Corren > Nyheter

Sunday, 07 March, 18:48

Corren - 22 jan 21 kl. 10:45

Börsnotering i sikte för betalbolaget TrustlyDet svenska betalningsförmedlingsbolaget Trustly förbereder sig för börsen..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Trustly

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Börsnoteringi , sikteför , betalbolaget, Trustly
DI - 21 jun 16 kl. 09:00

Trustly öppnar i London

Betalbolaget Trustly rusar fram genom Europa. Företaget omsätter redan gott och väl över 150 miljoner kronor. Nu vill de komma åt de stora e-handelsjättarna och öppnar kontor i London.

Realtid - 09 okt 17 kl. 11:32

Trustly och Emric i samarbete

Betalbolaget Trustly och fintechföretaget Emric – som säljer en AI-baserad backoffice-lösning för kredithantering – inleder ett strategiskt partnerskap. "Emrics kunder får tillgång till en ny marknad med miljontals potentiella kunder över hela Europa", säger Trustlys vd Oscar Berglund..

Realtid - 14 mar 18 kl. 13:56

Nordic Capital förvärvar Trustly

Nordic Capital förvärvar cirka 70 procent av aktierna i betalbolaget Trustly..

Realtid - 04 jun 18 kl. 15:20

Trustly samarbetar med Northmill

Betalbolaget Trustly har inlett ett samarbete med fintech-företaget Northmill. Syftet är att skapa smidigare bankbetalningar och transaktionshanteringar för privatpersoner i realtid..

Realtid - 15 okt 18 kl. 11:33

Sara Berg ny COO på Trustly

Fintech- och betalbolaget Trustly utser den tidigare advokaten och M&A-specialisten Sara Berg till företagets nya operativa chef. .

Dagens PS - 14 jun 19 kl. 10:31

Svenska betalbolaget till USA: ”Globala ambitioner”

Fintechbolaget Trustly är ett av de största direktbetalningsbolagen i Europa – och den amerikanska marknaden är nästa steg genom ett nytt samarbete. Det rapporterar Veckans Affärer. Sammanlagt har över 200 miljarder kronor passerat Trustlys betaltjänst.

Dagens PS - 17 dec 19 kl. 07:36

Volvo Cars sikte på börsnotering kvarstår

Volvo Cars ger ut nya preferensaktier på fem miljarder kronor till institutionsjättarna AMF och Folksam. Liksom i emissionen av de tidigare kommer dessa med möjligheten till konvertering till stamaktier. Det gör att bolaget håller dörren öppen för en börsnotering, enligt Dagens Industri.

Realtid - 06 mar 18 kl. 00:05

Trustly storsatsar på tyska marknaden

Betalbolaget öppnar nytt kontor i Köln. "Den fortsatta expansionen i Europa, och i synnerhet i Tyskland, ligger högst på agendan", säger vd:n Oscar Berglund..

Realtid - 28 aug 18 kl. 12:16

Trustly hämtar chef från Klarna

Nordic Capital-backade betalbolaget rekryterar Hans Hoffman – som ska leda expansionen i Centraleuropa. Han hämtas från konkurrenten Klarna. "Vi har en snabb kundtillströmning i Tyskland", säger Trustlys vd Oscar Berglund..

Realtid - 07 aug 19 kl. 08:15

Klarna närmare börsnotering

Klarna närmar sig en börsnotering, säger vd Sebastian Siemiatkowski till Financial Times efter att betalbolaget meddelat att det tar in över 4 miljarder kronor för expansion i USA. .

Dagens PS - 17 okt 19 kl. 10:24

Svenska Trustly öppnar kontor utomlands

Svenska direktbankbetalningstjänsten Trustly öppnar två techhubbar i brasilianska Vitoria och portugisiska huvudstaden Lissabon. Det framgår av ett pressmeddelande. Lanseringen i Vitoria kommer från samgåendet med PayWithMyBank i somras och målet är nu att anställa fler utvecklare över de kommande åren.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.