Resume > Ekonomi

Thursday, 25 February, 19:39

Resume - 22 jan 21 kl. 09:56

Därför skänker rutiner mening till livetI veckans Beteendebanken skriver Beaté Undén om varför vanor snarare än storslagna upplevelser skänker mening till våra liv..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Beteendebanken, Beaté Undén

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Därför skänker, rutiner, meningtill , livet
Expressen - 27 feb 18 kl. 17:47

Anders Bagges dramatiska viktras: "Tänker välja livet"

Anders Bagge, 50, är på väg att infria sitt nyårslöfte."Idol"-jurymedlemmen har tappat flera kilo sedan i julas – och är på god väg att nå drömvikten lagom till bröllopet. "Tänker välja hälsa och livet", skriver han på Instagram.

YLE - 22 nov 15 kl. 14:25

Seppälä: Jag tänker på OS varje vecka

OS i Rio nästa sommar kan bli Hanna-Maria Seppäläs femte raka olympiska spel. Mästerskapet finns hela tiden i bakhuvudet men gäller också att klara kvalgränsen. Veckoslutets FM i Esbo har för Hanna-Maria Seppäläs del varit mer som träning än tävling.

Aftonbladet - 05 okt 16 kl. 19:56

Mamman: ”Tänker att hela livet är slut”

Sydöstran - 28 jan 19 kl. 06:00

Maja är så fundersam, tänker du på livet?

YA - 15 apr 20 kl. 21:00

Oro bland äldre: ”Tänker de ta livet över oss som är över 80?”

– Varför använder inte hemtjänsten munskydd och handskar vid alla besök? undrar en orolig äldre YA-läsare. Han hörde av sig efter att ha konstaterat att hemtjänsten inte rutinmässigt använder skyddsutrustning för att motverka risken för smittspridning..

Sydsvenskan - 23 aug 20 kl. 12:00

Hon har gjort skönhetsingrepp i åtta år – tänker fortsätta livet ut

Men skåningen bekymras över att trenden krymper ner i åldrarna..

YLE - 25 jan 17 kl. 11:56

Livets mening - inte bara kärlek och arbete

Om livets mening - det är titeln på författaren Merete Mazzarellas nya bok. Det är ingen liten fråga hon har gett sig i kast med. Men det ska sägas genast: Något svar på frågan om meningen med livet - det får vi inte här, om någon nu trodde det.

BT - 21 dec 14 kl. 07:46

Plågsamma minnen ? men hon fann livet

När katastrofen slår till är det ändå möjligt att överleva. Och inte bara överleva – det går att åter hitta vägen till ett rikt liv. Malin Sävstam förlorade sin man och två av sina tre barn i tsunamin i Thailand för tio år sedan.

Cornucopia - 11 maj 18 kl. 17:00

Fredagsmys: Micael Dahlen om 70%, lycka, mening och rörelse

"You can't spell fun without u" - Mikael DahlénDags för lite härligt fredagsmys. Att vara ganska bra, ofta 70%, gör oss nöjda och lyckliga, och för lycka behöver man uppleva mening i sin existens och en rörelse som innebär förändring mot det fyrkantiga normalt. Åtminstone är det min tolkning av en föreläsning av den inte helt okände multibegåvade Handelsprofessorn Micael Dahlén.

Sydsvenskan - 02 okt 15 kl. 17:11

Boten mot stressen, ensamheten och bristen på mening finns i oss själva

Vi i Sverige anser oss lyckligt lottade att bo i ett fredligt land med hög levnadsstandard. Men hur bra har vi det egentligen? Den psykiska ohälsan har aldrig varit högre än idag.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.