GT > Nyheter

Wednesday, 03 March, 21:38

GT - 22 jan 21 kl. 10:07

Kommunens vändning: Henrik får behålla jobbetIstället för att prisas för lång och trogen tjänst fick cp-skadade Henrik Lundblad, 45, veta att han skulle sägas upp efter 26 år inom Alingsås kommun.Beskedet rörde upp starka känslor och nu har kommunen backat efter att 10 000 skrev på en protest.– Nu känns det positivt, Henrik är som en sol, säger pappan Kjell Lundblad. .
Läs mer på GT
Läs mer om:
Henrik Lundblad, Alingsås, Kjell Lundblad

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kommunens, vändning, Henrikfår , behålla, jobbet
BT - 08 sep 14 kl. 20:48

Traditionalism att behålla Borås Lokaltrafik

Replik. Svar till Legnemark och Andreasson (V), BT 5/9. Vänsterpartisterna Lennart Andreasson och Ida Legnemark skriver i debattartikel att det vore bäst för Borås stad att Borås lokaltrafik (BLAB) fortsätter bedriva stadstrafiken i staden och hoppas därmed att BLAB vinner överklagan och att upphandlingen, där Nobina tilldelats entreprenörskapet, ogiltigförklaras.

Vimmerby Tidning - 31 maj 13 kl. 08:42

Behålla gympasalen i Björkfors

Björkforsborna fortsätter sin kamp för att få behålla gympasalen i samhället.
Nu har man återigen skickat en skrivelse till kommunens politiker om vikten att hallen fortsätter i kommunal ägo..

BT - 30 sep 15 kl. 01:30

Fick inte behålla sin kontaktperson - överklagade kommunens beslut

Tranemo kommun avslog den 59-årige mannens överklagan att få behålla sin kontaktperson som han haft i 16 år..

Nerikes Allehanda - 14 jun 16 kl. 07:23

Kryphål öppnar för Öbo att behålla tjänstebilarna

Om Öbos styrelse önskar behålla tjänstebilarna finns ett kryphål i regelverket. Kommunens fordonspolicy som förbjuder tjänstebilar är nämligen inte fastslagen av kommunfullmäktige – och därmed inte bindande..

Kristianstadsbladet - 28 jul 16 kl. 03:00

Får behålla serveringstillstånd

De två pizzeriorna får behålla sina serveringstillstånd. Det är Förvaltningsrätten som har inhiberat kommunens beslut..

BT - 17 apr 18 kl. 16:55

Ratar förslaget om att behålla skolorna

Det politiska förslaget att behålla skolorna i Svenljunga får kritik. Rektor Pernilla Krokström menar att det kan försvåra kommunens kvalitetsarbete med skolan. – Skolan har inte som uppgift att få byar att överleva.

Trelleborgs Allehanda - 20 aug 18 kl. 14:37

Avskedad SÖS-politiker får behålla anställning - mot kommunens vilja

I slutet av juni avskedades SÖS-politikern Lars Hemzelius från sin lärartjänst på Stora Hammars skola i Vellinge. Arbetsdomstolen har nu beslutat att han har rätt att behålla sin anställning. Åtminstone tillsvidare.

Aftonbladet - 12 jan 20 kl. 23:44

Helsingborgare vill behålla elbolag kommunal ägo

▸ En förkrossande majoritet av helsingborgarna vill behålla kommunens elbolag i offentlig ägo..

Helsingborgs Dagblad - 12 jan 20 kl. 23:43

Helsingborgare vill behålla elbolag kommunal ägo

En förkrossande majoritet av helsingborgarna vill behålla kommunens elbolag i offentlig ägo. 96,4 procent röstade nej till en försäljning – men bara drygt hälften av kommuninvånarna deltog i söndagens folkomröstning. Det kommunala bolaget Öresundskraft.

Kristianstadsbladet - 12 jan 20 kl. 23:43

Helsingborgare vill behålla elbolag kommunal ägo

En förkrossande majoritet av helsingborgarna vill behålla kommunens elbolag i offentlig ägo. 96,4 procent röstade nej till en försäljning – men bara drygt hälften av kommuninvånarna deltog i söndagens folkomröstning..

BT - 12 jan 20 kl. 23:43

Helsingborgare vill behålla elbolag kommunal ägo

En förkrossande majoritet av helsingborgarna vill behålla kommunens elbolag i offentlig ägo. 96,4 procent röstade nej till en försäljning – men bara drygt hälften av kommuninvånarna deltog i söndagens folkomröstning..

Fler nyheter från GT

GT - 2 timmar sedan

Bråk i Göteborg – man allvarligt skadad

En man har skadats allvarligt efter ett bråk.Mannen har förts till sjukhus med ambulans och polisen uppger att mannen är allvarligt skadad, skriver Göteborgs-Posten..

GT - 3 timmar sedan

Nya siffrorna visar: Rekordvärme 2020

Förra året slogs värmerekord runtom i Västsverige, enligt data från SMHI.För landet som helhet var 2020 det hittills varmaste året som registrerats.– Det här ligger väl i linje med en utveckling som vi har förväntat oss, säger Erik Kjellström, professor i klimatologi, till Nyhetsbyrån Siren..

GT - 4 timmar sedan

Fullt utvecklad brand i verkstad: ”Övertänd”

I Strömstads kommun har det börjat brinna i en industriverkstad.Enligt SOS Alarm är verkstaden övertänd och räddningstjänsten har beslutat om att låta byggnaden brinna ner..

GT - 4 timmar sedan

Man misshandlad i hemmet – lyckades fly och larma polis

En blev misshandlad i sitt hem i Falkenberg på onsdagseftermiddagen.Tre personer tog sig in i bostaden och gav sig på mannen.Han kunde fly ut från lägenheten och larma polisen..

GT - 5 timmar sedan

Skidturister skapade kaos på restaurangen

Under sportlovsveckorna och främst under stugbytardagarna har vissa skidturister struntat i allt vad restriktioner heter på Sibylla i Åmål.Bland annat har de skruvat upp låsta toaletter och skapat köer inomhus. – Vissa är under all kritik, det är som att de inte vet vad corona är.

GT - 6 timmar sedan

Återvänder till IFK Göteborg i sommar

GÖTEBORG. Det har spekulerats under en tid.Nu uppger Aftonbladet att det är klart att Marcus Berg, 34, och Oscar Wendt, 35, återvänder till IFK Göteborg i sommar.

GT - 7 timmar sedan

”Jag ser det inte som ett nederlag”

I mars skulle nästa säsongs A-lagströjor beställas med den nya loggan.Men Frölunda kör ett år till med den omdiskuterade indianen på bröstet.– Vi behöver hitta rätt logga för 30-40 år framöver.

GT - 7 timmar sedan

”De hade som strategi att snåla – det är sanningen”

Poya Asbaghi, 35, fick sparken av IFK Göteborg under uppmärksammade former.Nu ger tränaren sin syn på tiden i Blåvitt.– Klubben hade verkligen som strategi att snåla under alla år jag var där.

GT - 8 timmar sedan

Beskedet: Frölunda skjuter fram ny logga

Frölunda skulle byta ut sin logga till nästa säsong. Så blir det inte. Klubben meddelar att det blir klart först till säsongen 2022/23.

GT - 10 timmar sedan

Kriminella kontrollerade fordon – igen: ”Rädda”

I slutet av februari blev ytterligare en person i Frölunda kontrollerad av kriminella.Personens blev stannad av en liten svart bil i närheten av Frölunda kulturhus, berättar Dan Windt, lokalpolischef i Göteborg Syd.Två liknande fall finns bekräftade under den gångna månaden.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.