvillingar! När skådespelerskan pratade med E! Online om utklädnader för Halloween så sa hon “jag kommer kanske behöva tre utklädnader i år” vilket gjorde det hela väldigt officiellt.

Posh24 - 02 okt 14 kl. 11:34

Det är bekräftat - Zoe Saldana ska ha tvillingar!

Det har tisslat och tasslats ett bra tag och nu har det blivit bekräftat - Zoe Saldana, 36, ska ha tvillingar! När skådespelerskan pratade med E! Online om utklädnader för Halloween så sa hon "jag kommer kanske behöva tre utklädnader i år" vilket gjorde det hela väldigt officiellt.

Västerbottens Folkblad - 05 jan 18 kl. 13:56

Mässlingfall i länet bekräftat

Västerbottens läns landsting meddelar att det misstänkta fallet av mässling i länet nu är bekräftat. Det var på eftermiddagen igår som landstinget meddelade att en kvinna i Umeå, som utsatts för mässlingsmittan i Västra Götaland, fått symtom som överensstämde med sjukdomen. På torsdagen undersöktes hon på Norrlands universitetssjukhus och provsvaret gav en misstanke om just […].

SR - 01 mar 20 kl. 16:23

Nytt coronafall bekräftat i Västra Götaland

Ett nytt smittfall har bekräftats i Västra Götalandsregionen, uppger regionen i ett pressmeddelande. Personen har vistats i norra Italien. Antalet smittade i Sverige är nu 14..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.