Dagens Media > Ekonomi

Thursday, 25 February, 19:48

Dagens Media - 22 jan 21 kl. 10:19

Marknadsföring i appar – här är trenderna du behöver ha koll på 2021När det gäller marknadsföring i mobilappar står vi inför förändringar som är positiva för branschen och som leder till innovation. Det menar Alex Cooper, Senior Business Development Manager Norden på Appsflyer, som har identifierat tre trender att ha koll på..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Alex Cooper, Business Development Manager Norden, Appsflyer

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Marknadsföringi , apparhär är , trendernadu behöver ha , koll på 2021
Dagensanalys.se - 29 jul 16 kl. 16:00

Apple sätter trender – världens marknadsförare bör läsa det här

Apples största produkt, iPhonen, verkar vara på väg ut enligt många. Techjätten var med och startade något som idag nästan blivit var mans egendom och förändrat sättet vi använder oss av internet. Men Apple verkar inte ge upp, utan satsar på två nya, innovativa områden.

Dagensanalys.se - 11 okt 17 kl. 12:18

Fyra myter om videomarknadsföring i sociala medier

Att video inom social medier är här för att stanna råder det inga tvivel om. Vårt videotittande på Instagram har ökat med 80 procent jämfört med förra året och YouTube når fler människor mellan 18-49 år än någon annan tv-kanal – och detta är endast i deras mobilkanal. Enligt Cisco kommer video att stå för 82 procent av all internettrafik år 2021.

PrivataAffärer - 27 jan 20 kl. 12:54

Håll koll på detta inför tisdagens rapporter

Rapportbolag tisdagen 28 januari: Swedbank (kl 7.00)
SSAB (kl 7.30)
Byggmax (kl 8.

PrivataAffärer - 9 timmar sedan

Elekta bättre, men lägre resultat än väntat

Här följer en punktvis sammanfattning av rapporten: Resultat och order under förväntan. Elektas resultat på ebita-nivå blev 664 miljoner kr för det tredje kvartalet i det brutna räkenskapsåret 2020/2021 (648). Enligt Infronts sammanställning väntades 696 miljoner.

GlobeNewswire - 11 timmar sedan

Kallelse till årsstämma i Lundin Energy AB

Aktieägarna i Lundin Energy AB (publ) kallas härmed till årsstämma tisdagen den 30 mars 2021, kl. 13.00.

Dagensanalys.se - 24 nov 17 kl. 14:43

Spaning: Fem framtida marknader för virtuell verklighet

Virtual reality har onekligen varit på frammarsch under de senaste åren. Dagens Analys har tidigare rapporterar om att VR-marknaden förväntas omsätta 700 miljarder kronor år 2020, samtidigt som den globala försäljningen av VR-headset förväntas uppgå till närmare 100 miljoner enheter årligen år 2021. I dagsläget är det framförallt spel som utgör den största delen av VR-marknaden, men tekniken öppnar upp för oändliga möjligheter inom mängder olika branscher.

Dagensanalys.se - 26 maj 17 kl. 16:40

Rocket Fuel erbjuder företag nativeannonsering drivet av artificiell intelligens

Rocket Fuel som tillhandahåller en plattform för prediktiv marknadsföring, gick idag ut med mer information om sin satsning på native. Genom befintliga samarbeten med leverantörer som DoubleClick Ad Exchange, Nativo Open, PubNative, Sharethrough och TripleLift, erbjuder Rocket Fuel ett kvalitativt inventory av nativeannonser som gör det möjligt för kunder att uppnå högre engagemang bland sina målgrupper, i det ögonblick som de är mest mottagliga. ”Eftersom byråer och varumärken strävar efter att förutse konsumentbehov samt leverera autentiska och relevanta upplevelser för konsumenter, har vi sett möjligheten att förbättra våra kunders existerande kampanjer genom att addera native.

Nyan - 12 feb 19 kl. 11:52

Över en miljon till Visit Åland

Landskapsregeringen ingår avtal med Visit Åland om marknadsföring av resmålet Åland, destinationsutveckling och turistinformation fram till slutet av 2021.
För år 2019 beviljas 1.340.

YLE - 17 aug 15 kl. 06:07

Bostadsområden i periferin förlorare då flyttvågen går mot centrum

Under sommarmånaderna har fastighetsmäklarna märkt av en liten uppgång i försäljningen av bostäder i centrala stadsdelar i Helsingfors och i södra Esbo. Vi har inga butiker i närheten. All service är ganska långt härifrån.

YLE - 17 aug 15 kl. 06:07

Trög försäljning i Sibbostranden och Sarfvik

Under sommarmånaderna har fastighetsmäklarna märkt av en liten uppgång i försäljningen av bostäder i centrala Helsingfors och i södra Esbo. Vi har inga butiker i närheten. All service är ganska långt härifrån.

Skånskan - 04 jul 18 kl. 14:00

Miljoner ska locka fler till åsen

SVALÖV Till hösten startar Svalövs kommun upp ett gemensamt projekt för att utveckla besöksnäringen kring Söderåsen.
Helt enkelt få fler turister dit och dessutom se företag och föreningar att samarbeta ännu mer.Projektet har pågått under en tid och nu blir det även ekonomisk stötta i form av bidrag från Leader på totalt 4,3 miljoner kronor som sträcker sig fram till mars 2021 och syftet är gemensamt:
Kommunerna runt Söderåsen ska jobba ihop tillsammans med företag, föreningar och Söderåsens nationalpark.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.