Realtid > Ekonomi

Thursday, 25 February, 20:14

Realtid - 22 jan 21 kl. 10:03

Uppgifter: Trustly väljer StockholmsbörsenBetalteknikjätten Trustly, med majoritetsägaren Nordic Capital,  har beslutat sig för en börsnotering i Stockholm och inte i New York..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Stockholmsbörsen, Trustly, Nordic Capital, Stockholm, New York

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppgifter, Trustly, väljer, Stockholmsbörsen
DI - 16 aug 18 kl. 15:37

Uppgifter: Volvo Cars mot Stockholmsbörsen

En börsnotering för Volvo Cars kryper allt närmare, enligt uppgifter till Financial Times.  En notering väntas kunna ske i Stockholm, samt en sekundärnotering i Asien och då troligen Hongkong, rapporterar Financial Times vidare..

Helsingborgs Dagblad - 11 dec 15 kl. 09:16

Nedåt på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen sjunker i linje med omvärlden. OMXS-index backar med 0,5 procent till 496,3 i den inledande handeln.Bakom utvecklingen ligger ett nedtryckt oljepris och oro för den ekonomiska utvecklingen i Kina.

Opinionen.se - 28 mar 13 kl. 10:51

Stockholmsbörsen svagt upp

Handeln på Stockholmsbörsen inledde morgonen med svagt stigande kurser och forsatte så under förmiddagen. Klockan 10.25 hade OMXS-index stigit 0,2 procent till 373,6.

Kristianstadsbladet - 07 feb 14 kl. 10:45

Försiktigt upp på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen inleder fredagens handel svagt uppåt. OMXS-index har vid halv elva-tiden stigit med 0,3 procent till 420,3.
Utvecklingen är i linje med ledande Europabörser och följer på kraftiga kurslyft på bland annat Tokyobörsen inför fredagens arbetsmarknadsstatistik från USA.

Trelleborgs Allehanda - 07 feb 14 kl. 10:45

Försiktigt upp på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen inleder fredagens handel svagt uppåt. OMXS-index har vid halv elva-tiden stigit med 0,3 procent till 420,3.
Utvecklingen är i linje med ledande Europabörser och följer på kraftiga kurslyft på bland annat Tokyobörsen inför fredagens arbetsmarknadsstatistik från USA.

BT - 07 feb 14 kl. 10:47

Försiktigt upp på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen inleder fredagens handel svagt uppåt. OMXS-index har vid halv elva-tiden stigit med 0,3 procent till 420,3. Utvecklingen är i linje med ledande Europabörser och följer på kraftiga kurslyft på bland annat Tokyobörsen inför fredagens arbetsmarknadsstatistik från USA.

BT - 23 jul 13 kl. 16:32

Uppåt på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen ligger fortsatt på plus under eftermiddagshandeln. Strax efter klockan 16 hade OMXS-index gått upp med 0,5 procent till 383,2. Uppgången var i linje med utvecklingen på de ledande Europabörserna som fick draghjälp av positiva uttalande om den kinesiska ekonomin.

DI - 13 apr 17 kl. 13:35

Stockholmsbörsen: SCA lyfte efter uppgifter om bud

Stockholmsbörsen hade en oregelbunden tendens på skärtorsdagen i den avkortade handeln inför påskhelgen. Stöd kom från en uppgång i SCA efter uppgifter om att bolaget har fått ett bud på hygiendelen. Stockholmsbörsen hade en bättre utveckling än de ledande Europabörserna som handlades tydligare nedåt..

BT - 26 sep 13 kl. 17:48

H & M lyfte Stockholmsbörsen

Kursen i klädjätten H & M rusade med nästan sju procent och drog med sig Stockholmsbörsens OMXS-index, som stängde 0,4 procent upp. På de ledande Europabörserna var kursutvecklingen blandad. Londonbörsens FTSE-index steg 0,2 procent, Frankfurtbörsens DAX-index föll 0,2 procent och Parisbörsens CAC-index var oförändrat.

BT - 09 okt 14 kl. 17:56

Stockholmsbörsen backade ännu mer

Stockholmsbörsen fortsatte på torsdagen ner för fjärde dagen i rad. OMXS-index sjönk med 0,6 procent. Skandalföretaget Eniro hotas enligt Svd.

BT - 07 jun 12 kl. 11:09

Uppåt på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen hämtade ikapp gårdagens uppgångar på Europabörserna och steg rejält under morgonens handel. Vid 10.30-tiden hade OMXS-index gått upp med 2,3 procent, till 305,3.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.