Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Saturday, 27 February, 14:23

Vestmanlands Läns Tidning - 22 jan 21 kl. 08:06

Man fick järnbalk över foten – fördes till sjukhusVid 07.15 på fredagsmorgonen larmades polisen om att en arbetsplatsolycka skett på Arnbomsgatan i....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
Arnbomsgatan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man fick järnbalköver , foten, fördestill , sjukhus
BT - 08 sep 14 kl. 13:04

Fick halvt ton tungt fönster på foten: fördes till sjukhus

En man på som arbetade på ett företag i Svenljunga fick ett halvt ton tungt fönster på foten. Det skriver polisen på sin hemsida. Hur olyckan, som inträffade vid halv tio på förmiddagen, gick till är oklart.

Expressen - 13 apr 17 kl. 09:55

Man fick metallbalk över foten - fördes till sjukhus

En man fördes till sjukhus efter en arbetsplatsolycka på torsdagen.En tung metallbalk ska ha fallit ner över mannens fot.– En man i 50-årsåldern är förd med ambulans till sjukhus, säger Fredrik Bratt vid polisens ledningscentral..

Nyhetskanalen - 10 sep 12 kl. 15:53

Livshotande skador av en järnbalk

En man i 35-årsåldern fick livshotande skador sedan fått en tung järnbalk över ryggen vid en arbetsplatsolycka hos LKAB i Svappavaara på måndagen.Balken vägde omkring ett ton, rapporterar lokala medier.Mannen arbetade åt en entreprenör när olyckan inträffade.

BT - 10 sep 12 kl. 17:42

Fick järnbalk på ett ton över ryggen

En man i 35-årsåldern fick livshotande skador sedan fått en tung järnbalk över ryggen vid en arbetsplatsolycka hos LKAB. Balken vägde omkring ett ton, rapporterar lokala medier. Mannen arbetade åt en entreprenör när olyckan inträffade.

Skånskan - 27 feb 17 kl. 11:24

Järnbalk i huvudet – man dog

Löberöd ERWP.fif(0)En man avled i söndags eftermiddag i en olycka på en gård utanför Löberöd. Under renoveringsarbete på gården fick mannen en järnbalk i huvudet och slogs medvetslös.

Jmini.se - 26 jul 17 kl. 14:36

Kvinna till sjukhus i arbetsplatsolycka

Klockan 13:40 på onsdagen larmades SOS till en arbetsplatsolycka på Möbelvägen, Torsvik. En kvinna ska ha slagit huvudet i en järnbalk vilket orsakat yrsel och smärta. Hon fördes med ambulans till sjukhus.

Kristianstadsbladet - 25 maj 13 kl. 16:24

Man träffad av ett ton tung järnbalk


En man fördes på lördagen till sjukhuset i Trollhättan sedan han fått en järnbalk över sig på en byggarbetsplats på Sotenäset väster om Uddevalla.Enligt uppgifter till SOS Alarm vägde balken omkring ett ton.Balken träffade mannen, men han klämdes aldrig fast.

Expressen - 25 maj 13 kl. 16:42

En man träffad av en ett ton tung järnbalk

En man fördes på lördagen till sjukhuset i Trollhättan sedan han fått en järnbalk över sig på en byggarbetsplats på Sotenäset väster om Uddevalla..

GöteborgsPosten - 11 aug 13 kl. 17:05

Scenarbetare skadades av järnbalk

15.40 Göteborg. En scenarbetare skadades av en järnbalk i Slottsskogen och fördes till sjuhus..

Kristianstadsbladet - 19 dec 13 kl. 14:13

Svårt skadad av järnbalk


En man i 60-årsåldern skadades svårt vid en arbetsplatsolycka i Ale norr om Göteborg tidigt på torsdagsmorgonen. Han ska ha fått en järnbalk mot sitt huvud. Hur olyckan gått till är oklart.

NT - 19 dec 13 kl. 14:13

Svårt skadad av järnbalk

En man i 60-årsåldern skadades svårt vid en arbetsplatsolycka i Ale norr om Göteborg tidigt på torsdagsmorgonen. Han ska ha fått en järnbalk mot sitt huvud. Hur olyckan gått till är oklart.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.